- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgün mus zaten boşver:)Size de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikle
Kadin oturup sunlarin cocugu sakat kalsin hadta olsun diye dusunmemis
Icine dogmus hissetmis
Yani bunu gercekten anlayamiyor musun merak ediyorum
Hic mi kotu birsey olacagini hissetmediniz hayatinizda
Bunun vicdan merhamet allah korkusuyla ne ilgisi var
Emin olun o kisi sizden daha merhametli ve temiz kalplidir
Bazi insanlarin kalp gozu aciktir malum olur
Az insafli yorum yapin
Bizim kuşları vurmuşlarBiri de benim için vizyon görse ya; köşeyi ne zaman döneceğim,talih kuşum adresimi şaşırdı, bekliyorum ama gelemiyor :)
Neden paylaşılmaması gerek acaba?Yani kötü anlamda söylemedim kendim bazı şeyleri tecrübeyle sabitledim o yüzden :)
Şimdi ben ayrintiliya girersem konu kilitlenir sadece doğru olmadığını ve bu his durumunu kaybedecek olabileceğini düşünüyorum :)Neden paylaşılmaması gerek acaba?
Benim de genelde içime doğan ya durduk yere anlamsız bir şekilde aklıma gelenler bir süre sonra çıkıyor da merak ettim..
Rica etsem direk mesajdan yazabilir misiniz?Şimdi ben ayrintiliya girersem konu kilitlenir sadece doğru olmadığını ve bu his durumunu kaybedecek olabileceğini düşünüyorum :)
Allah razı olsun sizden inanın öyle kötü hissediyorum ki keşke Bn ölseydim o yavruya bisey olmasaydı inşallah deyip hayal etmedim düşmanımin dahi çocuğuna düşünemem öyle olsun diye sadece sürekli gözümün önüne geliyordu öyle hissediyordum korkuyordum sağlıklı doğdu derin bir ohh çektim ama kuzum da artık kalıcı hasar var çok üzülüyorum ciğerim yanıyor elimden duadan başka bisey gelmiyorSize de okuduğunu anlayabilme yetisi versin öncelikle
Kadin oturup sunlarin cocugu sakat kalsin hadta olsun diye dusunmemis
Icine dogmus hissetmis
Yani bunu gercekten anlayamiyor musun merak ediyorum
Hic mi kotu birsey olacagini hissetmediniz hayatinizda
Bunun vicdan merhamet allah korkusuyla ne ilgisi var
Emin olun o kisi sizden daha merhametli ve temiz kalplidir
Bazi insanlarin kalp gozu aciktir malum olur
Az insafli yorum yapin