Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah vericek inş bak sende bir kez hamile kalmışsın demekki olacak bak benim kalp atışının olmayışının nedeni tiroitlerimmiş allah korusun sakat çocuk bile olabilirmiş istersen yaptır guatr tahlillerini ben önce onun tedavisini gördüm allah verir inş canım ve çok çok mutlu olursunuz az önce babamız ağladı kızına sarılıp her bayram kendiize bayramlık alıyorduk bu bayram kızımız var onada aldık diye inan bana eşin dahada üzülüyordur bak benim eşim kızımız doğduğundan beri sürekli mutluluktan ağlıyor 12 senelik evliyim 2 aydır biçok kez kızı için ağladığını görüyorum eşimin ben bu kadar çocuk istediğini bilmiyordum belli etmiyordu pek sadece enson tüp bbk tutmayınca egenin bahçesinde bana sarılıp ağlamıştı okadar. amin canım inş hayırlı bi evlat olur şimdiden oldu bile nefesi yetiyor eskiden 1 dakk evde oturamazdım çatlardım şimdi haftada bir çıkıyorum ben ara sıra seninle muhabbete katılacağım ama inş birgün burada başlık atarsın nazlı bebeğim geldi diye
Merhaba Derin. Bizde mutlu mesut heyecanlı bir şekilde bebeğin kalp atışlarını dinlemeye diye gittiğimizde duyamadık ve aldırmak zorunda kaldım. Şimdi ikinci denemeyi yapıcaz Allah kısmet ederse tabi. Ben tiroidimden ameliyat olmuştum. Değerlerim normaldi. Sakıncası yoksa herhangi genetik yada haricinde test yaptırmışmıydın yani sebepsizde olabilirmiymiş bu kalp durması ya da başlamaması.
Derin cim bana o kadar moral veriyorsunki Allam senden razı olsun yazdıklarından çok güzel bi kalbe sahip olduğun anlaşılıyor bu sene sizin eve tam anlamıyla bayran gelmiş ne güzel eşinle kızınla daha nice bayramlara imşallah umarım seneye bu vakitler bizde bu mutluluğu yaşarız canım sende belki kızına kardeş yapar aileyi büyütürsün
plum cum senin açtığın topiği bugün tam anlamıyla fark ettim bebeğini kaybetmene çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama her işte bir hayır vardır derler bundada vardır bir hayır Allahım seni ve eşini korusun siz sağlıklı olduğunuz sürece herşey olur herşeyin bir vakti saati var bizlerde vakti gelince inşallah bu güzel duyguyu yaşıyacağız
plum cum senin açtığın topiği bugün tam anlamıyla fark ettim bebeğini kaybetmene çok üzüldüm geçmiş olsun canım ama her işte bir hayır vardır derler bundada vardır bir hayır Allahım seni ve eşini korusun siz sağlıklı olduğunuz sürece herşey olur herşeyin bir vakti saati var bizlerde vakti gelince inşallah bu güzel duyguyu yaşıyacağız
evet cnm bizim gibi zor kavuşupta kaybeden arkadaşlarla burda yazışıyoruz.Herkezin bu son olsun inşallah. Allah hepimizi korusun cnm. Hamile kalmakla iş bitmiyormuş. Bende bazen karamsar olsamda vakti var biliyorum elbet hepimiz kavuşucaz bebeklerimize öyle yada böyle.
Merhaba Derin. Bizde mutlu mesut heyecanlı bir şekilde bebeğin kalp atışlarını dinlemeye diye gittiğimizde duyamadık ve aldırmak zorunda kaldım. Şimdi ikinci denemeyi yapıcaz Allah kısmet ederse tabi. Ben tiroidimden ameliyat olmuştum. Değerlerim normaldi. Sakıncası yoksa herhangi genetik yada haricinde test yaptırmışmıydın yani sebepsizde olabilirmiymiş bu kalp durması ya da başlamaması.
canım çok üzüldüm okadar acı vericiki o ultrasona girdiğinde o kalp atışının duyulmaması biz iki kere yaşadık duyamadık nazımın kalp atışını duyana kadar öldük dirildik ve inanırmısın artık en son doğum için girdiğimde bile dra eşimle beraber soruyoruz kalp atışı varmıdiye dr baksanıza nasıl atıyor dedi 9 ay her usgye girişimde kalp atılını duyacakmıyım stresi yaşadım ve şu andada kaç sefer kalkıp bakıyorum nefes alıyormu diyecanım biz 1 milyar verdik üç sene önce erol bey yaptırdı bize izmirde eşime ve bana genetik testler benim guatr normal t3 t4 lerle belli oluyor zaten canım benim hiç çalışmıyordu tabii sebebide olmayabiliyor mesela benim arkadaşımın gelinleri normal yolla kız bikaç ayönce 3. bebeğini aldırdı kalp atışını duymadığı için kızda hiçbir sorun bulunmuyor normal hamile kalıyor aslında allah inşallah verir heinize canım ben çok stres yapıyordum resmen kafayı oynatıyordum eğer yapabiliyorsan ki çok zor tedavi boyunca çok mutlu ol spora git yürüyüş yap ne bileyim bunlar olurken bil eaklından çıkmıyor ama çok rahat olmalısın ben kafadan attığım an hamile kaldım benim artık çocuğuım olmaz maddi gücümde kalmadı ne yapalım bizde hayatımıza çocuksuz devam ederiz dedim gerçi allah verdi ama
Derin cim bana o kadar moral veriyorsunki Allam senden razı olsun yazdıklarından çok güzel bi kalbe sahip olduğun anlaşılıyor bu sene sizin eve tam anlamıyla bayran gelmiş ne güzel eşinle kızınla daha nice bayramlara imşallah umarım seneye bu vakitler bizde bu mutluluğu yaşarız canım sende belki kızına kardeş yapar aileyi büyütürsün
canım hep yanınızdayım inanki ben bu yolda çok acı çektiğim için birebir yaşıyorum hissettiklerinizi evet eşim namazdan gelince yine ağladı inşallah sizde bir dahaki bayrama mutlu yavrularınızla girersiniz bak ben geçen sene ramazan bayramında sonra adet olmadım bi daha
Derin Allah uzun ömür versin bebeğine inşallah.Korusun Rabbim. Ben çok korkuyorum hep kafamda bu var yine olurmu böyle diye.Bir daha hamile kalsam bende aynı korkuları yaşıycam o kalp atışını duyana kadar ölüp ölüp dirilcem biliyorum kendimi çünkü.Ben tiroid ameliyattan 3 ay sonra microyla hamile kalabildim eşimde azospermi var.Değerlerim normaldi zaten sıkı takip ediliyordu kendi doktorum tarafından düşük yapıncada hemen baktırdım aklım kalmasın diye. Normaldi endokrin doktoruna da sordum bununla ilgisi olamaz dedi değerin güzel dedi. Belkide yorgundu bedenim ameliyattan yeni çıkmıştım hamilelik için erken davranmışta olabilirim tiroid çok hırpalar insanı çünkü. Çok sağlıklı başlayan bir hamilelikmiş ne olduysa 6. haftada olmuş.
Kızlar derin plum merhaba ben sizlerle yazıştıkça ve kk daki geçmişe yönelik tüm yazılanları okudukça mutlu pluyorum.Çünkü yalnız olmadığımı bu durumun tek benim başıma gelmediğini en umutsuz en olumsuz dururmlarda bile insanların birbirlerine moral verip yüreklendirmeleri hatta dualarle desteklerle moralle hatta sevgiylebirbirleini desteklemeleri sayesinde en ummayan insanlar gebe kalıyor bu da bize umut veriyor keşke tedavide olduğum sürece yazışabilseydim sizin desteklerinizle belki çok daha farklı olabilirdi herşey gerçi kocacım laptopumu pozitif sonucu aldıktan sonra almıştı bana ama ben hediyeme layık olamayıp bebeğimi kaybettim neyse karamsarlığa gerek yok karar verdim bundan sonra hayata çok pozitif bakacam POZıTıF sonucu bu sayede alabileceğimize eminim
Buranın en güzeli yanıda bu moralin bozuk olunca birileri gelir seni toplar.
aralcım bebeğin dış gebelikmiydi bu gün okuyunca sayfada farkettim üzüldüm cnm ama yine olucaktır bu sefer kollarında
Merhaba canlarım bayramınız güzel geçiyordum umarım benim gebeliğim doktorun söylediğine göre dış gebelikti ama kendiliğinden müdahelesiz düşmesi bana ilerleyememiş gebelikmiş gibi geldi vallahi canım hakkımızda hayırlısı ama inan ben o kadar pozitif ve umutluyumki bugünlerde tarifsiz bir mutluluk var içimde içimden bir ses yakında gebe kalacağımı söylüyor inşallah tez zamanda birbirimize güzel haberlerimizi veririz
Derin Allah uzun ömür versin bebeğine inşallah.Korusun Rabbim. Ben çok korkuyorum hep kafamda bu var yine olurmu böyle diye.Bir daha hamile kalsam bende aynı korkuları yaşıycam o kalp atışını duyana kadar ölüp ölüp dirilcem biliyorum kendimi çünkü.Ben tiroid ameliyattan 3 ay sonra microyla hamile kalabildim eşimde azospermi var.Değerlerim normaldi zaten sıkı takip ediliyordu kendi doktorum tarafından düşük yapıncada hemen baktırdım aklım kalmasın diye. Normaldi endokrin doktoruna da sordum bununla ilgisi olamaz dedi değerin güzel dedi. Belkide yorgundu bedenim ameliyattan yeni çıkmıştım hamilelik için erken davranmışta olabilirim tiroid çok hırpalar insanı çünkü. Çok sağlıklı başlayan bir hamilelikmiş ne olduysa 6. haftada olmuş.
plum çok sağol canım allah inşallah sizlerede tatırır ama unutmayınki ağlamak stresli olmak yok pozitif olmaya çalışınyalnız kalmayın gerçi aral sen eğitimcisin kafayı daha iyi dağıtırsın ben evde sürekli çocuk düşünüp kafayı yiyordum oyalanacak hiç bişeyim yoktu canım bak sende hamile kalabiliyormuşsun ne güzel demekki bidahaki denemede olabilir değperlerin güzelmiş canım ilgisiyoktur olacağı varmış zaten okadar fazlaki bu olay son yıllarda benimde hep 6 haftalıkken sonlandırıldı gebeliklerim en yakın zamanda bu oyuncaktan allah sizlerede nasip etsin inşallah elim ayağım tutmuyor kızlar bebeğimin gaz sancısı varmış yine 1.5 saat ağladı susturamadık çocuk çığlık çığlığa drumuzu aradık fitil verin dedi şimdi uyudu çok şükür çok üzüldük yine neyi var acaba dedik
Kızlar derin plum merhaba ben sizlerle yazıştıkça ve kk daki geçmişe yönelik tüm yazılanları okudukça mutlu pluyorum.Çünkü yalnız olmadığımı bu durumun tek benim başıma gelmediğini en umutsuz en olumsuz dururmlarda bile insanların birbirlerine moral verip yüreklendirmeleri hatta dualarle desteklerle moralle hatta sevgiylebirbirleini desteklemeleri sayesinde en ummayan insanlar gebe kalıyor bu da bize umut veriyor keşke tedavide olduğum sürece yazışabilseydim sizin desteklerinizle belki çok daha farklı olabilirdi herşey gerçi kocacım laptopumu pozitif sonucu aldıktan sonra almıştı bana ama ben hediyeme layık olamayıp bebeğimi kaybettim neyse karamsarlığa gerek yok karar verdim bundan sonra hayata çok pozitif bakacam POZİTİF sonucu bu sayede alabileceğimize eminim
her zaman yanındayız canım bende o zamanlar burada çok moral buluyodum dediğin gibi yalnız olmadığını biliyorsun hamile kalan arkadaşlara seviniyorsun test sonuçlarını kendin gibi heyecanla bekliyorsun mesela o gün evde olmuyordum ama bi arkadaş sonuç alacak oluyodur eve geldiğim gibi başına geçip öğreniyordum keşke daha önce keşfetseymişim:enbuyukkk:birgün tüp bbk merkezi yazınca karşıma:enbuyukkk:çıktı iyikide bulmuşum burayı evet canım benim eşime sadece tüp bbkle olabilir diye rapor verdiler 1 sene önce senesi gelmeden raporun hamile kaldım işte o zaman gidip söyliyeceksin eşimkahroluyordu evet canım nekadar pozitif olabilirsen sonuca o kadar çabuk yaklaşırsın senağlamaartık ğlamak yok gülmekdelikafadulden var vede dua etmek:Saruboceq:allah vereceği zamanı biliyor sen duanı et ben 3 senedir namaz kılıyordum 5 senedir kuranı öğrenmiştim her sene hatim ediyordum allah bana niye vermiyor diyordum ama çok şükür plum ve aral kaç senelik evlisiniz
aralcıım rabbim sana bol sabır ve savaşma gücü versin canım....bizde 3 yıllık evliyiz sizin gibi ilk 2 yıl bebek düşünmedik ...sonra karar verdik ve hemen bebek sahibi olabileceğimizi düşündük...ve bu bir yıl içinde 1 kimyasal gebelik 2 kezde 7 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum hatta 2.si ikizdi (( hiç isyan etmedim....rabbimden geldi ne verirse güzel verir dedim....alanda verende allahtı sonuçtaa....çok acılar yaşadım ....her kürtaja ağlaya ağlaya girip ağlayarak uyandım hastane yataklarında....3 kez bebek kaybedince araştırılmaya başlandı ve ne eşimde ne bende hiç bir sorun çıkmadı hatta hamile kalmama ragmen hsg bile çekindin okadar acı çekerek....ama tertemizdi herşey...drlarım yaşadıkların şanssızlıktı tekrar deneyeceksin ve sağlıklı bebeği bulacağız diyorlar....ama nereye kadar...her seferi daha acı oluyor....şimdi korunma süremiz bitecek tekrar bebek düşünüyorum çünkü anne olmak hayatımın erkeginide baba yapmak istiyorum....benim meleğimde çok nazlı teyzesi senin meleğin gibi....ama gelecek biliyorum....inatla anne olmak istiyorum....allahım tüm isteyen herkese tez vakitta sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin....sevgiler....
Derincim Merhaba cnm . Karnımı ağrıyormuş Nazın ya çok üzüldüm. Bilirim o gaz sancılarını ağlama krizlerine girerler Birde bennim yiğenlerimde ki Kolikdi. Doktor geçicek sihirli bir deynek değmiş gibi derdi ve de öyle birden geçti. çok şükür.
Derincim benim 7 yıl bitiyor 8 e geliyorum.
merhaba plumcum canım kıyamam yaaa8 sene dile kolay çok acılar çektiğini biliyorum düşün ben 11 sene bekledim allah sabrını veriyor canımbenim kızımda kolik canım berbat bişi yaaa anlayamadım kızımın büyümesini doğmasını çok ağrısı var 1 aylıkken başladı drumuzda 3 ayda geçer dedi 10 günümüz kaldıdemek
ınşallah geçer Derin. Tahmin edebiliyorum ne kadar üzülüyosundur ağrırken ama geçicek çok çocukta var bu ablam kaç gece acile götürdü napıcam diye uykusunda başlardı ağlamaya sancı geçene kadar. Her seferinde drlar artık gülüyorlardı yapıcak bişey yok bu gün kaçıncı bebek gelen derlerdi.Düşün ne kadar çok oluyomuş. Rezene filan kullanıyormusun birde zinkoydu onu kullanırdı.
bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız fakat ben henüz tüp bebek denemedim maddi olarak imkanım olmadı 3 senedir kadın doğuma gidiyorum aşılama oldum ama olmadı doktorlar nedenini bilmiyor aslında engel olucak birşey yok diyorlar sıgarayı birak kilo ver yeter diyorlar okadar basit ise neden olmuyor diye düşünüyorum sürekli depresif bir haldeyim hamile yada bebekli birini görünce çok üzülüyorum eşimde aynı vaziyete tedavilere bir kaç aydır son verdim yaşım nerdeyse 29 olucak ?????? nezaman yüzüm gülecek bilmiyorum ablamın ikizi var kız kardeşim yeni evlendi oda hamile olursa herhalde deliririm laelaelaelaelae allah hepimizin yardımcısı olsun yarabbim çifter çifter versin kucağımızı mutlulukla doldursun :Saruboceq: insallah
merhaba arkadaşlar dün nete giremedim bugün yazdıklarınızı okuyabildim derin cim naz ımıza geçmiş olsun allahım ona şifa versin rabbim o ağrıları ondan alıp bize versin kıyamam ben o kuzuya plum cumla aynı kaderi paylaşıyorum bende 7 senelik evliyim 2002 de evlendim 8 e girecem allahım en kısa zamanda bizlerinde evlerini şenlendirsin bebiş sesleriyle doldursun yasemin66 canım sen bence doğal yoldan rahat gebe kalabilirsin bence hiç moralini bozma 1 yıl içerisinde bu kadar gebelik yaşayabilmiş bir bayan olarak bence çok doğurgansın sana naçizane tavsiyem genetik tahlillerini,kan pıhtılaşma testlerini ve her türlü detaylı tahlillerini yaptırıp ondan sonra gebeliği düşün canım çok zor bebeklerini kaybetmen geçmiş olsun rabbim sana sabır versin canım unutma herşeyde bir hayır vardır o bebişlerin sağlıklı olmayacaktı belki yelicim sende topiğimize hoşgeldin canım canını sıkma umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Kızlar size birşey sormak istiyorum ben geçen ay düşük yapmıştım ve reglim 3 gün sürüp çok az gelmişti ve prolaktinim yüksek çıkmıştı bende gebeliğe beğlı yükselmiştir diye düşündüm bu ayki reglimde biraz gecikmeli olrak geldi yine 3 gün sürdü ve miktar olarak azdı regli öncesi göğüslerimde hiç bir ağrı sızı yokken reglim bittikten sonra göğüslerim hassaslaştı dolğulaştı ve ağrıyor canlarım sizce prolaktinimmi yükseldi ne yapmalıyım inanın doktora gitmek gelmiyor içimden kendi kendime bitkisel tedaviler uygulamak istiyorum ilaç içmekten bıktım birde doktora gitmek için okuldan sevk kağıdı almaktan utanıyorum artık neyse sizleri sıkmak istemiyorum inanın sizleri tanımadan çok seviyorum