bote86 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2015 455 183 23 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #1 Dün.karnımın ağrımadığından şikayetci bennn anam bugunde ağrıyor üzülüyorum. Bu hamilelik cidden 8 ay.nasil geçicek bilmiyorum
Dün.karnımın ağrımadığından şikayetci bennn anam bugunde ağrıyor üzülüyorum. Bu hamilelik cidden 8 ay.nasil geçicek bilmiyorum
P Pimpirikli kiz Minik meleğim kollarimda çok şükür :) Kayıtlı Üye 18 Eylül 2016 428 248 23 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #2 Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli
Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli
bote86 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2015 455 183 23 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #3 Pimpirikli kiz .!.: Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli Genişletmek için tıkla... Şiddetli değil
Pimpirikli kiz .!.: Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli Genişletmek için tıkla... Şiddetli değil
bote86 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2015 455 183 23 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #4 Pimpirikli kiz .!.: Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli Genişletmek için tıkla... Allaha şükür gittik hastahaneye normalmis bebek gorünmüş...☺☺
Pimpirikli kiz .!.: Karın ağrısı uzun sürerse ve geçmezse mutlaka doktora görünün hamilelikte karın ağrısı uzun süre olmamalı ve hemen geçmeli Genişletmek için tıkla... Allaha şükür gittik hastahaneye normalmis bebek gorünmüş...☺☺
P Pimpirikli kiz Minik meleğim kollarimda çok şükür :) Kayıtlı Üye 18 Eylül 2016 428 248 23 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #5 bote86 .!.: Allaha şükür gittik hastahaneye normalmis bebek gorünmüş...☺☺ Genişletmek için tıkla... bende gittim banada doktorum dedi karın ağrısı olursa mutlaka gel diye onun için senide uyarmak istedim sendede bişey cikmamasina çok sevindim allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik süreci ve bebek nasip etsin
bote86 .!.: Allaha şükür gittik hastahaneye normalmis bebek gorünmüş...☺☺ Genişletmek için tıkla... bende gittim banada doktorum dedi karın ağrısı olursa mutlaka gel diye onun için senide uyarmak istedim sendede bişey cikmamasina çok sevindim allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik süreci ve bebek nasip etsin
seydosum Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2016 892 472 103 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #6 bana ara ara adet sancısına benzer karın ağrıların olabilir demişti doktorum çok şiddetli değilse fazla takma kafana
bana ara ara adet sancısına benzer karın ağrıların olabilir demişti doktorum çok şiddetli değilse fazla takma kafana
Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #7 7 haftalık oldum bel ağrısı hariç ağrı hiç olmadı tuhaf.
seydosum Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2016 892 472 103 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #8 sevilan .!.: 7 haftalık oldum bel ağrısı hariç ağrı hiç olmadı tuhaf. Genişletmek için tıkla... olabilir canım tuhaf değil herkes farklı yaşar bende de ne bulantı ne tiksinme hiçbiri olmadı
sevilan .!.: 7 haftalık oldum bel ağrısı hariç ağrı hiç olmadı tuhaf. Genişletmek için tıkla... olabilir canım tuhaf değil herkes farklı yaşar bende de ne bulantı ne tiksinme hiçbiri olmadı
Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 11 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bote86 #9 seydosum .!.: olabilir canım tuhaf değil herkes farklı yaşar bende de ne bulantı ne tiksinme hiçbiri olmadı Genişletmek için tıkla... Bulantı bende de çok onu hiç sorma
seydosum .!.: olabilir canım tuhaf değil herkes farklı yaşar bende de ne bulantı ne tiksinme hiçbiri olmadı Genişletmek için tıkla... Bulantı bende de çok onu hiç sorma