- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Bundan bi ay kadar once otomatik vites araba aldim. Esimin de arabasi var. İsleri yogun oldugu icin ben 2 cocugumla gitmek istedigim yerlere rahat rahat gideyim die.. Neyse aldik arabayi. Kv evi ile esimin dukkani yan yana. aramizda 10 dk mesafe var. Arabayi aldik, esim kendi arabasinin anahtarini babasina vermis. Bu araba burda dursun, sen kullan, ben lazim oldukca alirim demis. Bu arada kayinbabaminda arabasi var.. Neyse arabayi aldigimiz ilk gunler benim arabayla ise gidip geliodu. Bnde tam ogrenme asamasindayim. Mahallemiz tenha.. Oralarda dolasirim die dusunuodum, esime dedim ki araba artik kapinin onunde olsun da bende pratik yapiyim istedigim zaman dedim.. Vayyy efendim buna bi sinirlendi.. Ne kiymetli arabam varmis da, bi daha binmezmisde.. Ya haksiz miyim. Kendi arabasi olmasa soz konusu bile etmem. Ben istedigim yere cocuklarimla gidip geliyim die aldim. Sen bu arabayi goturursen ben nasil pratik yapcam. Bi sure binmedi arabaya ole dedim die. Kendi arabasi da is yerinin parkinda duruo ole. İse yuruyerek gidip gelio. Bi yere gidilecegi zaman benim arabayla gidip gelioz. Neyse bugun sabah hava yagmurluydu. Annem gelmis kardesime sende gel die aradilar.. Baktim araba yok. İslanmayim die yuruyerek gitmemis. Aradim bn kardesime gitcektim araba yok dedim. Evet yok cunku bende dedi. Getirsen de bnde hem pratik yapmis olurum kardesime giderken dedim. Su an isim var getiremem dedi. Uzulme bi daha goturmem dedi trip atti bnde ins dedim kapattim teli.. Ya be adam iyi hos da senin kendi araban var.. Bana araba alindi die, nie kendi arabani bi koseye atiosun. Ben bi ihtiyacim oldugunda istedigim zaman kendim gidip isimi goremeyeceksem ne anlami kaldi bu isin.. Haksiz miyim kizlar. Cok mu bencillik yapiorum. Nie bole davranio olabilir. Yine kustu ole dedim die..