- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
En güzeli olsun senin için.Tanıyacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli olsun senin için.Tanıyacağım![]()
yahu iyi evlilikler ve ilişkiler olabileceğine dair umudunu yitirdiysen hiç evlenme o bile 1 aylık ilişkiye evet demekten daha iyidirSevgili Mune
O kadar olumsuz örnekler gördüm ki. Üniversitede arkadaşımın sevgilisi vardı. Çocuk derslikte kapıda kız kahvaltı yapmadı diye çay simitle beklerdi. Resmen kapısında yatardı kızın. Kız da ev arkadaşımdı. Çocuk kızı aldattı. Sonrasında uzun ilişkileri olan arkadaşlarım hani şu herkesin bakıp maşallah çektiği çiftler var ya onlardan ilişkilerini evlilikle taçlandırdılar çeşit çeşit sorunlar yaşadılar. Sonrasında yaşadığım olumsuz tecrübeler.. Belki de bu örnekler nadirdir ve benim çevremde yaşanmıştır. Ama artık elimi eteğimi çektim sadece şans olarak bakıyorum. Örnekler verirken haksız olarak şahıslar üzerinde verdiğim için banlanıyorum. Ama ben iyi evlilikler iyi ilişki olabileceğine dair umudumu kaybettim bunu anlatmaya çalışıyorum(şahsi fikir). Günümüzdeki insanlar sıkılgan ve sabırsız varlıklar ayriyeten günümüz sosyal medyası vs. eklendimiydi işin iyice cılkı çıkıyor.
Nenelerimizin inançsal deyişiyle kadının 9 nefsi erkeğin 1 nefsi vardır ama kadınlar o 9 nefse sahip cikabilirken erkekler 1 tanesiyle zor baş ediyor. Şuan ne saçmaladım bilmiyorum ama işin özü şu: ben umudumu kaybettim.![]()
Zeynep Ergül müyüm neyim ben?Nenelerimizin inançsal deyişiyle kadının 9 nefsi erkeğin 1 nefsi vardır ama kadınlar o 9 nefse sahip cikabilirken erkekler 1 tanesiyle zor baş ediyor.
Ev-le-ne-cem.yahu iyi evlilikler ve ilişkiler olabileceğine dair umudunu yitirdiysen hiç evlenme o bile 1 aylık ilişkiye evet demekten daha iyidir![]()
7-8 satırdan ne çıkarımlar yaptınızHani kimi bulsa evlenecek, üçe beşe bakmayacak, nefes alsın yeter kafası… abazanlıktan bıkmış falan
ben buna da katılmıyorum ya. benim kp ve kv yeni boşandı, kayınpederim iyi biri fakat eşine karşı aşırı ilgisizdi ve ya alacağı kararları danışmazdı bile. 10 yıldır da tanıyorum. eşim temas bağımlısı ve attığı adımı bile danışır deyim yerindeyse. çok farklılar benim düşünceme göre. tabi yine de anne baba iletişimi önemli o ayrı.Selam
Tavsiye için geldim.
Şahsın babasına bakın annesine nasıl davranıyor ise ilerde size davranışının benzeri olacaktır. Kişiler bence şahısları tanırken anne babaların iletişimini de iyice ölçüp biçmeli.
hahaha evlen de öncesinde sen tanı yine de, nolur nolmazEv-le-ne-cem.
Şaka şaka. Hayırlısı be gülüm diyor geçiştiriyorum.![]()
Çıkarımlar seninle ilgili değil ki benim çevremde gördüklerim. Sen niye alındın nefes alsın yeter mi diyorsun yoksa7-8 satırdan ne çıkarımlar yaptınızMüge anlı ile çalışmak ister misin ? Burda harcanıyosun bebişim.
![]()
Nefes alsın tabiki fotosentez mi yapsın kızÇıkarımlar seninle ilgili değil ki benim çevremde gördüklerim. Sen niye alındın nefes alsın yeter mi diyorsun yoksa![]()
Kadınlar hüsrana uğradıktan sonra genelde bu şekilde düşünüp daha da yanlış karar veriyorlar. Dünyanın en iyi adamını da bulsanız içiniz kıpırdamıyorsa mutlu olamazsınız. Sevgili olup önce fragmanı bir görün derim. Sevebilecek misiniz, ten uyumu var mı, birlikte güzel vakit geçirebiliyor musunuz? Belki adamın elini bile tutamayacaksınız. Yorumların devamını okumadım. Bu tanışıklık arkadaşlık boyutunda diye yorum yaptım. Hakkınızda hayırlısı olsunHayır dalga geçmiyorum. Şöyle düşündüm: bence artık bana değer verene değer vermeliyim.
Bir cevabı yok o an ilgimi çekmedi. Belki biraz tanıdıktan sonra severim diye şeeeettimHala çoçuğu senelerce neden reddettin sevgili göremedin bunu kendine de bize de açıklamıyor genellemelerle cvp veriyorsun. Adamla senelerce yatağa sen gireceksin bize ne üni arkadaşının sevgilisini aldatmış bir başka üni arkadaşında sevgilisiyle senelerdir evlidir.
AynenŞans işi mi diyeyim, nasip işi mi diyeyim bilemedim.
Yıllarca tanıdıgımız kişilerde bile falsolar oluyorken tanımadıgım birisi için açıkçası acele etmezdim ben olsam.
Gerçi tanıdıklarımız ne b.. çıktı ki.
Buraya bakBütün hayellerimi yıktı daha konu açıpbekarlar giremez
yazıp seni etiketliyecektim
biraz saçma değil miEvet nişanlanıyorumNihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.
Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derimöyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
sakası bir tarafa acele ve ani kararlar verme hem duygusal hem mantıksal düşün benim evlilik hikayem de hem eşim hem ben birbirimiz icin asla derken evlendik o yüzden kısmet bu işler diyorumBuraya bak![]()
Niye yiiiirumbiraz saçma değil mi![]()