Ne acısını ne agrisini normal yaşayan es kişisi

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Mrba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar gene ve herzamnki konu esim ....esim uzakta rahatsizdi bende alti aylik begim var oyuzden ucgunlune yanina geleyim rahatsizsin hemde ozledim seni dedim yok gelme once doktora gideyim dedi ameliyat oldu apandisi agriyodu ameliyattan önce doktorlarla falan görüştü beni durumdan haberdar etmedi neyse dedim akşam anca muhattap oldu ve sabah ameliyata gircem dedi bende sabah çıktıktan sonra bana iki kelam edersin merak ederim dedim çok ağır bir ameliyat değil çünkü ama gene de merak ediyorum gece beni hic aramadı neyse sabah ameliyata girdi ameliyattan iki saat sonra ben aradım teli meşguldü sonra defalarca aradım gene meşguldü sonra msj atmış iyiyim diye neyse ben sorun çıkarmadım aksama aradım iki kelime etti sabah aradım tam uyuyodum dedi bende dedim tamm uyuda iyiyiyim de kapat yeterli dedim sonra whatsapta cocuk resimlerimizi koymuştu aksam nasılsın diye sordum sonra aaa çocuklarımızın resmini kaldirmisin dedim oda nazar değer dedi bende tamm dedim adam bana diyoki niye sknti yaptın bende yoo sadece sordum dedim ok dedi muhabbeti kesti ....ya simdi ameliyattan cikiyosun insan esiyle gorusmezmi iki kelam ya arti ben oraya geleyim diyorum insan bi gayri ihtiyari sevinir ameliyatta yanına geleyim dedim abim gelcek dedi yani yanında olayim diyorum bu ne naz anlamadım ben böyle bir adam için duzenimi bozup tayinimi doğunun ücra bir köşesine aldirayimmi karar veremiyorum

Bir onceki konunuzu da hatirliyorum ama esiniz baya baya enteresan. Telefonu defalarca mesgul ama sizi arayamiyor sms atmakla yetiniyor kaldi ki en yakini esisiniz cok cok garip. Butun bunlardan sonra nazar bahanesiyle cocuklarin resmini kaldirmasi daha da garip olmus. Ben boyle bir insana guvenmeden once dusunurdum acikcasi. Yine de bilemem herkesin iliski,evlilik anlayisi farklidir.

Kiminle konuşuyordun meşgulsün demediniz mi

Birini arayacak kadar ayıksa ilk sizi aramalı

Bence önemli ameliyatı söylemese anlarım da ameliyat olacağım deyip haber vermemek olmaz bence

Yani arkadaşlar bana saf deyin ne bileyim başka bişey deyin ama hiç suphelenmiyorum çünkü adamda dünya hayatına dair bir istek bir heves görmüyorum diyceksinizki o zaman bize ne durup soruyosun. ..ya sadece ben ne yapayim beni ameliyattan sonra nasıl aramazsin yada ben geleyim dedimde gel demezmi insan yaklaşık uc aydır gorusmuyoruz adamda heves yok istek yok geçende ayrilalim dedim olmuyosa olmuyodurdedim diyoki sen benim herseyimsim bu dünyada ben sensiz naparim e ozamn bu hareketler ne ben anlamadım bu adamı istemiyo beni en zor zamanlarında dahada hircinlasiyor bana karşı ben bukadarmi degersizim

E ayrıymışsınız kocanızla. Niye grip atıyorsunuz. Her zaman yanında olmanız lazım. Üzgünüm ama aile birliğiniz olmadığı için gönül birliğiniz de gidiyor. Bu doğal bir sonuç

Deli midir nedir ya insan eşim merak eder diye hiç mi düşünmez siz bu düşüncesiz adam için tayin filan istemeyin duruma gidişata bakın biraz
Yaklaşık altı aydır orda gidişat gittikçe kötüye gidiyor bazen diyorum ayrı olduğumuz icinmi böyle dahada dozunu artırıyor yabaniligin sonra diyorum ki ya öyle değilse ya oraya gidersem beni de uzerse daha fazla donememde daha ...sevmiyorum bazen onu bukadar beni uzdugu için şimdi bana kizcaksiniz ama evlenmeden önce bir kişi geliyor bu aralar aklıma bana verdiği değer gerçekten sevilmenin değer görmenin ne demek olduğunu bildiğim için bu davranışlar bana çok uzak çok yabancı allah şeytanın vesvesesinden uzak eylesin asla ihanet değil düşüncem sadece geçmişi hatırlamak bile beni çok uzuyor bana hatirllattigi için ona çok daha fazla kiziyorum

Tayin aldırıp yanına gittiğinizde de mesleğinize devam edebilecekseniz deneyin. Çoğu zaman bir ilişki evlilik mekansal ortaklık olmadan oturmuyor. Ama beraber de olmadığında fazlaca kaybedeceğiniz şey varsa iyi düşünün

Ne kadar zamandır ayrı yerlerdesiniz?
Yaklaşık 6 aydır ilk başlarda ben uzuluyordum ama bana ihtiyaci olmayan bir adam gordukce sogumaya basladim bazen diyorum yok ya sevmiyorum bu adamı sonra diyorum ki bazen sırf bu yüzden yüreğini soğutma eve bakıyorum çocuklara bakıyorum çalışıyorum yav yapacagin tek şey ilgi göstermek manevi destek bunudami çok goruyosun be hey adam diyorum ne bilim arafta kaldım gitmessem bende ondan çok uzaklascsm çocuklarda gidersem adam biraz kafayı kırmış gibi robot gibi bise anlamadım

kusura bakmayın ama telefonda eşim bana gelme dese bile ben endişelenir ne yapar ne eder giderim. belki de ben panikli bir insan olduğum için eşiniz gelme diyince sizin gitmemeniz garip geldi bana. diğer yandan bebeğiniz de var belki imkanınız yoktu bebekten dolayı bilemiyorum.

Yaklaşık 6 aydır ilk başlarda ben uzuluyordum ama bana ihtiyaci olmayan bir adam gordukce sogumaya basladim bazen diyorum yok ya sevmiyorum bu adamı sonra diyorum ki bazen sırf bu yüzden yüreğini soğutma eve bakıyorum çocuklara bakıyorum çalışıyorum yav yapacagin tek şey ilgi göstermek manevi destek bunudami çok goruyosun be hey adam diyorum ne bilim arafta kaldım gitmessem bende ondan çok uzaklascsm çocuklarda gidersem adam biraz kafayı kırmış gibi robot gibi bise anlamadım

Filmlerde görüyoruz adam yurt dışına gidiyor orada başka kadınla evlenmiş.. Gerçek hayatta da bir yerde okudum hikayesini.. İçinize kurt düşürmek istemem ama başka kadınlarla ilgilenebilir.. Başka şehirdeyken.. Şüpheniz var mı bilmiyorum.. Ameliyat bu msj yerine arayabilirdi..

kusura bakmayın ama telefonda eşim bana gelme dese bile ben endişelenir ne yapar ne eder giderim. belki de ben panikli bir insan olduğum için eşiniz gelme diyince sizin gitmemeniz garip geldi bana. diğer yandan bebeğiniz de var belki imkanınız yoktu bebekten dolayı bilemiyorum.
Ya kırıldım ya nasıl sevinmezki gitcemi yada hayatim çok isterim ama çocukla zor olur vs bise desin yani sadece gel ozaman istiyosan demek nedir ya ben onun için allahın dağına gitcem oda benbenim zorumla olcak kusura bakmayın ben gitmem o zaman ameliyat işi yoktu zaten rahatsızdı biraz

Back
X