- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Merhaba kk hanımları.Benim dedim aile.Annemle babam boşandı.Baba zaten beni iki yıldır arayıp sormuyodu.Anne de babamın geri dönmesini bekliyordu.Bende ikisinden de ayrı şehirde çalışıyorum bu sırada.Babam annemi sokağa attı.Annesinin yanına yerleşti.Neyse sonra boşanma oldu.Annem sürekli beni suçlar oldu.Sen konuşsaydn az nafaka almazdm.Sen bana ev açsaydn ortada kalmazdım.Ortada değil annesinin yanında.Bu arada özel sektörde hayvan gibi çalıştırılan bi yerdeyim.Kendimi zor geçndiriyorum büyük bi şehirde.Evlenmeyide düşünüyorum nasip olursa ama annem üstüme çok geliyo.İmkanım yok ev açmaya ama hala beni suçluyo sqhip çıkamadım diye.Eve çıksam işim garanti değil.Para ucu ucuna yetecek.Ben kendi hazırlığım için iyi kötü bişey yapamayacağım.Sürekli beddualar hayırsız evlat demeler.Gerçekten yoruldum.Annem beni anlamıyo.Büyük bi şehirde ev geçindirmek çok zor ki ben iki arkadaşla çalıştığı halde zor geçinen biriyim.Annemle tek olacağım bide.Ne desem kar etmiyor.Zaten tek başıma geçinmeye çalışıyorum yardım ederim yok destek yok arkamda duracak yok ve işim de de giriş çıkış çok oluyo.Yoruldum artık.Annem anlamıyo da napacağımı şaşırdım kaldım.Hiçbişey yapmak istemiyorum.Tek başımayım hayatta