- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
Buyuk bir ihtimalle kopacak cocugundan. Buyudugunde ortaya cikar. Asil donusunu cocugunuz meslek sahibi oldugunda yapar. Genellikle babalarin tavri bu yonde olur. Sinir bozucu mu,evet. Anneye bu kadar yuk yuklenilir mi,hayir. Bu psikolojinin size ve cocugunuza faydasi yok. Zor olacak ama sizin sekillendirdiginiz bir insan yetisiyor. Cocugunuzun yerine koyun kendinizi. Baba ortada yok, anne mutlu degil. Suc cocugun mu? Baba ortada yoksa siz hem anne hem de baba olacaksiniz. Inanin ilerleyen zamanlarda bile isteye yapacaksiniz. Evli kadinlarin da cocuktan kendilerine vakit ayirabildiklerini gormedim pek. Annelik boyle bir sey maalesef. Isyaninizi anliyorum, zamaninda ben de yaptim. Cocuklar duzen ister. Anne ve babanin bir evde ayni banyo ve mutfagi paylastigini gormeyi degil sevgi, guven ve mutlu annelerini isterler. Bostan korkulugu kivaminda babalari var bir de annelerini kaybetmesinler. Psikolog destegini tavsiye ederim. Evladiniza sarilin. Saglikli oldugu icin bin sukur edin. Sendrom sendrom buyuyup koca insan oldugu zamani hayal edin. Geriye donup baktiginizda bu gunleri animsamayacaksiniz bile.