• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı kv

duvarsaatii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
2.189
4.418
133
Merhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum😊

Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.

Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.

Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.

Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.

Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.

Her haftasonu gitmeyin. O konuda haklısınız.
Ama kadının canı oğluna nazlanmak istiyorsa size ne? Nazı yapan annesi nazı çeken oğlu ee size bir şey olmuyor ya. Size nazlansa haklısınız çekmeyin. Ama eşiniz rahatsız değilse karışmayın. İkisinin arasında.
Ben eşimin annesiyle olan muhabbetlerime hii karışmam. Onlar ana oğul. Bana ne aralarında olanlardan. Beni de dahil etmedikleri sürece, benden bir şey beklemedikleri sürece alakadar olmam

Olmayan şeylerden naza gıcıklanıyorum. Yani eşine niye yapmıyor da bizim huzurumuz kaçıyor diye. Kızına nazlanmıyor mesela onların evliliği onun yüzünden boşanma aşamasına gelmişti görümcemin eşi kaldıramamıştı artık. Bir de o erkek.
İyi de bundan size ne?
Ben ister eşime nazlanırım ister oğluma istersem ikisine de.
Belki eşine de nazlanıyor.
Oğlum da bana nazlansın. Anne oğuluz biz.

Size nazlanmıyor etmiyor. E seviyormuşta sizi.

Bırakın günde bir kere arayıp nazlansın madem uzaktasınız zaten boşverin. Eşinizde idare ediyor durumu belliki.

Dertsiz başınıza dert aramayın.

Yani haklısınız aslında. Ay böyle düşününce bir rahatlatma geliyor ama. Kızımın evliliği bozuluyor onlardan uzak durayım gelin nasılsa bir şey demiyor diyip bize yapması üzüyor biraz. Bir de kp ölünce ankaraya taşınıcam diyor. Ya kızın kocaelide. Neden biz yani anlamıyorum.. allah uzun omür versin şimdiden kocası ölünce bizim yanımıza gelme planları yapıyor. Bu ne peki.

Kuzum.kv sevmem ama haksizsin kadin ameliyat olmus agrisi sizisi dinmez onun simdi koca da ilgilenmiyor ustelik dalga geciyormus bi oglu var sana da iyi davraniyor sorun nedir?

Bilmiyorum ki taktım işte. Olmayan seylerden nazlanmasına. Bir de yarın birgün ben naz yapsam amma da nazlı der. Başkasının nazını asla çekemeyen biri kendi kızını bile cekmez nazını.

İyi de bundan size ne?
Ben ister eşime nazlanırım ister oğluma istersem ikisine de.
Belki eşine de nazlanıyor.
Oğlum da bana nazlansın. Anne oğuluz biz.

Henüz anne değilim belki ondan bilmiyorum. 😊 olunca anlarım inşallah.

Olmayan şeylerden naza gıcıklanıyorum. Yani eşine niye yapmıyor da bizim huzurumuz kaçıyor diye. Kızına nazlanmıyor mesela onların evliliği onun yüzünden boşanma aşamasına gelmişti görümcemin eşi kaldıramamıştı artık. Bir de o erkek.
Eşiniz de bıktırdın sürekli arayıp niye böyle niye şöyle neden kalktın neden sürekli söylüyorsun iyiyim de ki iyi ol ama böyle suyunu çıkartsın belki yapan bir daha
2. Çözüm önerim eşiniz de sürekli dert yansın anne arıyorum ama çok işim var işler böyle şeöyle desin annnesinş güya arıyormuş gibi kendi derstlensin kadının başını şişirsin belki uslanır

Merhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum😊

Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.

Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.

Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.

Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.

Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.
Benim kayınvalidemin bi benzeriymiş desene 🤣 bizimkinin bunun yanında sokacağı lafları başkası üstünden sokma özelliğide var bi üst sürümü. 6 yıldır her tatilde 900 km lik yolu tepe tepe yanına gittim her seferinde de ağzımın payını verdi yolladı ama insan sevgiyi de saygıyıda kendi hak eder bence bu sene koronayı bahane edip sadece eşimi gönderdim oğluyla takılsın, ona bol bol doya doya nazlansın diye, herkeste bi ne yaptığını bilecek. Şimdiki aklım olsa ilk zamanlar bu kadar lafını yutmazdım. Yani bırak ana onun, naz çeken o, sen dalgana bak, bıkarsa da oğlu desin bıktım diye. Sen de kendini dinle ve naz çekmek istemiyorsan senden değerli mi çekme.

Valla oğluma kızıma nazlanmiycam da kime nazlanicam. Onlar konuşurken aynı odada durmayın madem bu kadar katlanmiyorsaniz. Bı de geçiminizi mi bozuyor eşinizi size karşı dolduruyor mu yooo . Bırakın o kadar da olsun. Günde 1 kez arayıp annem nasıl oldun demekle kimsenin incileri dökülmez.

Eşiniz de bıktırdın sürekli arayıp niye böyle niye şöyle neden kalktın neden sürekli söylüyorsun iyiyim de ki iyi ol ama böyle suyunu çıkartsın belki yapan bir daha
2. Çözüm önerim eşiniz de sürekli dert yansın anne arıyorum ama çok işim var işler böyle şeöyle desin annnesinş güya arıyormuş gibi kendi derstlensin kadının başını şişirsin belki uslanır

Ilk dediğinizi anlamadım kusura bakmayın😊 bıktırır mı diyorsunuz o mu bıktırsın anlamadım. Ama eşim vicdanlı . Vicdanı elverecegi şeyler yapmalı. O nasıl olcak bilemedim.

gece yarısı ağlayıp böyle saçma bir şey istiyorsa belli ki psikolojik sorunları var. Kaldı ki kocası da yaşıyor. Tabii ki annedir, oğluna nazlanacak, şakalaşacak bu onların arasında ama bir gariplik var bence. Kayınpederinizle arası nasıl? Oğullarına aşırı düşkün annelerle ilgili yapılan bir araştırmada, kocalarından cinsel anlamda ve sevgi anlamında yeterince ilgi göremedikleri gibi bir şeyler okumuştum. Freud'a göre miydi, neydi, bilinçaltında oğullarını "erkek" yerine, işte bilmem ne yerine mi koyuyorlarmış filan... Tabii bilinçli değil. Böyle bir şey bana çok mantıksız gelmişti. Sonra istemdışı etrafıma baktım, ne kadar anakuzusu erkek varsa ve bunların anneleri de oğullarına aşırı düşkün, kadınların kocalarıyla doğru düzgün iletişimi yok. Anlaşamıyorlar. Hatta bazen baba değil oğulun sözü geçiyor evde filan... Ama mesela bir kız bir oğlan annesi tanıdım. Şu kız da evlense de baş başa kalsam kocamla filan diyor yani... Oğluna da nazlanmıyor, müdahale etmiyor... Bu gibi hareketler hep psikolojik sorun işareti bence. Siz uzak durun. Yavaş yavaş da bunun normal bir şey olmadığını eşinizi kırmadan anlatın. Normal anne oğul ilişkilerini gösterin. Örnek verin.

Benim kayınvalidemin bi benzeriymiş desene 🤣 bizimkinin bunun yanında sokacağı lafları başkası üstünden sokma özelliğide var bi üst sürümü. 6 yıldır her tatilde 900 km lik yolu tepe tepe yanına gittim her seferinde de ağzımın payını verdi yolladı ama insan sevgiyi de saygıyıda kendi hak eder bence bu sene koronayı bahane edip sadece eşimi gönderdim oğluyla takılsın, ona bol bol doya doya nazlansın diye, herkeste bi ne yaptığını bilecek. Şimdiki aklım olsa ilk zamanlar bu kadar lafını yutmazdım. Yani bırak ana onun, naz çeken o, sen dalgana bak, bıkarsa da oğlu desin bıktım diye. Sen de kendini dinle ve naz çekmek istemiyorsan senden değerli mi çekme.

Tek git diyorum bizimki tek de gitmiyor. Halbuki kadın tek gitse çok sevinir. Çunkü son kontrole benle eşim beraber gittik suratı nasıl asıktı, şey dedi. Sen de kocandan ayrılmıyon. Hayali tek gitmekti. Beni de eşim gel sen de gel dedi israrla çağırmıstı.

Henüz anne değilim belki ondan bilmiyorum. 😊 olunca anlarım inşallah.
Muhakkak.
Çocuk çok emek demek. Çok Farklı bir bağ demek. Evlendirince birden bire bu bağ kesilmiyor. Sizin huzurunuzu kaçırmıyorsa, beklentisi yoksa aralarına girmeyin.

Back
X