- Konu Sahibi minel axsxk
bende nazara çok inanırım. benim uykum gelir ve başım çok ağrır. sağolsun babaannem okuyunca geçer. Allah herkesi nazardan korusun :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada nazar değince çok kötü midem bulanır ağlamak isterim ağlayamam çatlıcakmış gibi olurum okununcaya kadar. Ayrıca benimde nazarım çok değer (gözlerim renkli) ama asla kötü niyetle baktığım zaman değil eğer bir insanı çok beğendiysem veya giydiği birşeyi falan çok beyenmişsem mutlaka o kişiye yada o kıyafete birşeyler olur o yüzden huyumu bildiğim için birini beğenirsem içimden o kişiyi çaktırmadan okurum.![]()
Iyi bari sen huyunu biliyorsun da, karsindakine okuyorsun.
Benimde bir arkadasim var inanilmaz nazari deger, kendide bilir ve söyler,
kendide artik kendinden korkuyordu,
ama okuyormuydu bilmiyorum bi sorim.
sen karsindakini okuyunca birsey olmasini engelleye biliyormusun?
ayyy canım Rabbım bir daha göstermesin geçmiş olsun hepimize herkese genelde renkli gözlülerin nazarı değermiş bide hasetle kıskanarak bakanların Allah hepimizi korusun inşallaha.s.
Ben nazar değenlerdenim :çok üzgünüm: ınanılmaz nazara gelen bir yapım var , yıldızım alçak mı nedir..
ışin ilginç yanı değdiğini bariz bir şekilde anlarım.. Hiç uykum olmadığı halde esneme krizine girerim ,
gözümden yaşlar akar, ağlarım esnemekten... Psikolojim de alt üst olur , neşem gider yerine gergin,
üzgün, bıkkın , ters bir kız gelir .. Mahvolurum yani.. Hemen Felak -Nas okurum , ama öyle böyle değil
yani, defalarca okurum anca geçer .Zor bir durum benimkikafamçokkarıştı