midemde iltihap var

Evet hasta edebilir "Nazar haktır, deveyi kazana insanı mezara koyar" diye bir söz var hatta. Peygamber efendimiz Hz Muhammed (sav)e nazar değdiği zaman Nas ve Felak surelerini okumayı önermiştir. Ama her hastalık olduğunda ya da evde diyelim ki bir şeyler kırıldığında nazara yormak saçma olur. Gerektiği yerde doktora gidip tedavi olmak lazım.

.....
Evet hasta edebilir "Nazar haktır, deveyi kazana insanı mezara koyar" diye bir söz var hatta. Peygamber efendimiz Hz Muhammed (sav)e nazar değdiği zaman Nas ve Felak surelerini okumayı önermiştir. Ama her hastalık olduğunda ya da evde diyelim ki bir şeyler kırıldığında nazara yormak saçma olur. Gerektiği yerde doktora gidip tedavi olmak lazım.
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var

.....

Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
sizinki nazardan değilmiş işte. bi sebep sonuç ilişkisi var hastalığınızda. doktorunuzla görüşüp vitamin takviyesiyle başlayabilirsiniz nazardan korunmaya.

Bu nazar değil hastalık bariz geçmiş olsun doktora görünün

Bu nazardan nasıl olabilir ki? Hastalanmışsınız doktora görünün derim tedavi olun.
Kim size neden değdirsin? Benim de değerler yerlerde kemiklerim fena ağrıyor vitamin kullanıyorum. Vitamin depoları doldurun kendinize gelirsiniz merak etmeyin

Bu nazardan nasıl olabilir ki? Hastalanmışsınız doktora görünün derim tedavi olun.
Kim size neden değdirsin? Benim de değerler yerlerde kemiklerim fena ağrıyor vitamin kullanıyorum. Vitamin depoları doldurun kendinize gelirsiniz merak etmeyin
Ne kadar sürede düzelir

Bir kaç örnek harici nazara inanmıyorum.İstisnalar kaideyi bozmaz.

Özellikle hastalıkların, kötü hayat yönetiminin ve kıskançlık olgusunun nazara olgusuna karışıp herşeyi daha kötü hale getirdiğini düşünüyorum.

Bu olguya inanmanın zararının faydasından çok olduğunu gördüğüm çok durum oldu.

Son düzenleme:
Nazara inanırsan dünyadaki tüm hastalıkları kazaları kayıpları ölümleri nazara yorabilirsin
Gözün bir enerjisi varda bu ne yapar bilmiyorum
Bazen insanların nazar konusundaki saçmalıkları o kadar uçları varıyorki
İnsanların başın gelen herşey nazar😒

Back
X