• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne alaka yaa !!!

Sevgilinize o ilişkiyi bitirmeyi hangisinin istediğini sorun kız mı istemiş bitmesini yoksa sevgiliniz istemiş bunu öğrenin[/QU

sevgilim terk etmiş onu kız da bi iki itiraz etmiş ama sonra kabullenmiş hiç de sesi çıkmamış 1 yıldır şimdi neden böyle davranıyo anlayamadımm

sevgiliniz terk etmişse zaten kafasından kalbinden silmiş boşverin bence önemli olan ikiniz arasındaki iletişim sevgilinizle aranızda problem yoksa o kızı gündeme getirip de sevgilinize hatırlatmayın kız terkedilmeyi sindirememiş belli ve sanırım hayatına da biri girmemiş boşlukta ne yaptığını bilmiyor hiiiiçç önemsemeyin

Kız kendi çapında üzülüyor demek ki? Kendi kendine yazmış öyle sizi ilgilendirmez ki bu.

O kızın yerinde sizde olabilirdiniz sevgilinizi rahatsız etmiyorsa,bırak istediğini yazsın canı yanıyor demek ki Allah beterinden korusun bence okadar takmayın

Insan eski sevgilisini anlatir anlatmasina da soyadini bile neden verir ki? Fbook profiline nasil ulastiniz kizin? Eger sevgiliniz verdiyse soyadini falan bosa guvenmeyin.

Sevgiliniz hala değerli bir insandır eski kız arkadaşı için. İlişkilerinin bitmiş olması onu tü kaka yapmaz, hala değer veriyordur ve kendince kutlamak istemiştir.

Sevgilinize mesajlar gönderip aramadığına göre kendi halinde yazıyor demektir, e kızın kendi facebooku sonuçta, ne yazacağını size soracak hali yok :)

sizde de ozguven eksikligi var niye sevgilinizin eski kiz arkadasinin twitter hesabina bakiyosunuz ilgincsiniz.

buna ozguven eksikligi denmez once onu bi bilelim. Ozguven eksikligi cok ayri ve uc bir konu. Benim eskiden bakiyor olmam bazi sebeplerden gelmis birsey bunlari bilmeden asla ama asla bana ozguven eksikligin var deme hakki sana dogmuyor. Ben baktim ilgincim diyelim pekala sen beni tanimadan karsima gecip kisiligimle ilgili laf soyleyebilyorsan sensin ilginc

buna ozguven eksikligi denmez once onu bi bilelim. Ozguven eksikligi cok ayri ve uc bir konu. Benim eskiden bakiyor olmam bazi sebeplerden gelmis birsey bunlari bilmeden asla ama asla bana ozguven eksikligin var deme hakki sana dogmuyor. Ben baktim ilgincim diyelim pekala sen beni tanimadan karsima gecip kisiligimle ilgili laf soyleyebilyorsan sensin ilginc

kendine guvenmis olsaydin eskilere bakmazdin bunu bilir bunu soylerim. kisilik analizini daha dogru yapmami istiyorsan ayrintiya giriver bi zahmet, buyur burdayim ben. ama elde olanla ancak bu kadar oluyor be guzellik.

Merhabalar, kısa ve net hemen konuyu anlatıyım. Kızlar benim çok ama çok yeni bi ilişkim var henüz 20 günlük. Biz erkek arkadaşımla her şeyi eski sevgilileri vs. konuştuk çözdük kendi aramızda o yandan bi sıkıntım yok. Ama ben sevgilimin eski kız arkadaşını bazı vasıtalarla aradım buldum arada facebook duvarına bakıyorum sadece meraktan..

bugün sevgilimin dogum günüydü. neyse az önce kızın duvarına baktım aynen şunu yazmış kendi duvarına '' iyi ki dogmuşsun çok uzagından, eski dostundan sevgiler, özlemler ''

ne alaka ya saçmalıga bak bunu benim sevgilime ithafen yazdıgı gün gibi ortada. Sevgilime sordum seni kutladı mı diye hayır dedi.
Sadece kendi duvarına bunu yazmış amaç neyse..
hala seviyo besbelli sinirim bozuldu valla.
bunlar ayrılalı 1,5 yıl olmuş ayrıca neyin derdinde hala. bi de yok şarkılar yok sözler hiç özlemedin miler falan fıstık kızın facebooku bunlarla dolu tuhaf ya bilmiyorum.. gerildim durduk yere. Sevgilimden yana hiç kuşkum yok ama kız neden böyle davranıyo sizce

erkek arkadasina ithafen yazdigini nerden biliyorsun?

Back
X