nazar mı degdirdim

bi düşünün acaba sizin yüzünüzden nasıl olabilir? yani nasıl kozmik bi gücünüz var da bi bebeğin beyin ameliyatı geçirmesine sebep olabilirsiniz?

Vizyon görmüşsünüz,kısacası 6. Hissiniz kuvvetli.
Bu nazar değil.
Nazar birini kıskanmanız sebebiyle olan birşeydir. Siz kadını kıskanmamışsınız ki. Üzülmeyin boşuna.

Biri de benim için vizyon görse ya; köşeyi ne zaman döneceğim, :KK70:talih kuşum adresimi şaşırdı, bekliyorum ama gelemiyor :)

Size de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikle

Kadin oturup sunlarin cocugu sakat kalsin hadta olsun diye dusunmemis
Icine dogmus hissetmis
Yani bunu gercekten anlayamiyor musun merak ediyorum
Hic mi kotu birsey olacagini hissetmediniz hayatinizda
Bunun vicdan merhamet allah korkusuyla ne ilgisi var
Emin olun o kisi sizden daha merhametli ve temiz kalplidir
Bazi insanlarin kalp gozu aciktir malum olur
Az insafli yorum yapin
Üzgün mus zaten boşver:)

Yani kötü anlamda söylemedim kendim bazı şeyleri tecrübeyle sabitledim o yüzden :)
Neden paylaşılmaması gerek acaba? :bicak:

Benim de genelde içime doğan ya durduk yere anlamsız bir şekilde aklıma gelenler bir süre sonra çıkıyor da merak ettim..

Neden paylaşılmaması gerek acaba? :bicak:

Benim de genelde içime doğan ya durduk yere anlamsız bir şekilde aklıma gelenler bir süre sonra çıkıyor da merak ettim..
Şimdi ben ayrintiliya girersem konu kilitlenir sadece doğru olmadığını ve bu his durumunu kaybedecek olabileceğini düşünüyorum :)

Şimdi ben ayrintiliya girersem konu kilitlenir sadece doğru olmadığını ve bu his durumunu kaybedecek olabileceğini düşünüyorum :)
Rica etsem direk mesajdan yazabilir misiniz?

Bu konuları asla konuşmam normalde ama bir de gidip söylüyorum ben. Bari bundan sonra söylemeyeyim.. :KK64:

Size de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikle

Kadin oturup sunlarin cocugu sakat kalsin hadta olsun diye dusunmemis
Icine dogmus hissetmis
Yani bunu gercekten anlayamiyor musun merak ediyorum
Hic mi kotu birsey olacagini hissetmediniz hayatinizda
Bunun vicdan merhamet allah korkusuyla ne ilgisi var
Emin olun o kisi sizden daha merhametli ve temiz kalplidir
Bazi insanlarin kalp gozu aciktir malum olur
Az insafli yorum yapin
Allah razı olsun sizden inanın öyle kötü hissediyorum ki keşke Bn ölseydim o yavruya bisey olmasaydı inşallah deyip hayal etmedim düşmanımin dahi çocuğuna düşünemem öyle olsun diye sadece sürekli gözümün önüne geliyordu öyle hissediyordum korkuyordum sağlıklı doğdu derin bir ohh çektim ama kuzum da artık kalıcı hasar var çok üzülüyorum ciğerim yanıyor elimden duadan başka bisey gelmiyor

Ben de de öyle bir şey var ve ben çok rahatsız oluyoeum. İçime ne zaman sıkıntı düşse bir gün içinde mutlaka bir ölüm haberi alıyorum. Sıkıntım ne kadar çoksa o kadar yakınımdan biri ölüyor. Mesela geçen sene sabaha kadar yyuyamamıştım sıkıntıdan ağladım hatta dualar da fayda etmedi, en son sabaha kaeşı uyuyakalmışım bir saat, okul için uyandığımla eniştemin vefat haberini almam bir oldu.
Bir ay önce de evimizin önünde yavru bi kedi vardı, gelip geçip severdim. Havalar soğumaya başladığında sizinki gibi bi his geliyodu her baktığımda sanki öleceğini biliyorum gibi baktığımda üzülüyodum. Nitekim bir iki hafta sonra kapının önünde ölmüştü.
Ben çok rahatsız hissediyorum böyle şeyler yaşadığımda ama altıncı hissim kuvvetli gerçekten. Sizin de başınıza böyle bir şey gelmiş. Çocuğa allah şifa versin inşallah. Kendinizi suçlamayın, siz öyle olmasını istemediniz ya

Bir çok şey diyen olacaktır. Ama bunu yaşamayan anlamaz ve yorumlayamaz.
Canım senin kalp gözün açık sadece kendini suçlama.
Başka şeylerde de dene kendini mesela bir olayla ilgili sonucu sezmeye çalış bak bakalım olacakmı öngörülerin.
Nazar bambaşka bir boyut bu olayın nazarla ilgisi yok.

Back
X