Naz ve erkekleri süründürmek?

Themiddleworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
41
12
38
Erkeklere naz yapmayı ve onlari süründürmeyi doğru buluyor musunuz ilişki oncesi flort dönemi veya ilişki sırasında? Bana çok saçma gelmistir. Ancak erkeklere güven olmuyor test mahiyetinde bence abartmadan yapilabilir

Kendin sormuş kendin cevap vermişsin....
Fazla naz aşık usandırır diyorum

Kendin sormuş kendin cevap vermişsin....
Fazla naz aşık usandırır diyorum

Karsi tarafın burnunu surtme ile onu tamamen biktirmamanin ayari nasıl olmali acaba? Geçen sene hoşlandığım bir cocuk vardi neyse o benimle ilgilenmedi. Bu sene de o benimle ilgilenmeye basladi 2 kere cikma teklifi de etti ikisinde de reddettim. Bu kaçan kovalanir olayi tamamen doğru

Evet kaçan balık büyük olur çok doğru. Ama emin ol ulaşana kadar çaba sarf Edip sonrasında yine hüsran yaşatacak tipler bu gibi kişiler... Teklifi kabul etmeyerek yeteri kadar burnunu sürtuyorsn zaten :))

Evet kaçan balık büyük olur çok doğru. Ama emin ol ulaşana kadar çaba sarf Edip sonrasında yine hüsran yaşatacak tipler bu gibi kişiler... Teklifi kabul etmeyerek yeteri kadar burnunu sürtuyorsn zaten :))

Kesinlikle kacan kovalanir mantiginda karsi taraf sizi takıntı haline getiriyor siz ondan kactikca. Ancak o sizi elde ettikten sonra da ilgileri tamamen bitiyor. Erkeklerde bu çok belirgin kadinlarda da olsa bile. :) cevap icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…