NAZ1969 çok mutlu naz abla oluyorr...hamiş :)))

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
canlarr hamişim 9 ay sonunda bende müjdeli haberleirmi veriyırym....rabbim isteyen herkese nasip etsin....

canım benim çok sevindim gerçekten çok istiyordun allah haırlısını gösteriri inşallah kucağına almayı nasip etsin

maşallah.
Allah sağlık, mutlulukla ve hayırlarla birlikte büyüyün inş.allah.

Canım benim Rabbim tüm hamile annelerin bebeklerini
sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Bebek isteyen annelere de Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar
nasip etsin

maşallah.
Allah sağlık, mutlulukla ve hayırlarla birlikte büyüyün inş.allah.

teşekkür ederim cnmm

Canım benim Rabbim tüm hamile annelerin bebeklerini
sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Bebek isteyen annelere de Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar
nasip etsin

teşekkür ederim cnmm bnmm aminnn

canıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeni gördüm konunu hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin beraber çıkmıştık yola sen benden önce aldın güzel haberini allah banada kısmet eder inşllh :)))

canım bi önceki konunda okudum çatlatma iğnesi olmuşsun ayın 20 sinde 26 sinda hamile olduğunu öğrendin çok erken değilmi sence?

Allah nazarlardan saklasin,anali babali büyüsün insaallah....

canım bi önceki konunda okudum çatlatma iğnesi olmuşsun ayın 20 sinde 26 sinda hamile olduğunu öğrendin çok erken değilmi sence?

tşk ederim cnmmm bnmm ya biz birrbirimizi kaybetmşdik...teş ederimm rabbimm isteyen herkese nasip etsin...

cnm ilk gün çatlamşş bi gün öncesndede ilşkim olmşdu o nedenle çıkdı sanrm yani değerim az ama hayrlısı işde 20 gün snra tekrar gideceğim allah izin verrseçç

Allah nazarlardan saklasin,anali babali büyüsün insaallah....

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyene... :)

teeşekkür ederim cnmm bnmm rabbim hamişlerin sağ salim kucğna almayı nasip etsin..sağlıklı hamilelkler nasip etsin..

rabbim isteyennleree een kısa zamanda müjdeli haberler vermyi nasip etsin....dualrm sizinlee...

canım benim çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

o zaman kendimi affettirmek için bebişinin kırk takımı benden olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…