• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nbl Probiyotik Drop Kullanan Var Mı?

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
98
Herkese merhaba, 20 günlük bebeğim var. Nbl probiyotik drop kullanmaya başladık. Henüz belli değil ama günlük kakasını yaparken bugün yapmadı. Aranızda kullanan var mıdır? Fayda/zarar gören oldu mu?

Probiyotiği sürekli kullanmak doğru bir davranış değil ne için kullanıyorsunuz? Ben nbl kullanıyorum kızım 19 aylık. Tatile gitmeden başlarız ya da ishal veya kabızsa, antibiyotik kullanımı sonrası da kullanıyorum.

Merhaba bende onu kullanmaya başladım dediğiniz gibi kakasını günlük yapıyordu ama 3 4 günde bir yapmaya başladı.Sizdede durum ayni mi

Merhaba bende onu kullanmaya başladım dediğiniz gibi kakasını günlük yapıyordu ama 3 4 günde bir yapmaya başladı.Sizdede durum ayni mi
Selamlar, bebeğim 2 aylık oldu. Ondan bu yana 4-5 günde bir kakasını yapıyor, o ilacı da bırakmıştım o sinirle ama alakası yok anladığım kadarıyla. Anne sütü aldığı sürece 4 gün normalmiş zaten. Büyüdükçe daha normalleşiyor

Selamlar, bebeğim 2 aylık oldu. Ondan bu yana 4-5 günde bir kakasını yapıyor, o ilacı da bırakmıştım o sinirle ama alakası yok anladığım kadarıyla. Anne sütü aldığı sürece 4 gün normalmiş zaten. Büyüdükçe daha normalleşiyor
Bırakınca hangi d vit gectiniz acaba?
Benim ki de 2 aylık şu an dediğiniz gibi 3 4 günde yapıyor.Zamanla değişiyor

Back
X