- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Cevap gelmediği için buraya yazdığımı belirttim zaten farkındaysanızBunun neresi dert yahu keşke biraz bekleseydiniz konunun kendi alanında cevap gelmesini, ayrıca sorduğunuz soruya yönelik konular var bu forumda
Yas kac oncelikle? Ben genelde dogal icerikli urunler tercih ediyorum, watsondan da sampuan, ped ve toka harici bisey aldigim nadirCevap gelmediği için buraya yazdığımı belirttim zaten farkındaysanız
Yaşım 19 zaten istediğim makyaj malzemesi degil temizlik ürünleri diyelim :)Yas kac oncelikle? Ben genelde dogal icerikli urunler tercih ediyorum, watsondan da sampuan, ped ve toka harici bisey aldigim nadir
Cilt tipim normal ne yaglı ne kuru ortası yanicilt tiplwrimiz ayni mi ki onerelim? bi yazsaydin cilt tipini. bir de orayi bilmiyorum. tekin acr a gidwbilirsin
Oo cok gencsin, asiri kuru bir cildin yoksa zaten oyle kremlere falan da gerek yoktur.Yaşım 19 zaten istediğim makyaj malzemesi degil temizlik ürünleri diyelim :)
keske yardimci olabilseydim. cilt urunu almadigim bir yer orasi.Cilt tipim normal ne yaglı ne kuru ortası yani
Kozmetik ürünü oldugu için içeriği çok temiz diyemem..Bu makyaj temizleme kremi/suyu sağlıklı mı peki ?
Yani almak istiyorum ama emin olamadım açıkçası.
Teşekkür ederim peki önerebilceginiz nemlendirici var mıOo cok gencsin, asiri kuru bir cildin yoksa zaten oyle kremlere falan da gerek yoktur.
Eger maddi durumun iyiyse arastir, daha dogal urunler kullan derim. Yuz yikamak icinde senin yasinda olsam benim tercihim yuz temizleme sutu olurdu :)
Kozmetik ürünü oldugu için içeriği çok temiz diyemem..
Bide nemlendirici sorsam :)[/QUOTE]QUOTE="siyah kugu, post: 47513961, member: 693695"]Makyaj temizleme için garnier i kullanıyorum. Loreali hiç beğenmedim.
Nivea temizleyisinden hiç memnun kalmadım.
Yüz kremi olarak doğal yağ kullanıyorum. Başka bir öneri aklıma gelmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?