Ben varım,benim transfer doğal siklüs oldu pozitifi gördük Allah a şükürMerhabalar!
Istanbul’da Natürel siklüsta tüp bebek yaptiranlar var mi? Yani ilaçsiz. Yas 36, AMH 0,7, adet duzenli her ay yumurta gelisiyor. Esimin morfoloji sorunu var. ilacsiz tup bebek arastiriyoruz. Bu sekilde tek yumurta ile tup bebek yaptiran ve pozitif sonuc alan var mi? Varsa nerede, hangi doktora gittiniz? Tecrubenizi paylasirsaniz
ılaçsız degıl ama klomen ıle tup bebek yapan doktor olarak Aret Kamar var, bır arastırın ıstersenız..Merhabalar!
Istanbul’da Natürel siklüsta tüp bebek yaptiranlar var mi? Yani ilaçsiz. Yas 36, AMH 0,7, adet duzenli her ay yumurta gelisiyor. Esimin morfoloji sorunu var. ilacsiz tup bebek arastiriyoruz. Bu sekilde tek yumurta ile tup bebek yaptiran ve pozitif sonuc alan var mi? Varsa nerede, hangi doktora gittiniz? Tecrubenizi paylasirsaniz
Merhaba sizinle aynı yaştayız. Ben Aret KAMAR da tedavi görüyorum. Aret hoca bizim gibi hastalarına sadece klomen veriyor. İğne kesinlikle yok. Benim de genellikle 1 tane yumurtam oluyor. Şuana kadar 3 kez opu yaptırdım. 2 tane iyi kalite 3. gün embriyom oluştu donduruldu. Tavsiye ederim. Koç üniversitesinde 4 defa denedim hiç döllenme aşamasına bile gelemedim.Merhabalar!
Merhaba! Doktorun ucretleri nasil naturel sikluste? Sizin normalde klomensiz yumurta büyüyor mu? Yoksa sadece klomenle 1 yumurta büyüyor? OPU nerede yapıyor doktor? Çok soru sordumMerhaba sizinle aynı yaştayız. Ben Aret KAMAR da tedavi görüyorum. Aret hoca bizim gibi hastalarına sadece klomen veriyor. İğne kesinlikle yok. Benim de genellikle 1 tane yumurtam oluyor. Şuana kadar 3 kez opu yaptırdım. 2 tane iyi kalite 3. gün embriyom oluştu donduruldu. Tavsiye ederim. Koç üniversitesinde 4 defa denedim hiç döllenme aşamasına bile gelemedim.
Merhaba eşinizde morfoloji sizde de amh düşük olduğu için rapor çıkartabilirsiniz. Beni gittiğim merkez özel hastaneye yönlendird. Geçen sene 2000 tl karşılığı rapor çıkarttım. Normalde 35 bin yumurta toplama ben ilk opu da 15 bin ikinci ve üçüncü opu da 12 bin ödedim. Opu ve kontroller doktorun merkezinde yapılıyor. Ben bu son tedavimde ilk adetin 4. günü gittim. Hiç yumurta yoktu. Doktor klomen verdi. 5 gün kullandım 6. günü kontrole gittim yine yumurtam yoktu. Hoca pes etmedi 4 gün sonra tekrar çağırdı. Solda 9mm yumurtam vardı. 4 gün sonraki kontrolde 16mm olmuştu. Ertesi gün 18mm 2 gün sonrası da opu oldu. Şükürler olsun ki o bir tane yumurtam dolu çıktı döllendi ve iyi kalite olarak donduruldu. Bu arada benim de amh 0.13Merhaba! Doktorun ucretleri nasil naturel sikluste? Sizin normalde klomensiz yumurta büyüyor mu? Yoksa sadece klomenle 1 yumurta büyüyor? OPU nerede yapıyor doktor? Çok soru sordumtesekkür ederim
Benimde ilaçsız dondurulmuş embriyo koyulucak dün adet oldum bugün sadece vitamin ve coraspirine basladım. Bi önceki transferim rahim kalınlasmadığı için iptal edildi estrofem işe yaramadı alerji yapmıştı bu doğal siklusla olucak. Sizin nasıl ilerledi ne yaptılar kaçıncı gün kaç mm oldu banada fikir verirmisiniz tekrar iptal olcak diye tedirgünimKızlar merhaba ben 2 haziranda doğal siklus ile dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu transferi oldum. sadece Progesteron fitil kan sulandırıcı kullanıyorum. İlaç kullanmadığım için pek belirti hissetmiyorum. Bugün 4.günüm hiç belirti olmaması normal mi tutunmadı mı diye düşünüyorumbenim gibi olanlar var mı
Bazı merkezlerde yarı yarıya fark var. Ben istanbul tüp bebek merkezinde ücretin yarısına yakın olanını ödüyorum. İlaçların da %80 lik kısmını karşılıyor. Size cetrotite ve ovitrelle de veriliyor. Ben 4 iğneye rapor ilaç hakkım bittiği için bu geçtiğimiz ay 3bin ödedim. Benim eşimde de sorun var. O yüzden hiç doğal hamile kalamadım. Yani doktor öyle söyledi.Ozel hastanede ilacsiz olursa tup bebek rapor sadece 2000 tl ye kadar rakami azaltiyormus. En cok ilac karsiliyormus, o yuzden raporla ugrasmadik.
Zaten doktor ilacsiz pek yapmak istemedi, yumurta yakalamak zor diye, zaten Pazar’a denk gelince de kacirdi yumurtayi. Artik baska doktorlari arastirip birsonraki ay bir daha gidecegiz. Sizin sadece amh mi dusuk? Esinizde sorun yok mu?
Bende doğal transfer olacak siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba bana sadece folik Asst verdiler bugün adetimin 22. günü kontrole gittim normalde çatlatma iğnesi yapacaktık ama bugünkü muayene de yumurtamın çatlamaya başladığını söyledi doktorum kan değerlerine de bakalım ona göre karar verelim dedi kan değerlerimize bakıldı biz eve geldik şimdi aradılar yarın tekrar muayeneye çağırıyorlar ben kendim kan sonuçlarına baktım değerlerim düşmüş normalde yükselmesi gerekiyor demişti şimdi çok endişeliyim sizinde Estradiol Lh ve Progesteron bakıldımı acaba düşmesi kötü mü çok korkuyorum iptal olacak diye sizin de takip ettiler mi değerlerinizi ve şuan kaç sonuçlarınız biliyormusunuz teşekkürlerBende perşembe transferim olacak natural siklus ile 2 başarısız denemeden sonra umarım güzel haber alırım dondurulmuş 2 embriyo transfer edilecek
Sizin iptal olduğunda rahim kalınlığı kaçtı acaba birde kan değerlerinize bakılıp mı iptal edildi öğrenebilirmiyim inş bu sefer hayırlısı olur hakkınızdaBenimde ilaçsız dondurulmuş embriyo koyulucak dün adet oldum bugün sadece vitamin ve coraspirine basladım. Bi önceki transferim rahim kalınlasmadığı için iptal edildi estrofem işe yaramadı alerji yapmıştı bu doğal siklusla olucak. Sizin nasıl ilerledi ne yaptılar kaçıncı gün kaç mm oldu banada fikir verirmisiniz tekrar iptal olcak diye tedirgünim
Evet decavit coraspirin ve peogeston kullandım sadece 3 defa muayene oldum ve kan değerlerime bakıldı adetin 19 günü ise transfer oldu yani bugünBende doğal transfer olacak siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba bana sadece folik Asst verdiler bugün adetimin 22. günü kontrole gittim normalde çatlatma iğnesi yapacaktık ama bugünkü muayene de yumurtamın çatlamaya başladığını söyledi doktorum kan değerlerine de bakalım ona göre karar verelim dedi kan değerlerimize bakıldı biz eve geldik şimdi aradılar yarın tekrar muayeneye çağırıyorlar ben kendim kan sonuçlarına baktım değerlerim düşmüş normalde yükselmesi gerekiyor demişti şimdi çok endişeliyim sizinde Estradiol Lh ve Progesteron bakıldımı acaba düşmesi kötü mü çok korkuyorum iptal olacak diye sizin de takip ettiler mi değerlerinizi ve şuan kaç sonuçlarınız biliyormusunuz teşekkürler
Peki değerleriniz kaç ölçülmüş en son benimEvet decavit coraspirin ve peogeston kullandım sadece 3 defa muayene oldum ve kan değerlerime bakıldı adetin 19 günü ise transfer oldu yani bugün
buarada eski sonuçlarıma baktım şimdi yumurta çatladıktan sonra değerlerim yükselmiş o yüzden bu endişelenmeyin bence
Amin inşallahPeki değerleriniz kaç ölçülmüş en son benim
Estradiol=83 den 40 a düşmüş
Lh=16.67 den 17.87 yükselmiş
Progesteron =0.58 den 0.55 e düşmüş bunların daha yüksek olması mı gerekirdi acaba çok korktum inş kötü bişey yoktursize de sağlıkla tutunsun evladınız inş
Anladım baya araları varmış sizinde çok erken kan almaya başladılar benim en az 10 kere verdim şuana kadar demekki bundan sonra yükselir istedikleri seviyede olur inş çok teşekkür ediyorum inş yarın hayırlı güzel şeyler duyarım bendeAmin inşallah
Estradiol = 144 - 166-
Progesteron = 0.1 - 0.70 - 20000
Bu testler arasında en fazla 1 hafta var yarın sizinkide yükselmiş olur inşallah
Yumurtanız bugün çatladıysa
Estrofem bendede alerji yaptı. Dilimde dudaklarımda şişme vücudumda kabartı kaşıntı sizdede aynımı oldu. Bu yüzden doğal transfer deniyoruz bizde rahim kalınlığı 6.2 doktor 7 yi görmek istiyor ilaç almadan kalınlaşmasını bekliyoruz.Benimde ilaçsız dondurulmuş embriyo koyulucak dün adet oldum bugün sadece vitamin ve coraspirine basladım. Bi önceki transferim rahim kalınlasmadığı için iptal edildi estrofem işe yaramadı alerji yapmıştı bu doğal siklusla olucak. Sizin nasıl ilerledi ne yaptılar kaçıncı gün kaç mm oldu banada fikir verirmisiniz tekrar iptal olcak diye tedirgünim
Adetin 9. Günü 6.2 20. Gününde 6.4 olmuştu 11 günde ilerleme olmadı iptal edildi kana bakmadılar. Amin inşallah salı günü 9. Gün yine kontrol edilcek inş kalınlasmıstır korkuyorum basa dönmekdenSizin iptal olduğunda rahim kalınlığı kaçtı acaba birde kan değerlerinize bakılıp mı iptal edildi öğrenebilirmiyim inş bu sefer hayırlısı olur hakkınızda
Bende mantar kaşıntı yaptı ilacıda emmemiş vücudum bıraktırdı iptal etti transferi 6.4 le. Şimdi bende de ilaçsız bekliyoruz en az 8 mm olmasını istiyor drEstrofem bendede alerji yaptı. Dilimde dudaklarımda şişme vücudumda kabartı kaşıntı sizdede aynımı oldu. Bu yüzden doğal transfer deniyoruz bizde rahim kalınlığı 6.2 doktor 7 yi görmek istiyor ilaç almadan kalınlaşmasını bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?