- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Selam kızlar aklıma takılan bir konu var nisanlim in kuzeni ile ne zaman bir araya gelsem salak gibi oluyorum ben ben olmuyorum sanki . Böyle içim daralıyor huzursuz oluyorum beynim calismiyor inanin . Ne yapıyorum ne diyorum bilmiyorum sanki . Geçenlerde nisanlim in halasindaydik . Kuzeniyle bilgisayardan bir şey bakıyorduk sonra o kalktı bana da dedi ki telefonumu takabilir misin şarja diye seslendi. Telefonun usb siyle telefon masa nin üzerindeydi ve ben ne yaptım usb nin ince yerini bilgisayara taktım diğer yerini de telefona takmaya çalıştım takamadim bıraktım ki yani bilmeyen insan değilim babam bana teknoloji canavarı der
kendi Telefonumu hep takarım bilgisayara . Yani bu sadece bir örnek . Gerçekten bakışları bile farklı geliyor o kadının bana . Çok kötü elektrik alıyorum. Bana seni çok beğeniyorum falan da demişti acaba nazar mi kızlar bu gerçekten rahatsız olmaya başladım . Birde üstüne kahve ictik arkadaşı buna fal baktı ben esne esne bi hal oldum oda da başka kadın vardı o da rahatsız oldu . Bir araya gelmek istemiyorum onunla . Sizle paylaşmak istedim nazar mi sizce ?