• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazardan nefret ediyorum, ellerimde kald :(

herkesın kendı dusuncesı tabi
kendı sözumle nazar deydırmıs oldugumu varsayalım
neden arkadas öyle söyledıgı anda kırıldı tabı buda tesaduf-tatlicadiarzu-

işte bende onu demeye calısıyorum..bu kadar basit sözlerden nazar degecek olsa sizin masam güzel olmustu sözünüzlede nazar degebilir..ama nazar degmesi için fesatlık derecesinde kıskanmak gerekirki siz kendinizi neden kıskanasınız..kıskanmazsınız tabii..peki arkadasınız sizi fesatlık derecesinde neden kıskansın :uhm: eger arkadasınız öyle biriyse ve kötü niyetle demisse o sözleri o zaman nazarı gecmis diyebiliriz..eger arkadasınız iyi niyetiyle sadece begendigi için o sözleri söylemisse ve tam o sırada tabakla bardak kırıldıysa bence bu sadece dikkatsizlik..hayır nazar degdi diyorsanızda o zaman arkadasınız sizi kötü niyetli bi sekilde kıskanmıstır..bence dikkatsizlikten kırılmıs olması nazar degmesinden bin kat daha iyi

egerkı arkadasım ben mısafırde olsa kımsenın önune böyle guzel seyler koymam dıyorsa evet gercekten o ınsan kıskançtır kesınlıkle dıkkatsızlık oldugunu dusunmuyorum bu kadar teseduf olamaz

aynı sekılde esımın teyzesıne her gıttıgımde eve gelıp 2 gun hasta yatarım özellıkle oraya gıttıgımde olur bu kımı ınsanın yıldızı dusuk olur ve herseyde nazar deger ayrıca nazar haktır ve ınsana hayvana ve cansız bırseye bıle nazar degebılır hayatta hersey tesadufse nazar diye bırsey neden var cok ılgınc:kahve:

egerkı arkadasım ben mısafırde olsa kımsenın önune böyle guzel seyler koymam dıyorsa evet gercekten o ınsan kıskançtır kesınlıkle dıkkatsızlık oldugunu dusunmuyorum bu kadar teseduf olamaz

aynı sekılde esımın teyzesıne her gıttıgımde eve gelıp 2 gun hasta yatarım özellıkle oraya gıttıgımde olur bu kımı ınsanın yıldızı dusuk olur ve herseyde nazar deger ayrıca nazar haktır ve ınsana hayvana ve cansız bırseye bıle nazar degebılır hayatta hersey tesadufse nazar diye bırsey neden var cok ılgınc:kahve:

hayatta hersey tesadüf olur mu nasıl söz öyle :1shok: Allah'ın emirlerine ve Kurandaki yazanlara inanırım ben sadece..Kuranda nazar degmesi FESATLIK VE KISKANCLIKLA oldugunu anlatır..demekki sizin cevrenizde böyle insalar var..benim size demek istedigim buydu..nazar vardır ama kötü niyetle kıskanılırsa nazar gecer..demekki sizin cevrenizdeki insanlar öyle kıskanıyor sizi..(Kuran-ı Kerim'de yazılan budur) ama cevrenizdekilerin iyi niyetli oldugunu düsünüyorsanız kırılan esyalar gibi seyler dikkatsizliktirten oluyordur..ikisinin arasındaki ayrımı yapmakta size kalmıs..yani cevrenizde fesatlık derecesinde kıskanılıyormusunuz,yoksa iyi niyetlemi begeniliyorsunuz orası size kalmıs...

evet cevremde böyle ınsanlar var gercekten sanırım bunların kurbanı oluyorum ve böyle ınsanlarla görusmeyı kestıgımde gayet rahatım bunu bızzat denedım a.s

canım geçmiş olsun nazar değdirenlerinde gözü çıksın gözündeki bozukluk nedir bilmiyorum ama astiğmatın yoksa lens kullan ben 12 yıldır kullanıyorum çokta rahatım gerçi benimkine nazar değmiyordu ama çok unutkanım her ay gözlük kaybediyodum lens al kurtul bence bu arada nas ve felak surelerini oku ve üfle kendine

canım geçmiş olsun nazar değdirenlerinde gözü çıksın gözündeki bozukluk nedir bilmiyorum ama astiğmatın yoksa lens kullan ben 12 yıldır kullanıyorum çokta rahatım gerçi benimkine nazar değmiyordu ama çok unutkanım her ay gözlük kaybediyodum lens al kurtul bence bu arada nas ve felak surelerini oku ve üfle kendine
lens zararlı bana hareketli bir işteyim çabuk mikrop kapıyo gözlerim o nedenle almıyorum çok hassaslar :çok üzgünüm:

nişanında takmak için kızıma ve damadıma çok güzel ve çok pahalı birer saat almıştım.o gece kız kardeşim ve eşi bize gelmişti bu arada kız kardeşim saat hastasıdır onlarca saati vardır ayrıca kıskanç bir insanda değildir,buna rağmen ben kızımın saatini kutusundan çıkartırken emin olun saat elimde paramparça oldu tak tak tak düştü parçalarını zor toparladık.ertesi günü aldığım yere götürdüğümde adamlar inanamadılar.İlk defa böyle bişey yaşadım ve kızkardeşimin art niyetsiz olduğundan eminn olduğum halde nazarının değmesi beni çok şaşırttı....

Back
X