Sizi bu kadar etkiliyorsa görüşmeyin.Aynı evde yaşamadığınız sürece (çünkü o durumda imkansız görüşmemek) herkesle iletişimi kesebilirsiniz.Bu kadar zarar verdiğini bile bile görüşmek gario değil mi?Bir de görüntülü!!!Selamlar ,
Şimdi benim bir akrabam var bu kişiyle her görüştüğümde üzerime bir ağırlık çöküyor. 5 dk telefonla konuşsak görüntülü falan 2 gün kafamı kaldıramıyorum. Görüştüğümüzde kızım aşırı huysuzlanıyor falan. Bana aldığı evde duran bir hediye vs varsa o hediyeyle alakalı karabasanlı kabuslar görüyorum.
7/24 oturup düşündüğüm biri değil alakasız bir zamanda rüyamda bana büyü yaptırdığını görüyorum.
Dün yine görüntülü görüştük akşamdan beri kafam yerinde değil midem bulanıyor.
Bazen kendime öf saçma sapan düşünme müge anlıya çıkan muskacı hocalara inanan cahiller gibi diyorumAma yani tesadüf mü oluyor her seferinde.
Dip not: Bu kişiyle görüşmeme imkanım sıfır sıfır sıfır. Bir de kendisinin beni sevmediğinden yüzde 98 falan eminim
Bana zarar verdiğini düşündüğüm herkesle iletişimi kestim baba tarafı da dahil.İletişimi kesemediğim insanlar var maalesef eşimin ailesinde mesela.Onu da çok aza indirdim.Senede 1 veya 2Selamlar ,
Şimdi benim bir akrabam var bu kişiyle her görüştüğümde üzerime bir ağırlık çöküyor. 5 dk telefonla konuşsak görüntülü falan 2 gün kafamı kaldıramıyorum. Görüştüğümüzde kızım aşırı huysuzlanıyor falan. Bana aldığı evde duran bir hediye vs varsa o hediyeyle alakalı karabasanlı kabuslar görüyorum.
7/24 oturup düşündüğüm biri değil alakasız bir zamanda rüyamda bana büyü yaptırdığını görüyorum.
Bazen kendime öf saçma sapan düşünme müge anlıya çıkan muskacı hocalara inanan cahiller gibi diyorumAma yani tesadüf mü oluyor her seferinde.
Dip not: Bu kişiyle görüşmeme imkanım sıfır sıfır sıfır. Bir de kendisinin beni sevmediğinden yüzde 98 falan eminim
Telefonu ben açmıyorumdur eşim arıyordur belki anlayın daaEn son cümle her şeyi özetliyor.
Sizi sevmediğini %98 düşündüğünüz bir insanla neden görüntülü görüşüyorsunuz?
Görüşmeme imkanınız sıfır ise, aynı ortamda mecburen bulunduğunuz zamanlar görüşün, telefonlaşmaya ne gerek var ki :)
Kaynana olduğunu yazın o zamanTelefonu ben açmıyorumdur eşim arıyordur belki anlayın daa
Kenafir gözlü kaynana
Akıllı çocuklarımız aferin onlaraÇocukların annelerini sevmeyen ya da annelerinin sevmediği insanları hissettiklerini ve huzursuz olduklarını okumuştum bir yerde.
Neyi nasıl yazacağımı size sorarım hanımefendi bir dahakineKaynana olduğunu yazın o zaman
O olsa bile görüşmek konuşmak zorunda değilsiniz
Bahaneler ne için var?
Gizlemeniz çok komik ve anlamsızNeyi nasıl yazacağımı size sorarım hanımefendi bir dahakine
Ya o konu cidden tuhaf,ben mesela öyle dini inancı baskın bir karakter değilimdir nazara büyüye vs inanmam komik gelir hatta ama yemin ediyorum ben ne zaman güzel birşey anlatsam birilerine hemen tersine dönüyor bu nasıl birşeydir vallahi çok tuhaf ve üstelik denedim o kadar çok test ettimki,mesela bunu kendime ıspatlamak için çok uğraşıyorum tesadüftür yaaa diyorum ama en basitinden geçen hafta anneme dedimki benim oğlum çok uyumlu kimseyle kavga etmez okulla arası inanılmaz iyi sonra okul çıkışı aldım ben çok mutsuzum kavga ettim vs çocuk baya dertlendi,desemki telefon aldım o telefon düşüyor geçenlerde saat aldım komşumda bakayım dedi kolumdaki saat yere düştü ki hatrı sayılır bir marka kenarı ezildi yani diyeceğim ben tırstım artık heleki saat olayından sonra birisi yakalamayana kendi çabasıyla öğrenmeyene kadar asla kimseye birşeyimi anlatmam göstermem,inanç demeyelim ama tedbir şartSelamlar ,
Böyle sizin gibi forumun huzurunu bozan tipler hayatta da var ya çok enteresansınız rahatlamaya ihtiyacınız var formülü ben vermiyim siz anlayınGizlemeniz çok komik ve anlamsız
Böyle saçma şeyleri bana sormanıza gerek
Valla iyi şeyleri anlatmayıp susup saksı gibi durmamız gerekiyor galibaYa o konu cidden tuhaf,ben mesela öyle dini inancı baskın bir karakter değilimdir nazara büyüye vs inanmam komik gelir hatta ama yemin ediyorum ben ne zaman güzel birşey anlatsam birilerine hemen tersine dönüyor bu nasıl birşeydir vallahi çok tuhaf ve üstelik denedim o kadar çok test ettimki,mesela bunu kendime ıspatlamak için çok uğraşıyorum tesadüftür yaaa diyorum ama en basitinden geçen hafta anneme dedimki benim oğlum çok uyumlu kimseyle kavga etmez okulla arası inanılmaz iyi sonra okul çıkışı aldım ben çok mutsuzum kavga ettim vs çocuk baya dertlendi,desemki telefon aldım o telefon düşüyor geçenlerde saat aldım komşumda bakayım dedi kolumdaki saat yere düştü ki hatrı sayılır bir marka kenarı ezildi yani diyeceğim ben tırstım artık heleki saat olayından sonra birisi yakalamayana kendi çabasıyla öğrenmeyene kadar asla kimseye birşeyimi anlatmam göstermem,inanç demeyelim ama tedbir şart
Siz eşinize formülü verin KV sizi rahatsız huzursuz etmesinBöyle sizin gibi forumun huzurunu bozan tipler hayatta da var ya çok enteresansınız rahatlamaya ihtiyacınız var formülü ben vermiyim siz anlayın
Neyse ki akrağba değil ayda yılda bir görüyorsunuzdurBen kötü enerjiye inanıyorum
Komşumun annesini gördüğümde sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum
Kadın inanılmaz odaklanıyor ve çok süzüyor
Başkasıyla konuşurken de öyle bana özel değil
Ama ben ondan negatif enerji alıyorum.
Görüşmeme imkanının sıfır olma ihtimali sıfırSelamlar ,
Ben nazara inanıyorum. Bir kez yaşadım, ölüyorum sandım. Nazarı değen insanlarla asla aynı ortama da girmem ne olursa olsunSelamlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?