nazlier'in çeyiz hazırlıkları :)

Evet Karaca onunki, benim gibi çeyiz seti almıştı :44:
Ben yoksa çatal-bıçak'ta jumbo yada hisardan vazgeçmezdim :18:

Benim çeyizimin 12 kişilik yemek takımıyla çatal kaşık takımı birde 12 kişilik bardak takımı kaldı.
Karaca almasam mı acaba çatal kaşık setini bilemedim şimdi.

Bardak takımını nereye koyacağım bilmiyorum ben evime büfe almadım sevmiyorum çünkü :)

Kızlar Merhabalar, :3:

Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :16:

Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim :40:

bardak çok tatlıymış ya bayıldım :)

Benim çeyizimin 12 kişilik yemek takımıyla çatal kaşık takımı birde 12 kişilik bardak takımı kaldı.
Karaca almasam mı acaba çatal kaşık setini bilemedim şimdi.

Bardak takımını nereye koyacağım bilmiyorum ben evime büfe almadım sevmiyorum çünkü :)

Ben de büfe almadım canım, mutfak dolaplarım çok, orada muhafaza edeceğim :34:

Bana bardak takımı mantıklı geldi ya, neden diye sorarsan misafirlik bir çay seti alman gerekiyor zaten biliyorsun çelikleri en az 350 tl.. Ona o kadar para vereceğime yemek takımımla içime sinerek kullanabileceğim bardaklar ve bir çay setine sahip oldum diye düşündüm :34:

Çatal bıçak setini karaca almamaya çalış imkanın varsa.. Yemek takımı da almadıysan bence bir hisara bak, belki onun da çeyiz seti vardır. Hem yemek takımları şık hem de çatal bıçak takımının 100 yıl paslanmazlık garantili olduğunu duydum.. :44:

Ben karacanın yemek takımını beğendiğim için aldım açıkçası, onun da çeyiz seti uygun olunca kaçırmak istemedim..

Ben de büfe almadım canım, mutfak dolaplarım çok, orada muhafaza edeceğim :34:

Bana bardak takımı mantıklı geldi ya, neden diye sorarsan misafirlik bir çay seti alman gerekiyor zaten biliyorsun çelikleri en az 350 tl.. Ona o kadar para vereceğime yemek takımımla içime sinerek kullanabileceğim bardaklar ve bir çay setine sahip oldum diye düşündüm :34:

Çatal bıçak setini karaca almamaya çalış imkanın varsa.. Yemek takımı da almadıysan bence bir hisara bak, belki onun da çeyiz seti vardır. Hem yemek takımları şık hem de çatal bıçak takımının 100 yıl paslanmazlık garantili olduğunu duydum.. :44:

Ben karacanın yemek takımını beğendiğim için aldım açıkçası, onun da çeyiz seti uygun olunca kaçırmak istemedim..

evet bende bardak takımı almayı düşünüyorum zaten kullanacağım birşey çünkü bakalım bu üç şeyi sona bıraktık hadi hayırlısı :)

İşte vakti zamanında alınan başka ciciler :16:

$14.webp Eki Görüntüle 1192789 $FB,23349,27,acar-hayalet-tuzluk-tuzluk-biberlik-seti-acar.webp $2012000281448_1_org_thumb.webp Eki Görüntüle 1192791

İşte vakti zamanında alınan diğer cicileriiimmmmm :16:

Eklentiler

• $[img][5][1][900x1234].webp
    $[img][5][1][900x1234].webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $1KDFGJSS.webp
    $1KDFGJSS.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 125
  • $352888.webp
    $352888.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 108
  • $8690947954546_1_org.webp
    $8690947954546_1_org.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $48428839948468206524.webp
    $48428839948468206524.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 130
  • $IKEA-ROMANTISK-TEPSI-BEYAZ-52-39-CM__50533432_0.webp
    $IKEA-ROMANTISK-TEPSI-BEYAZ-52-39-CM__50533432_0.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 111
  • $nhisbarpsj3jtro051os.webp
    $nhisbarpsj3jtro051os.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 107
  • $nicer-dicer3.webp
    $nicer-dicer3.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $pe211403.webp
    $pe211403.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $untitledjkrfgh.webp
    $untitledjkrfgh.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 107
İşte vakti zamanında alınan diğer cicileriiimmmmm :16:
Nazlıcım buradaki pembe tabaklar seramik mi porselen mi? Ben de günlük yemek takımları için bu tarz bir şey istiyorum ama iki renk olsun istiyorum pembe-beyaz veya pembe-krem olabilir. Markasını hatırlıyor musun bir de? Bu arada kadehlerimiz aynı :9: Ben meşrubat bardaklarıyla su bardaklarını da aldım :D

Nazlıcım buradaki pembe tabaklar seramik mi porselen mi? Ben de günlük yemek takımları için bu tarz bir şey istiyorum ama iki renk olsun istiyorum pembe-beyaz veya pembe-krem olabilir. Markasını hatırlıyor musun bir de? Bu arada kadehlerimiz aynı :9: Ben meşrubat bardaklarıyla su bardaklarını da aldım :D

Bilmiyorum canım çok iyi birşey değildi ama.. Karemika'nın, internette her sitede satılıyor.. Ben bir tek büyük servis tabaklarını aldım, gürallar romans takımımla kahvaltılarda kullanayım diye.. Ama tipi çok güzell :69:

Bunun 2 renk takımını yapabilirsin, marketlerde satılıyor tek tek; krem, pembe ve yeşili var canım :34:

Kadehler kahve yanı için canım :1: Ama çok hoşuma giderek aldım, güle güle kullan sen de, ben de su bardaklarını bulursam alırım :69:

kılzra buyuk esya olarak ne alıcaksınız yada alıcakmısın yatak odası falan

Biz de normalde kız tarafı; yatak odası, bulaşık makinası ve fırını alır..

Biz yatak odasını diğer mobilyalarla özel yatırdığımız için yatak odası yerine çamaşır makinası alacağım ben :6:

İşte bugün aldıklarım :16:

Eki Görüntüle 1198903

Gereksiz birşey ama bayıldım tiplerine, reçellik yaparım :1:

$untitledkfldl.webp $50-154546-300x250.webp

Bu süzgeçlerin mavi olanından limon sarısı aldım, diğeri ise beyaz.. Plastik kapları zararlı bulsam da maalesef "her evin ihtiyacı" olarak birkaç tane bulunmalı :34:

Back
X