Bence eşinizin işine geldiği için böyle yapıyor nasılsa yapabiliyor diyor geçiyor canım böyle biri de benim babam bir şey yapamıyorum de kıyamet kopar öyle bir adamdır tutar suyunu bile ayağına getirir yemek yapar çok naif biri ama yapamıyorum hastayım gibi laflara adamın tahammülü yok resmen onunla dura dura bende her işimi görmeyi öğrendim klozet bile tamir ediyorum sen düşün

ama çaktırmıyorum işte işi bilip işe gitmemek babamda da hep tutan taktik sen yaparsın dedikçe inadıma mahvediyordum önce hevesle seve seve yapar en sonunda bilerek mahvederdim sonra yapamadım diye oturup ağlardım başarısız olup ağlamayayım diye kendi yapardı hasta olduğum zaman çok kırılgansın diye dalga geçtikçe daha da vicdanına oynardım hatta bir gün yine benimle böyle dalga geçti naptım ettim acile gittik bekleme odasında çaktırmadan tutabildiğim kadar nefesimi tuttum bıraktım bunu hep tekrarladım bende bir tansiyon çıktı akıllara zarar o gün müşade altında kaldım o günden sonra akıllandı hayattaki felsefem karşımdaki insan bal şeker gibi bile olsa bana acımıyorsa acımam sende öyle yap her şeyi nasılsa biliyor diye sana yıkmasın