- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi eksilimonn
Doğal siklıs
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada pozitif oldu bu transferim yine iki embriyo transfer edildi 5aa ve 4aa biri tuttuMerhaba benimde sizin gibi ilk transferim negatif oldu iki adet 5aa idi. Yani kesin tutar gözüyle bakıyorduk. İkinci natural siklus oldu ama hergun kan vermedim. Yapay siklustan farklı olarak estrofem kullanmadım femara ile yumurta büyüttük uygun buyukluge gelince ovitrelle ile çatlatma yapıldı.catlatmadan 5 gün sonra transfer yapıldı.ama bahsettiğiniz gibi hergun kan vermedim. Doktorunuz büyük ihtimal catlamayi kaçırmamak için böyle söylemiştir.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun çok sevindim pozitif olmasına sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba benimde sizin gibi ilk transferim negatif oldu iki adet 5aa idi. Yani kesin tutar gözüyle bakıyorduk. İkinci natural siklus oldu ama hergun kan vermedim. Yapay siklustan farklı olarak estrofem kullanmadım femara ile yumurta büyüttük uygun buyukluge gelince ovitrelle ile çatlatma yapıldı.catlatmadan 5 gün sonra transfer yapıldı.ama bahsettiğiniz gibi hergun kan vermedim. Doktorunuz büyük ihtimal catlamayi kaçırmamak için böyle söylemiştir.
Merhaba benimde ilk transferim olacak ama doktorun hemşiresiyle telefonda görüştüğümde bana estrofem alıp gelmemi söyledi sonra doktor muayene etti femara kullanmamı söyledi 5 gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra doktora gittim şuan için gelişen bir yumurta olmadığını söyledi gün aşırı kontrole çağırdı muhtemelen ne zaman transfer olurum ya da bu doğal bir süreç olduğu için iptal edilme durumu var mı süreç nasıl ilerleyecek bilginiz var mı acabaMerhaba benimde sizin gibi ilk transferim negatif oldu iki adet 5aa idi. Yani kesin tutar gözüyle bakıyorduk. İkinci natural siklus oldu ama hergun kan vermedim. Yapay siklustan farklı olarak estrofem kullanmadım femara ile yumurta büyüttük uygun buyukluge gelince ovitrelle ile çatlatma yapıldı.catlatmadan 5 gün sonra transfer yapıldı.ama bahsettiğiniz gibi hergun kan vermedim. Doktorunuz büyük ihtimal catlamayi kaçırmamak için böyle söylemiştir.
Doğal transferde yumurta büyümesini takip ediyorlar yumutta belli olgunluğa gelincede çatlatma iğnesi 6 gün sonra transfer transferden 4 gün önce progestan fitil bağışıklık düşürücü ilaç ve antibiyotikMerhaba benimde ilk transferim olacak ama doktorun hemşiresiyle telefonda görüştüğümde bana estrofem alıp gelmemi söyledi sonra doktor muayene etti femara kullanmamı söyledi 5 gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra doktora gittim şuan için gelişen bir yumurta olmadığını söyledi gün aşırı kontrole çağırdı muhtemelen ne zaman transfer olurum ya da bu doğal bir süreç olduğu için iptal edilme durumu var mı süreç nasıl ilerleyecek bilginiz var mı acaba
Evet benimde aynıydı.estrofem kullanilmiyor femera yada klomen ile yumurta buyutuluyor buyumezse iptal oluyor.benim son anda büyüdü hatta 19.gun yerine 24.gu. Transfer oldum geç büyüdüğü icinDoğal transferde yumurta büyümesini takip ediyorlar yumutta belli olgunluğa gelincede çatlatma iğnesi 6 gün sonra transfer transferden 4 gün önce progestan fitil bağışıklık düşürücü ilaç ve antibiyotik
Öyle bir ihtimalde var yaniEvet benimde aynıydı.estrofem kullanilmiyor femera yada klomen ile yumurta buyutuluyor buyumezse iptal oluyor.benim son anda büyüdü hatta 19.gun yerine 24.gu. Transfer oldum geç büyüdüğü icin
Birden fazla büyürseDoğal transferde yumurta büyümesini takip ediyorlar yumutta belli olgunluğa gelincede çatlatma iğnesi 6 gün sonra transfer transferden 4 gün önce progestan fitil bağışıklık düşürücü ilaç ve antibiyotik
Kötü ihtimalleri düşünmeyin denemekten başka çaremiz yok.benimde tam iptal olacak derken yapılan transferim tuttu çok şükürÖyle bir ihtimalde var yanizaten aylardır hazır değilim diye erteliyordum tam hazır olmuşkken böyle olmasına üzüldüm
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKötü ihtimalleri düşünmeyin denemekten başka çaremiz yok.benimde tam iptal olacak derken yapılan transferim tuttu çok şükür
Benim femara yada klomen de kullanılmadı eğer kendi yumurtanız büyüyorsa bişe kullanmıyorlar ama geç büyürse kullanılır aynenEvet benimde aynıydı.estrofem kullanilmiyor femera yada klomen ile yumurta buyutuluyor buyumezse iptal oluyor.benim son anda büyüdü hatta 19.gun yerine 24.gu. Transfer oldum geç büyüdüğü icin
Doktorunuzla konuştunz mu yumurta büyütmek için ilaç kullanacak mı yada zaten yumurtanız kendi kendine büyüyor muÖyle bir ihtimalde var yanizaten aylardır hazır değilim diye erteliyordum tam hazır olmuşkken böyle olmasına üzüldüm
Ben pkosum her ay düzgün büyümüyor o yüzden kullanildiBenim femara yada klomen de kullanılmadı eğer kendi yumurtanız büyüyorsa bişe kullanmıyorlar ama geç büyürse kullanılır aynen
Femara kullandım 5 gün sadeceDoktorunuzla konuştunz mu yumurta büyütmek için ilaç kullanacak mı yada zaten yumurtanız kendi kendine büyüyor mu
Yımurta büyümseini garantiye almak istemiştir doktor şuan yumurta büyüklüğü ne aşamadaFemara kullandım 5 gün sadece
Şuan kliniğe geldik ne diyecek bakalımYımurta büyümseini garantiye almak istemiştir doktor şuan yumurta büyüklüğü ne aşamada
2 tane 9 10 mm lik varmış şuan Salı tekrar gideceğim eğer o tarihe kadar büyümezse transfer iptal olacakmışYımurta büyümseini garantiye almak istemiştir doktor şuan yumurta büyüklüğü ne aşamada
İnşallah sağlıkla büyürler 1günde 1 ile 2 mm arası büyüyorlar diye biliyorum yani 15 i geçerseler devam eder inşallah2 tane 9 10 mm lik varmış şuan Salı tekrar gideceğim eğer o tarihe kadar büyümezse transfer iptal olacakmış
İnşallah geçer doktorumda öyle dedi 15 i geçerse transfer olur olmazsa iptal diyeİnşallah sağlıkla büyürler 1günde 1 ile 2 mm arası büyüyorlar diye biliyorum yani 15 i geçerseler devam eder inşallah![]()