nazar degdiren kisi

nikli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
138
5
318
Almanya
Arkadaslar kuzenim (aslinda annemin kuzeninin kizi)
Acaip nazari degen bir kisidir.kupen cok guzel der eve giderim kupemin tekiyok.
Bu kupeyi cok begendim nerden aldin der kupe 15 dk sonra durduk yere kirilip duser.inanin boyle oldu
Gecen birlikte solariuma gittik.cikinca sen benden daha cok kararmissin dedi ertesi dun mutfakta gobegime kizgin yag sicradi buyuk bi bolumu su topladi
Bu arada benim Eltim olur kendisi :)
Yani devamlida gorusuyoruz
Ne dersiniz kizlar.her bisey degisinde artik icimden masallah diyorum

Bazı insanların nazarları değer . Maşallah'ın dışında dua okumanında yararı olacağını düşünüyorum. Allah daha kötü kazadan beladan korusun canım

canım benim fikrim nazar diye bir şey yok. çünkü ben çekim yasasına inanıyorum, ve bu kız bana nazar değdirecek dersen illa ki değdirir. yani aslında değdirmez de, beklediğin şey gerçekleşir. çünkü kendini öyle şartlandırıyorsun. ama ben nazara inanmıyorum ve gerçekten de aslında düşünürsen, nazar diye bir şey olsaydı insanlar insanların hayatlarına etki edebilirlerdi. herkes herkesin hayatını mahvedebilirdi. ama böyle bir şey yok. demek ki nazar diye bir güç de yok. o yüzden ben inanmıyorum nazara, tavsiye ederim :)

Nazar bilimsel olarak kanıtlanmış bi olay, tabii nazar demiyolar buna etrafa yayılan ışınlar falan filan.

Benim de çok nazarım değer topukluları ne güzel derim merdivenden düşer topuk gider
Ağzında şeker görürüm canım şeker çekti derim şeker düşer bunun gibi bir sürü olay.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

nazar vardır ve haktır ayrıca nazar ayetıde vardır bu yuzden bu kadar kesın konusmamalıyız efendımızın de nazar hakkında hadıslerı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…