Nazar dediinde,sizin zerinizdeki etkisi nasl olur?

bende nazara çok inanırım. benim uykum gelir ve başım çok ağrır. sağolsun babaannem okuyunca geçer. Allah herkesi nazardan korusun :Saruboceq:

bende esnerim çok hemde çok esneme gelir.ama dua okuyunca çok iyi geliyor nas ve felak ve ayetül kürsiyi okurum bolbol...

ben de bazen yorgun ya da uykulu olmasam bile art arda esner dururum nedeni acaba nazar mıdır ki gerçekten :kızgın: bana da çok nazar değiyor ya annem der ki senin yıldızın çok düşük nazar boncuğu tak, nazar boncuğum da yok ki takayım unutuyorum hep almayı :çok üzgünüm: bu nazar da ne fena şey, şanssızlık yaşarım hep art arda, bir türlü kurtulamıyorum aman başıma ciddi birşey gelmez inş ya korkuyorum ben valla :nazar:

bende korkunç bir baş ağrısı oluyor.geçen yaz annemin bi arkadşı gelmişti.kuzenimle haremden almıştık arabayı da ben kullanıyordum.kadın da eve gelince bir çok kez ipek ne güzel araba kullanıyor falan dedi.ama hiç maşallahta demedi saolsun:oklava:
o gün inanılmaz başım ağrıdı akşamda yine kuzenimle kaza yaptık arabayıda ben sürüyordum.ama başımın ağrısı geçti kazayı yapınca nazar çıktı mı artık nolduysaa.s
hiçbirimize nazar değmesin ya gerçekten çok kötü oluyor
takın bunları boncuksuz çıkmayın kızlar:nazar::nazar::dance:

Benimde yildizim malesef düsük oldugundanmidir nedir cok nazar deger,
okadar baris belli olurki, cok agirlik basar uyumak isterim sanki 3-5 gece uyuyamamis gibi.
Sonra esnerim esnerim sanki agizim iki ayrilacak veya icimden canim cikacak ve ölecegim , ay cok kötü olurum ya.

Cok denemisimdir özelikle renkli gözlerden nazar alirim.

Illaki birseyim kirilir , bozulur sökülür yani birseyler olur.

Birde öyle agirlasirimki dua da aklima gelmez, hepsini birbirine karistiririm, cok kötü birsey catlicak gibi oluyorum.

arkadaşım mülk süresini okuyordu ya da mülk duası bilemiycem-esnemekten fenalık geçirirdik ikimizde karşılıklı...birde boncuk moncuk onun dinimizde de yeri yok..

Banada nazar değince çok kötü midem bulanır ağlamak isterim ağlayamam çatlıcakmış gibi olurum okununcaya kadar. Ayrıca benimde nazarım çok değer (gözlerim renkli) ama asla kötü niyetle baktığım zaman değil eğer bir insanı çok beğendiysem veya giydiği birşeyi falan çok beyenmişsem mutlaka o kişiye yada o kıyafete birşeyler olur o yüzden huyumu bildiğim için birini beğenirsem içimden o kişiyi çaktırmadan okurum.:nazar:

benimde yıldızım çok düşük nazar değdiği zaman acayip bir ağırlık çöker üstüme bayılacak gibi olurum annem okur ve okurken çok esner boğazlarım yanıyo der ayrıca eşimede çok nazar değiyor dışarıda gezerken yada akrabaların yanında biraz gülüşsek şakalaşsak anında nazar değer akşamına mutlaka ufak tefek şeylerden tartışırız

Banada nazar değince çok kötü midem bulanır ağlamak isterim ağlayamam çatlıcakmış gibi olurum okununcaya kadar. Ayrıca benimde nazarım çok değer (gözlerim renkli) ama asla kötü niyetle baktığım zaman değil eğer bir insanı çok beğendiysem veya giydiği birşeyi falan çok beyenmişsem mutlaka o kişiye yada o kıyafete birşeyler olur o yüzden huyumu bildiğim için birini beğenirsem içimden o kişiyi çaktırmadan okurum.:nazar:

Iyi bari sen huyunu biliyorsun da, karsindakine okuyorsun.

Benimde bir arkadasim var inanilmaz nazari deger, kendide bilir ve söyler,
kendide artik kendinden korkuyordu,
ama okuyormuydu bilmiyorum bi sorim.

sen karsindakini okuyunca birsey olmasini engelleye biliyormusun?

Iyi bari sen huyunu biliyorsun da, karsindakine okuyorsun.

Benimde bir arkadasim var inanilmaz nazari deger, kendide bilir ve söyler,
kendide artik kendinden korkuyordu,
ama okuyormuydu bilmiyorum bi sorim.

sen karsindakini okuyunca birsey olmasini engelleye biliyormusun?

okuduğum zaman hiçbirşey olmuyor canım ama ağırlık genelde bana geçiyor o kadar ki bende kendimden korkuyorum bazen birgün arkadaşımı aramıştım tel. ablası çıktı sesi çok hoşuma gitti aradan zaman geçti arkadaşımı gördüm ablanın ses tonuna bayıldım telefonda falan dedim demesinmi ablam seninle konuştuktan sonra ses tellerinden rahatsızlandı aniden ameliyat oldu diye şok olmuştum:1shok: ve daha neler neler anlatmakla bitmez.

öncelikle sana ve hala çok geçmiş olsun cnm.ben kalabalık bir ortam gireceğim zaman nazar boncuğu takarım bana ve kızlarıma çok ilginçtirki eğer nazar değsin bana yada kızlarıma nazar boncuğu kırılıyor.ardından hastalanıyoruz en kısa bir hafta yatıyoruz...anneannem bana hurma çekirdeği hiç bilemedin yoldan bir çakıl taşı al oku ve göğsüne koy nazara karşı korur demişti.şuan bunu yapıyorum ve uzun süredirde bişi olmadı şükür..sürekli nazar dualarını okurum.:Saruboceq: hem evim hemde çocuklarıma ..kem gözülülere karşı.kapı eşikliğinin üstündede vardır duam eve giren kem gözlülere karşı dene faydasını görürsün canım..:nazar:

degermi bilmiyorum.. kendimi yorgun bitkin hissettigim anlar oluyor, ama hic nazara baglamayi dusunmedim bunu.. calisiyorum okula gidiyorum evde is yapiyorum diye yoruluyorum iste..

siz nasil anliyorsunuz o yorgunlugun bitkinligin hastaligin nazardan geldigini?

ben birden sebepsiz yere ağlamaya başlarım yarım saat hıçkırarak ağladıktan sonra biri okursa geçer cüzdanım da nazar duası taşıyom iyi geliyo

ben sadece duaya inanıyorum,ne boncuğa ne başka bir şeye elimizde un ufak edebileceğimiz bir şeyin bizi koruyacağına inanmıyorum

bende mavi gözlüyüm ama nazarım değmez maşallah 41 kere.nazar değmesin derim.bana nazar değdiğinde ağırlık çöker elim ayağım kesilir hemen yatmak isterim başıma ağrı girer.heryerimde nazar boncuğu var ama dua okurum hemen:nazar:

Ben nazar değenlerdenim :çok üzgünüm: İnanılmaz nazara gelen bir yapım var , yıldızım alçak mı nedir..

İşin ilginç yanı değdiğini bariz bir şekilde anlarım.. Hiç uykum olmadığı halde esneme krizine girerim ,

gözümden yaşlar akar, ağlarım esnemekten... Psikolojim de alt üst olur , neşem gider yerine gergin,

üzgün, bıkkın , ters bir kız gelir .. Mahvolurum yani.. Hemen Felak -Nas okurum , ama öyle böyle değil

yani, defalarca okurum anca geçer .Zor bir durum benimki :nazar: kafamçokkarıştı

Ben nazar değenlerdenim :çok üzgünüm: ınanılmaz nazara gelen bir yapım var , yıldızım alçak mı nedir..

ışin ilginç yanı değdiğini bariz bir şekilde anlarım.. Hiç uykum olmadığı halde esneme krizine girerim ,

gözümden yaşlar akar, ağlarım esnemekten... Psikolojim de alt üst olur , neşem gider yerine gergin,

üzgün, bıkkın , ters bir kız gelir .. Mahvolurum yani.. Hemen Felak -Nas okurum , ama öyle böyle değil

yani, defalarca okurum anca geçer .Zor bir durum benimki :nazar: kafamçokkarıştı

Felak ve Nas nazarın tek çaresidir...

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) nazardan korunmak için bu duaları avuçlarına okur üfürür ve sonra bütün bedenini sıvazlarmış...

tatlım bir de öyle dene istersen:teselli:

ilk önce 3 defa salat u selam getir sonra sadece 1 kez eüzübesmele ile 3 kez Felak 3 kez Nas ı oku sonra 3 kez salat u selam getir avuçlarına üfür ve başından ayak bileğine kadar kendini sıvazla.

Back
X