- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yamuk prensesss
Mrba hanimlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar gene ve herzamnki konu esim ....esim uzakta rahatsizdi bende alti aylik begim var oyuzden ucgunlune yanina geleyim rahatsizsin hemde ozledim seni dedim yok gelme once doktora gideyim dedi ameliyat oldu apandisi agriyodu ameliyattan önce doktorlarla falan görüştü beni durumdan haberdar etmedi neyse dedim akşam anca muhattap oldu ve sabah ameliyata gircem dedi bende sabah çıktıktan sonra bana iki kelam edersin merak ederim dedim çok ağır bir ameliyat değil çünkü ama gene de merak ediyorum gece beni hic aramadı neyse sabah ameliyata girdi ameliyattan iki saat sonra ben aradım teli meşguldü sonra defalarca aradım gene meşguldü sonra msj atmış iyiyim diye neyse ben sorun çıkarmadım aksama aradım iki kelime etti sabah aradım tam uyuyodum dedi bende dedim tamm uyuda iyiyiyim de kapat yeterli dedim sonra whatsapta cocuk resimlerimizi koymuştu aksam nasılsın diye sordum sonra aaa çocuklarımızın resmini kaldirmisin dedim oda nazar değer dedi bende tamm dedim adam bana diyoki niye sknti yaptın bende yoo sadece sordum dedim ok dedi muhabbeti kesti ....ya simdi ameliyattan cikiyosun insan esiyle gorusmezmi iki kelam ya arti ben oraya geleyim diyorum insan bi gayri ihtiyari sevinir ameliyatta yanına geleyim dedim abim gelcek dedi yani yanında olayim diyorum bu ne naz anlamadım ben böyle bir adam için duzenimi bozup tayinimi doğunun ücra bir köşesine aldirayimmi karar veremiyorum