• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🧿🧿 Nişanlanıyorum🧿🧿

Nişan?

• Amaan Nişanlan gitsin dünyayı sen mi kurtarıcan

OY: 49 53,8%
  • Nişanlanma bekârlık harika bir şey.

OY: 42 46,2%

• Ankete Katılan
    91
Evet nişanlanıyorum 🧿🧿🧿 Nihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.

Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derim 🤣🤣 öyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım🙈
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?
Hayır
Evlen gitsin

Rabbim tamamına erdirsin, hayırlı olsun canım 😍😍😍💞💞💞
Bizde eşimle birbirimizi 2 aydır tanıyorduk ve ciddi olduğundan emin oldum ve evlenme teklifini kabul ettim 😁 ben bizim nesilin tabiriyle 1,2 sene çıkarız sanıyordum 😁 1 hafta sonra ailesini tanıştırmaya getirdi, biz onlara gittik, isteme, söz, nişan derken bir anda nikah ve düğün 😁 bunların hepsi 5 ay içinde gerçekleşti 🤓💞 Sonra evlendik 9 ay sonra hamile kaldım ancak malesef bebişimi kaybettim 😿 1 ay sonra eşimle 2 yılımız dolacak, 2 yıldır sevgilimdir kendisi 🤓😁 inşallah Rabbim tekrardan anne olmayı da nasip eder bana da 2. Yılımızda🌺🌺
Bazen senelerdir tanırsın ama hayal kırıklığı olur bazen de 1-2 ay tanırsın hayatında verdiğin en doğru karar olur. Sizinki öyle olmuş. 🧿🧿

Evet nişanlanıyorum 🧿🧿🧿 Nihayet flörtöz ve bekar ruhumu bir köşeye bırakıp nişanlanmaya karar verdim. Geçen güne kadar -bilen kişiler biliyor- biriyle 1 aydır birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.Eki Görüntüle 3240395 Fakat sonra bu kişinin sevgilisinin olduğunu duydum ve neyse ki sevgili olmadan bitirdim.

Sonrasında sürekli beni ikna etmeye çalışan ve benim bir türlü nedenini bilmedigim sebeple reddettigim biriyle konuşmaya başladık. Zaten uzun zamandır taniyorum. İstersen süreci hızlandıralım yüzükleri takalım dedi. Ama bir yandan hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer atasözünden yola cikarak acaba acele mi ediyorum diye düşündüm. Bir yandan uzun süredir tanıdığım için çok da erken bir karar olmadığını düşündüm. Muhtemelen evlenme teklifi etmeye niyetlenmiş. Dün arkadaşım yüzüklere baktığını söyledi. Bana da imalı şeyler söyledi. Ptesi günü de bana buluşalım dedi. Öyle bir şey bekliyorum. Sevmediğim biri de olsa yazık o kadar hazırlanmış evet diyeyim derim 🤣🤣 öyle saf bir kardeşinizim. İnşallah kalabalik bir yerde yapmaz hem utanıyorum hep yapanları zamanında şov yapıyorlar diye kınamıştım🙈
Aklımı karıştıran şey ise acele mi ediyorum sizce ?

Konu ciddi mi yav? Ben pek sey edemedim de 🙄

Bu mantığa göre bir aya gebeyim🧿
Takma burhancım sen onları 😁😁 bende bana böyle diyenlerin mantığıyla şimdiye 2.ye hamile kaldıydım gerçi korunduğum halde hamile kalmıştım, iyi korunmamışım demekki 😂 Ben hep inanırım her nasip vaktine esirdir canım 🙏 Ben, benim hakkımda hayırlı olanı bilemem, sen hakkımda hayırlı olana beni tez zamanda kavuştur diye çok dua ederdim, eşimde aynı duayı ederdi 😍💞 sana da bu duayı etmeni tavsiye ederim, inşallah hayatına senin hakkında hayırlı olanları afiyetle çekersin ❣️❣️

Aslında duygularım karmakarışık. Haklısın. Evlenme teklifi alsam da bir süre tanışma zamanı vereyim en iyisi. 🧿♥️
Aynen. Hayır demiyorum ama evet için de bir süre tanıyalım birbirimizi zamana bırakalım de.
Ha bu arada pırlanta tek taş la teklif ediyorsa al onu tak, hayır dersem geri veririm ilerde de 😂

Back
X