Ne anladim ben bu isten...

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..

O vitesli manuel oldugu icin cok zorlaniyorum.. Babasinin arabasi var.. Gitmis anahtari ona vermis senin araba buyuk bunu kullan die. Adam da size lazim olmaz mi deyince bizde araba var cok sıkısırsak alirim demis.. Guya bana araba alindi.. Hic yani.. Benim kapimin onunde durmicaksa napiyim ben arabayi..

bence siz haklısınız,eşinize akşam bu soruyu sorun bence

Simdi aksam gelince anahtari firlatacak ole dedim die eminim. Ne zor ya insanlarla ugrasmak.. Araba yok die gidemedim kardesime.. Evdeyim.. Arabayi goturme deyince sinirlenio hemen ne kiymetli araban varmis da bilmem ne de deyip duruyo

Esiniz de bi degisikmis :-)
Siz Haklisiniz bence Oturup konusun bakalim,belki yeni arabayi gorunce binesi gelmistir :cool:

acaba sizi kullanırken izlediğinde acemiliğinizden dolayı endişelermi oluştu, kaza yaparsınız diye engellemeye çalışıyor.başka bir sebep aklıma gelmiyor.

O anahtarı al eşinden sende dursun bir dahada verme.. Birde hoca tut iuice öğren .. Atarsada atsın tiribini çokda fifi..

Ay fırlatsın valla deli olurum ben öyle seylere. Kendi arabası dururken ne münasebet sizinkini alıyo.

Sizinki daha üst modelse sizinkiyle işe gitmek istiyor olabilir

hahahaha ya ne acayip adamlar varya, küserse küssün, cokta tin, ne alaka senin arabani kullaniyor? aksam eve geldiginde söyle hangi amacla aldigini vede arabanin evinin önünde durmasini istedigini, ne acayip adam yaaaa

Kayınbabanlarında eşininnde arabası varmış. Şöyle düşünüyorum arabanı alsalar bile işleri bitince getirip yerine konmalıdır. Eşinin yerine senin Trip atman gerekir araba senin ihtiyacın oldugunda yok düşün. Eşim benim arabamın ebatlarına alışık olmadığı için altını sürtmüştü bi kaç kere valla Trip atan, arabamı bi daha vermicem diyen bendim

Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..
Çok haklisiniz
Bu yüzden üste cikma kendini hakli görme cabalarini görmezden gelin..

Kendi de biliyor haksiz olduğunu bu yuzden küserek halletmeye calisiyor. Yoksa arar araba bende derdi ama denmemesi gerektigini bildiginden kacak gocek is yapiyor.Ciddiye almayin.

Konusmayin bile anahtari kaldirin bir köşeye.

Tamam beraber bi yere giderken kullanırsınız da.
Tek gidiyorsa bi zahmet kendi arabasını kullansın.
Enteresan.

bence size arabalar çok gelmiş... sizde eşinizde kayın babanızda her bireye bir araba.. herkes kendininkini kullansın işte sizinkine olan bu merak niye?

X