Doğuma Hazırlık Naz ???? Asya ?????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim daha güzel?

• Naz

OY: 5 62,5%
  • Asya

OY: 3 37,5%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
canım bence naz daha guzel bır ısım:)allah analı babalı buyutsun ınsallah sımdıden hayırlı olsun

naz güzel isim ama bana nedense 'm' ekiyle olanlar çok hoşuma gidiyor nazlım gibi mesela.. nazlı da güzel :):) ancak sadece naz ve asya arasında seçim yapılacaksa Asya derim ben... çok güçlü bir isim. :)

iki ismide çok severimm..
naz ismi çok hoşuma gidiyor ama asya ismi kulağa daha hoş geliyor..

ben asya koyucam.bence hem yalın hem güçlü bi isim

aynen naz kibar bir isim...asya da çok güzel ama bana böyle asi, başına buyruk, biraz kibirli, güçlü bir kişiliği andırıyor tamamen benim düşüncem söylemesi naz gibi kibar değil benim de eşim asya diye tutturmuştu ama vazgeçirdim ela naz gibi kibar isimler hoşuma gidiyor kız çoçuğuna dah çok yakıştırıyorum.Tabi bu benim düşüncem alakasız da olabilir

naz olunca nazlı olcak gibi gelior bana. bi de selvi boylum al yazmalım ı çok seviorum orda türkan şorayın karakteri de asya ydı

Benim yeğenimin ismi Asya Naz ama bir nazlı bir nazlı:) Şimde kardeş geliyor ona kısmetse o da kız onada Deniz ismi koymayı istiyorlar ama onun da yanına bir ek isim araştırılıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…