nazar mı değiyor nedir anlamıyorum??? :(:(:(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.643
72.790
798
41
kızlar üç gündür çok kötüyüm uyku bile uyuyamaz oldum.. kendi kendime naza rmı ediyorum nedir ya canım çok sıkkın... ne zaman eşimle ilgili güzel bişe paylaşsam (gerek burda gerek arkadaşlar arasında) hemen akabinde bizim aramız bozuluyo.. yine aynı şeyler.. geçen hafta eşimin bana yaptığı sürprizlerden bahsettim, bir arkadaşıma da hamileliğimden sonra eşimin çok sakinleştiğini daha ilgili bir adam olduğundan bahsettim.. ama gelin görün ki üç gündür ne oldu anlamadım inanılmaz soğuk bana karşı.. ufacık birşeyime kızıp bağırmaya çağırmaya başlıyor, eve geç geliyor zaten geceleri yatarken sırtını dönüp uyuyor.. dün bir arkadaşına kahvaltıya gittik hamileyim elimde yük var benim elimdekini almak yerine arkadaşına yardım etti bana bakmadı bile ben nefes nefese ona yetişmeye çalıştım.. kahvaltımızı yaptık yanıma oturmak yerine (ki çoğunlukla böyle ortamlarda yanımda oturur) gitti öteki köşeye oturdu hatta bozulduğumu anlasın diye yeni nişanlanmış bir çift var el ele oturuyorlar onun bir esprisi geçti ben de gülerek nişanlıyken böyle oluyor ama evlenince de böyle biriniz bi uçta biriniz öbür uçta diyerek eşimi gösterdim o da dahil herkes güldü falan.. ordan çıktık eve geldik gelene kadar arabada konultuk küs değiliz ama anlatamıyorum soğuk, uzak.. anlamıyorum.. sormöak da istemiyorum çok sıkıldım çünkü saçma sapan öfke krizlerinden sonra çocuk gibi küsmelerinden hep ama hep ilk adımı atan ben oldum o yüzden şimdi içimden gelmiyo neyin var diye sormak.. hamileyim insan nasılım diye merak eder di mi yok dışarı çıkıyor ne arıyor ne soruyor ne bişe.. eee biz ne yapalım diyenleriniz çıkabilir, haklısınız da akıl alınacak bişe de yok ortada, ya onun ya benim konuşması gerekiyor ki sorun ne anlayayım.. sadece içimi dökmek istedim, çünkü eşimle ilgili sıkıntıları tanıdığım insanlara anlatamayı sevmiyorum..

Anlatma
aynısı bende de oluyor, ne zaman birine çok iyiyim çok mutluyum desem sorunlar başlıyor
Dua et, şükret, ama kimseye ben çok mutluyum şöyle iyiyim böyle mükemmel anlaşıyoruz deme, nazar değebilir, hem de anlatınca işin büyüsü kaçıyor gibi geliyor bana...

çok haklısın anlatmamam gerekiyor.. çünkü hep aynı şeyler başıma geliyor, kendi kendime nazar ediyorum resmen.. ama bir arkadaşım nazara inan ama bu kadar korkma korktukça üstüne çekersin demişti o günden beri ne var ne yoksa anlatır oldum korkmamak adına ama belli ki işe yaramıyor.. kendimi çok kötü hissediyorum ortada bir sorun da yok daha doğrusu ben öyle sanıyorum çünkü hiç bişe söylemiyor, ama o kadar soğuk ki anlatamam sanki benden nefret ediyor gibi evde ne yanıma geliyor ne konuşuyor.. 3 gecedir ağlamaktan yanıma gelsin diye beklemekten gözüme damla uyku girmedi...

sen gidip konuşsan ? bir problemimiz mi var canım desen ?

Şu dünyada öyle bir hale geldik ki,normal yaşanası şeyleri,yani iki eşin anlaşması,konuşması,hayatı normal her insan gibi rutininde yaşamayı nazarlık durum olarak görüyoruz.Zaten olması gereken bu değil mi?Eşinin bir problemi,bir sıkıntısı olabilir.Eşi olarak senin sorman gerektiğini düşünüyorum.

sen gidip konuşsan ? bir problemimiz mi var canım desen ?

cumadan beri böyle.. cumartesi sabah kahvaltıdan önce sordum neyin var diye sen kendine bak bişe söyledim hemen suratın düştü yemeği bile yiyemedim senin yüzünden falan dedi, yaptığım birşeyi yanlış anlamış ben de anlattım iyi tama ben yanlış anlamışım özür dilerim dedi ama kapat konuyu dercesine sinirle, ben de üstüne gitmedim sonra kahvaltı yaptık bişe yokmuş gibi öğleden sonra hazırlanıyodu dışarı çıkacaktı, bi arkladaşı var akşam belki o gelecek dedi ben de evde yemek yok diye tüh ya ne yapsak ki falan dedim ne biliyim artık bul bişeler dedi sonra da istersen dışardan tavuk kızarttıralım sen de yanına pilav falan yap dedi ben de cevap vermedim çünkü güzel olur mu bilemedim cevap versene ne susup gidiyosun, ne hoşuna gitmedi yine falan diye bağırdı falan ben de düşünüyorum ya diye bağırdım dayanamadım.. ne biliyim falan de en azından arkanı dönüp gidene kadar dedi öyle desem bu seferde ne biçim cevap veriyosun diye bağırıp çağıracaksın sanki bilmiyorum huyunu dedim neyse sonra çıktı gitti akşam çok geç geldi ne bi aradı ne sordu. ben de yattım uyuyo gibi yaptım. gecenin bi yarısı bi arkadaşı geldi bunlar mutfakta sohbet ediyolar falan ben de kalktım çocuğa hoşgeldin dedim yenge kusura bakma uyandırdık seni de dedi yok ya uyumuyodum zaten biraz rahatsızım o yüzden yatıyodum dedim. hiç sormadı bile neyin var vs diye.. yani bi kere sordum saçma bi cevap aldım biliyorum ki sorsam yine üste çıkacak şöyle yaptın böyle yaptın diye.. bi kere olsun o sorsun istiyorum hem de.. hem ben de kırgınım durup dururken bağırıp çağırdı.. biraz da o merak etsin istiyorum ama nerde umrunda bile değilmişim gibi davranıyor...

evet haklısın belki benim hüsnü kuruntularım tüm bunlar.. ama neden sadece benim canımı yakarak benden çıkarıyor..?? arkadaşlarına kahvaltıya gittik neşesi gayet de yerindeydi, şarkılar türküler espriler havada uçuştu.. diyebilirsiniz ki belki arkadaşlarına yansıtmak istememiştir evet arkadaşlarına yansıtmaz ama durgun olur muhabbet eder güler ama içten olmaz onu anlarım.. yani bir sorunu varsa benimle ilgili ama arkadaşlarına yaptığı gibi (arkadaşlarına kızgın olduğu zaman oğlum sen bunu bunu yaptın neden der ya da arkadaşlarının modu düşükse neyin var bişeye mi canın sıkkın ben mi bişe yaptım diye sorar) bana da sorsun ya da anlatsın istiyorum.. evet sormam gerekiyor ama hep ben sordum ve sıkıldım artık aynı şeylerden.. benim nazlı olmam gereken bi dönemken onun benim dengesizliklerimle, duygusallıklarımla uğraşması gerekirken ben onunla uğraşıyorum...

kızlar ben de yeni evliyim, insan anlatmak istiyor haliyle heyecanını, sevincini... ama aynısını ben de yaşıyorum. ne zaman anlatsam akşama başka bi adam görüyorum. ben nazara çok inanırım, nazar değdiğini düşünüp hemen dua okurum, ertesi güne düzelir herşey.. ben de hep nazardan oluyor diyorum, daha dikkatli davranmaya çalışıyorum... en yakınlarımıza anlatsak bile, kimin nasıl gözle baktığını bilemeyiz sonuçta...

Sinir oldum.
Çok siniri bozulur insanin ya .
Dua edin sukredin .
Siz olumlu yaklasin esinize .
Sicak davranin .
Yuzunuz Gülsün hep .
Kisa surede iyi olursunuz inşallah .

zaten nazar değmesi için kem gözle bakması gerekmezmiş insanın, annem bana bile anlatma der çoğu zaman.. insana en çok sevdiklerinden değermiş nazar der..

Sinir oldum.
Çok siniri bozulur insanin ya .
Dua edin sukredin .
Siz olumlu yaklasin esinize .
Sicak davranin .
Yuzunuz Gülsün hep .
Kisa surede iyi olursunuz inşallah .

Amin inşallah, teşekkür ederim..
sormayın ben de çok sinirliyim bir yanım da çok kırgın..
evet güleryüzlü olmam gerekiyor çünkü hiç ama hiç sevmiyor asık suratı vs ama hiç ama hiç içimden gelmiyor hele hele arkadaşlarıyla öyle gülüşüp eğlenirken görüp bana buzdolabı gibi durması deli ediyor. ama biliyorum ki ben konuşana ya da hiç birşey yokmuş gibi davranana kadar böyle devam edecek inadı kurusun ben konuştuğumdaysa beni suçlayacak kesin bişe bulacak.. işin kötüsü kaç gecedir kendimi kasmaktan bugün sancım var bi de kafam ona takıldı şimdiii... :18:

Allah korusun yapmayin öyle bebeginiz var .
Erkekler biraz ilgincler .
Her hareketlerine mana yüklemek saçma olur .
Biraz guleryuz ggösterin biraz ilimli yaklasin.
Kisa surede gecer eminim .
Uzulseniz sizde surat assaniz daha beter olacak .
Ne guzel bebeginiz olacak .
O mutlulugu bebeginize yansitin .
İleride cok uzulursunuz bu durumunuza .

doğru haklısınız, kendimden önce bebeğimi düşünmek zorundayım zaten, onun hatrına ben en azından alttan almalıyım.. inşallah becerebilirim ve inşallah çözebiliriz neyse sıkıntısı..

doğru haklısınız, kendimden önce bebeğimi düşünmek zorundayım zaten, onun hatrına ben en azından alttan almalıyım.. inşallah becerebilirim ve inşallah çözebiliriz neyse sıkıntısı..

İnşallah herşey gonlunuzce olur :)
Gülümsemek herşey çözer .
Bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.
Darisi da isteyenlerin basina .
Sevgiler

canım eşinle açıkça konuş sakin bi şekilde böyle yapması hoş değil.nazar meselesine geline bende aynı şeyi yaşıyorum.ne zaman birine anlatsam eşimle tartışma yaşıyoruz.çok anlatma herşeyini insanlar imrenir anlamadan nazar eder.ama muhakkak konuş belki de sana kırgındır birşeyden dolayı farketmemişsindir

yine iş başa düştü desene.. :26: haklısın en doğrusu konuşmak.. yoksa beyefendi inadını kırıp da konuşmaz benimle, böyle gider de giderr... teşekkür ederim canım.

yine iş başa düştü desene.. :26: haklısın en doğrusu konuşmak.. yoksa beyefendi inadını kırıp da konuşmaz benimle, böyle gider de giderr... teşekkür ederim canım.

aynen canım en güzeli konuşmak.zaten o senin gidip konuşmanı bekliyodur.ama sakin sakin güelce konuşmak lazım boş yere gerginlik çıkmasın üzülme diye diyorum.inşallah halledersiniz

aynen canım en güzeli konuşmak.zaten o senin gidip konuşmanı bekliyodur.ama sakin sakin güelce konuşmak lazım boş yere gerginlik çıkmasın üzülme diye diyorum.inşallah halledersiniz

evet haklısın gergin konuşmak hiçbirşeyi çözmez aksine iyice içinden çıkılmaz bir hale gelir herşey.. inşallah canım hallederiz çok teşekkür ederim..

Çok pardon ama yuh yani (kırmızılı yerle ilgili)... ben şuna da inanıyorum bir kişi kendisini överken kendi kendinede çok matah bişeyden bahsediyormuş hissine kapılıp nazar deydirebiliyor. en iyisi fazla dillendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…