işte o zaman yarışmada hatta galada kocasıyla aşk muhabbetleri yapmayacaktı.. yani seni seviyorum bende vs gibi konuşmalar yaptılar. kimleri, kandırmaksa amaç artıkYanlış bilmiyorsam eşiyle zaten ciddi sorunları varmış. Şiddet görmüş. Aldatılmış daha bir sürü şey.
Yasını 1 hafta tutmuş o bile fazla bana kalırsa..
O yüzden ne yalan söyleyeyim yadırgamadım...
Hak ediyorlarsa mutlu olsunlar.
işte o zaman yarışmada hatta galada kocasıyla aşk muhabbetleri yapmayacaktı.. yani seni seviyorum bende vs gibi konuşmalar yaptılar. kimleri, kandırmaksa amaç artık
ben izledim. resmen finalde ilanı aşklar sevgi sözcükleri. yani tam oyun içindeydiler. o yüzden bunların ilşkileri midemi bulandırıyor benimhmm o kadar detaylı bilmiyorum. programı takip etmiyorum.
belki biraz da laf gelmesin diyedir bilemiyoruz tabii..
ben izledim. resmen finalde ilanı aşklar sevgi sözcükleri. yani tam oyun içindeydiler. o yüzden bunların ilşkileri midemi bulandırıyor benim
Kadın aldatılmış. Yas mı tutacak bir de
Adamın sevgilisi tutsun yasını.
Ben genel olarak yazdım zaten. Konu detayı bilmiyorum şekercim.aldatılıyorsa keşke ayrılsaydı..yada tv ye çıkıp aşığız demeseydi..
Bence biraz zaman gerekir boyle durumlari atlatabilmek icin..Vefat eden eşini de anımsatıyor sanırım aynı tarz,tipteki kişilerden hoşlanıyor.
Yani her ne kadar eşi aldatsa da kötü olaylar yaşasa da insan hem aldatılma hem de ölüm gibi bir şoku kolay kolay atlatamaz bana o yüzden bu ilişki biraz çabuk olmuş gibi geldi. Yine de mutlu olsunlar tabi ki.
Evet ben de çok benzettim belli ki aynı tarz kişilerden hoşlanıyor :)Bence biraz zaman gerekir boyle durumlari atlatabilmek icin..
Ozelliklede kendi psikolojisi icin.
Adamlar birbirine benziyor hakikaten.
Bence biraz zaman gerekir boyle durumlari atlatabilmek icin..
Ozelliklede kendi psikolojisi icin.
Adamlar birbirine benziyor hakikaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?