• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazar ve bereketsizlik

Kunfeyekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
593
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar nazar ve bereketsizlik yasiyorum. Evdeki ve üzerimizdeki nazar için paranın bereketi için önerileriniz varmi. Paylasabilirmisiniz🙏

Merhaba arkadaşlar nazar ve bereketsizlik yasiyorum. Evdeki ve üzerimizdeki nazar için paranın bereketi için önerileriniz varmi. Paylasabilirmisiniz🙏
Rukye ayetleri yüksek sesle açıp tüm odalardan duyulacak şekilde dinleyebilirsiniz. Evinizi sirkeli suyla temizleyin.

Merhaba canım Rabbim üzerinde ki tüm kötülükleri yok etsin yerine güzelliklere bereket bolluk afiyet getirsin inşallah 1.000 salavat ve Vakıa süresini dene canım 🤲💐

Merhaba canım Rabbim üzerinde ki tüm kötülükleri yok etsin yerine güzelliklere bereket bolluk afiyet getirsin inşallah 1.000 salavat ve Vakıa süresini dene canım 🤲💐
Tamam cnm vakıa çok bereket için önemliymiş ama henüz denemedim

Back
X