- 9 Ağustos 2025
- 67
- 35
- 3
- 19
- Konu Sahibi Merve1907777
N
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme varEvet hasta edebilir "Nazar haktır, deveyi kazana insanı mezara koyar" diye bir söz var hatta. Peygamber efendimiz Hz Muhammed (sav)e nazar değdiği zaman Nas ve Felak surelerini okumayı önermiştir. Ama her hastalık olduğunda ya da evde diyelim ki bir şeyler kırıldığında nazara yormak saçma olur. Gerektiği yerde doktora gidip tedavi olmak lazım.
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme varNazara inanıyorum ama otu b.ku nazara bağlayanlardan pek hoşlanmıyorum :)
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme varBırak hasta etmeyi mezara bile sokar![]()
sizinki nazardan değilmiş işte. bi sebep sonuç ilişkisi var hastalığınızda. doktorunuzla görüşüp vitamin takviyesiyle başlayabilirsiniz nazardan korunmaya......
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Anladım ama akrabaların gözü üzerimdesizinki nazardan değilmiş işte. bi sebep sonuç ilişkisi var hastalığınızda. doktorunuzla görüşüp vitamin takviyesiyle başlayabilirsiniz nazardan korunmaya.
İlaçları aldimsizinki nazardan değilmiş işte. bi sebep sonuç ilişkisi var hastalığınızda. doktorunuzla görüşüp vitamin takviyesiyle başlayabilirsiniz nazardan korunmaya.
Bu nazar değil hastalık bariz geçmiş olsun doktora görününYa benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Bu nazardan nasıl olabilir ki? Hastalanmışsınız doktora görünün derim tedavi olun.Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Teşekkür ederimBu nazar değil hastalık bariz geçmiş olsun doktora görünün
Ne kadar sürede düzelirBu nazardan nasıl olabilir ki? Hastalanmışsınız doktora görünün derim tedavi olun.
Kim size neden değdirsin? Benim de değerler yerlerde kemiklerim fena ağrıyor vitamin kullanıyorum. Vitamin depoları doldurun kendinize gelirsiniz merak etmeyin
Biz buna nazar değil de hastalık diyoruz......
Ya benim midemde iltihap var ve bütün vitamin değerlerim çok düşük çıktı hiç halim yok yuruyemiyorim ağridan basım dönüyor soğuk terleme var
Benim durumum nazar olabilir miBir kaç örnek harici nazara inanmıyorum. Özellikle hastalıkların ve kötü hayat yönetiminin nazara bağlandığını düşünüyorum.