Ne ala memleket..

S Serenad5 canım,şu anda böyle karışık duygular hissetmeniz normal.
Kajmery'nin dediği gibi siz henüz bu ayrılığı sindiremediniz.
Boşanmaya alışamadan çocuğunuzu,tek başınıza büyütme ihtimali sizi hepten üzüp,tedirgin etti.
Bu süreçte profesyonel destek alsanız?
Buna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Bakış açınızı da gözden geçirmeye çalışın.
Bu evlilik ortak çocuğunuza rağmen bitti mi?
Bitti.
Siz yola tek başına devam etme cesaretini göstermiş bir kadın olarak çocuğunuzu da tek başınıza büyütebilirsiniz.
Sadece bunun için biraz desteğe ihtiyacınız var.

Gerekirse saatli oyun ablası bulun şirketlerden.
Hafta sonu iki üç saat kafanızı dağıtın o oğlunuzla ilgilenirken.
Sizin kafanız ne kadar rahat ve psikolojiniz ne kadar sağlam olursa,oğlunuza da o kadar iyi ebeveynlik yaparsınız.

Önümüzdeki Eylül'de de delikanlıyı kreşe başlatın.
Yaşıtlarıyla birlikte olmak ona da iyi gelecektir.

Şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Bu sıkıntılı günler de geçecek elbet.
Her gecenin bir sabahı olduğu gibi sizin de daha mutlu günleriniz olacak.
Sadece biraz sabır ve olumlamaya ihtiyacınız var.
İçiniz sıkılıp,dertlenince yazın buraya,
biz derdinizi biraz da olsa almaya çalışalım.
Çok teşekkür ederim.. Aynen öyle yapıyorum, konu üzerine konu açıyorum.. Her gün teselliye, ağlanacak bi omuza ihtiyaç duyuyorum..Güçlü olmam gerekiyor evet ama önce bi dibe çöküp acımı yaşamam lazım sanırım.. Şu an yas sürecindeyim ve tek duam bu sürecin çok uzamaması, benim ve oğlum için..

Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım, ezikliği kalbimde yaşanmış bu evliliğin, tüm acı anıları bana bırakıp gidecekmiş yurt dışına,ayda bir gelip oğlunu görecekmiş.. Miş de miş... Ne güzel ya.. Hastalığıyla, 2 yaş sendromuyla, ergenlik tripleriyle her şeyiyle ben tek ilgileneceğim, o da ayda bir gelip sevip gidecekmiş.. Ne ala memleket...

Cebimde sonradan görme bir yalnızlıkla, bir başıma, kucağımda 3 yaşında bir çocuk.. Kaldığım yer tam da burası.. O gelinliği giyerken, o imzayı atarken bunu mu hayal etmiştim,payıma düşen kader sana ne diyeyim..

Başka bir konuda çocuğu olan annenin, en azından çocuk reşit olup, kendini kurtarıncaya kadar evlenmemesi gerektiği tartışılıyor.. Onlar da haklı, karşı fikirdekiler de haklı.. Herkes haklı.. Suçlu kim peki, 26 yaşında elimde 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan bir çocukla kalmışlığıma kırılan kalbim mi..
Boşanıyomusunuz hanımefendi?Eksik sanki konu.Neden gidiyor işi dolayısıylamı?Def olsun gitsin.Erkeklerın çogu sorumluluk alamıyor.İnsallah guzel bir işiniz vardır.Allahım her taraf boyle ınsanlarla doldu taştı.İnsan kocasınada guvenemıcekse kıme guvenıcek?

Çocuğunu alıp yurt dışına götürse ? Birde o yönden düşün. Boşanınca en aznından birde velayet derdiyle uğraşmıyorsun. Allah yardımcınız olsun. Babalık böyle birşey malesef kadını boşarken çocuklarını da boşuyorlar.

Daha fazla üzmek istemem ama yurtdışına yerlesen insan ayda bir filan gelmez. Senede bir gelir.

Kimse boşanmak için evlenmez boşanacağınızı bilseydiniz bebek sahibi de olmazdınız
İki yaşında kızım var anlıyorum sizi ki haklısınız evet tüm sorumluluklar sizde ama hiçbir zaman da babasının değeri sizin kadar olmayacak
O anlayacak onun için nelerden fedakarlık yaptınız şimdi değil ama ilerde
Velayeti babaya verseler daha çok üzülürürdünüz annelik işte çok başka
Allah yardım etsin
Kolaylıklar diliyorum

Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım, ezikliği kalbimde yaşanmış bu evliliğin, tüm acı anıları bana bırakıp gidecekmiş yurt dışına,ayda bir gelip oğlunu görecekmiş.. Miş de miş... Ne güzel ya.. Hastalığıyla, 2 yaş sendromuyla, ergenlik tripleriyle her şeyiyle ben tek ilgileneceğim, o da ayda bir gelip sevip gidecekmiş.. Ne ala memleket...

Cebimde sonradan görme bir yalnızlıkla, bir başıma, kucağımda 3 yaşında bir çocuk.. Kaldığım yer tam da burası.. O gelinliği giyerken, o imzayı atarken bunu mu hayal etmiştim,payıma düşen kader sana ne diyeyim..

Başka bir konuda çocuğu olan annenin, en azından çocuk reşit olup, kendini kurtarıncaya kadar evlenmemesi gerektiği tartışılıyor.. Onlar da haklı, karşı fikirdekiler de haklı.. Herkes haklı.. Suçlu kim peki, 26 yaşında elimde 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan bir çocukla kalmışlığıma kırılan kalbim mi..

Arkadaşım seni anlıyorum Allah yardımcın olsun kendini enayi yerine koyulmuş gibi hissediyorsun belki bu olanlardan esinin bu tavırlarından dolayı ama bence yine de şükretmelisin neden mi çocuğunu annesinin elinden alanlar mi dersin cocugunu annesine karşı dolduranlar mi dersin küçücük çocuğunu yeni sevgilisiyle tanıştırıp hic bir ihtiyacını karşılamayanlar mi dersin bir sürü gerçek yaşanmış hikayeler var burda. Sukret çocuğun seninle eger maddi olarak ta ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bırak Allah a havale et ve yeni Kendin e ait bir dünya kur mutlu olmak istersen mutlu olunabilecek cok sey var bu hayatta. Giden gitsin kendi kaybeder senin çocuğun yaninda olsun

Back
X