''Nazar'' yeni ev arkadaşım....

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.511
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
15 Ekim 2009 Doğumlu bugün ilk aşılarını yaptırdım...

Kendisi yeni ev arkadaşım... İsmi Nazar

img8635y.jpg

img8640x.jpg

img8649w.jpg

img8668.jpg

img8670.jpg

img8695h.jpg

Canım benim boncuk gözlüm :)) Uzun ömürlü ve çok sağlıklı olur inşallah .Sevimli dostlarımızla yaşamak , çok büyük fedakarlık ve özveri ister. Bilen arkadaşlar bilir benim 9 yaşında minik bir pekinezim var.5yıldır arka ayakları felçli .Çiş ve kakasını tutamıyor.Ben altını bezliyorum .Büyük bir sevgiyle yavruma bakıyorum .O evin üçüncü çocuğu :) Çünkü iyi günde kötü günde dedik :) Kazen bey , diliyorum sevimli dostunuzun kaderi çok güzel olur .Mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

çok harika bir golden... maşallah. gerçekten çok güzel.

iyi günlerde sağlıkla büyütün.

benimde dişi goldenim var. bunlar sevgi arsızı çok akıllı zeki ama şımarık obur köpüşler:)

Çok güzel ya üzerine oturasım,azını gözünü çekiştiresim geldi

Biraz değişik sevgim vardır da

Maaşallah kuzu gibi yavru çok güzel. Hele tasması harika : ) boncuklu moncuklu...
Yeni ev sakininize bayıldım Kazen abi. Hep istemişimdir böyle harika bir varlığa sahip olmak:gitme:
Bu arada arabalarınız da yakıyor:)) Sıra sıra dizmişsiniz... Satılığa çıkarsa haber verin talibi olurum : )

Tasmasındakiler nazar boncuğu ismide nazar : )

Yemekteyizi izliyorduk reklam arasında ! hay bin lanet reklama demişti... kendi sözleri...

img8689h.jpg

Kedisi,köpeği olanlar çok şanslı .Nazar'da çok güzel , çok tatlı...
Karnı acıktı herhalde Yemekteyiz'i izlediğine göre...kaydirigubbakcemile3

Maaşallah kuzu gibi yavru çok güzel. Hele tasması harika : ) boncuklu moncuklu...
Yeni ev sakininize bayıldım Kazen abi. Hep istemişimdir böyle harika bir varlığa sahip olmak:gitme:
Bu arada arabalarınız da yakıyor:)) Sıra sıra dizmişsiniz... Satılığa çıkarsa haber verin talibi olurum : )

Arabalar dedinizde kolleksiyonumdan bir bölüm ;

34572877.jpg

33568163.jpg

12943907.jpg

42513389.jpg

76588515.jpg

18925514.jpg

30394226.jpg

27093523.jpg

65062270.jpg

40314533.jpg

neden nazar gözleri çok güzel:nazar:
aynı koyu yeşil zeytin gibi çok güzel bakıyor:nazar:
zeytinde çok yakışırmış:nazar:
bu arada tv üniteniz çok şık güle güle kullanın:nazar:

çok şeker yahuu..ismi de yakışmış,nazar a nazar,kaç yazar delikafadulden

bunlar gerçektende gerçek ve sadık dostlardır...
karşılıksız ve menfaatsiz sevenlerdir...
çok seviyorum onları ..
dostluğunuz daim olsun kazen ...

Kazen abi muhteşem bunlar... O kırmızı arabaların yanında ki krem rengi harika:gitme: sanırım Chevrolet... Fazla anlamıyorum ama gerçekten hepsi çok klasik çok hoş...

Back
X