- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
merhabalar bİraz yardımcı olurmusnuz eşimin yarın Doğum günü var ben hala karar veremedim farklı bir şey ler neler olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütçeniz ne kadar?merhabalar bİraz yardımcı olurmusnuz eşimin yarın Doğum günü var ben hala karar veremedim farklı bir şey ler neler olabilir
3 saat aldım artık almak istemiyorum genel de takmıyor da :)Ben
Bütçeniz ne kadar?
Emporio Armani’den bir saat beğendim. 999₺
Ama çok şık
Seviyor bu ara tesbihe merak saldı olabilir de ben sevmiyorum tesbih :) /en son düşünebilirimBu aralar bende de ayni sorun var ama cozdum sayilir. Eşim tesbihi cok seviyor. Eger sizin esiniz de zeviyorsa dusunebilirsiniz harika modeller var.
Genelde giyim ve saat üZerine hediye aldımDaha önceden neler aldığınızı ve eşinizin ilgilendiği, sevdiği şeyleri de yazarsanız insanlar daha iyi fikir verir ve daha önceden aldığınız şeylerin önerisi gelmez.
Genelde giyim ve saat üZerine hediye aldım
Seviyor bu ara tesbihe merak saldı olabilir de ben sevmiyorum tesbih :) /en son düşünebilirim
Takmaz kiBen erkek arkadaşıma gümüşçüden künye bileklik almıştım, severek takıyor. Yakışıyor da. Eşiniz takarsa öyle bir şey düşünebilirsiniz.
1000 ₺Butcenizi de yazin ona göre öneride bulunalim.
Tesbihhaneden mi nerden aldınız
Ben eşime gümüş tesbih yaptırmıştım.
Adı işlenmişti üzerine.
Bayılmıştı.
Güneş gözlüğü
hem indirimdeler şuan![]()
Evet o aklımdaGüneş gözlüğü
hem indirimdeler şuan![]()