Ne anlama geliyor bu mesaj?

şimdi bencede çok saçma ama instagramdan bazı ekran ss leri atıyorlar böyle konuşmalar erkek böyle döverim şöyle yaparım yazıyor verilen cevaplar haha ha hi hi hi erkeğim tamm kızma falan yani ne diyim.

2 gundur konuştuğu insana bunun "şaka"sini mi yapar biri, tanimiyorsunuz etmiyorsunuz birbirinizi hem.
Çok akilsiz ve gereksiz konuşan birisi. Bence şaka bile değil, sen tepki verince şakaya vurdu. 🙁

bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dedi
Ben tam anlayamadım ne demek istediğini de (:
Sanırım şiddet eğilimi olduğu kadar zeka seviyesi basit bir tip

Edit: iki nokta ve parantez koyunca kendiliğinden emoji mi çıkarıyor kk ya?

Arkadaslar selamlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun :21:
Onceden tanisikligim vardi ama uzun yillar sonra 2 gundur iletisimde gectigimiz biri var
Hersey gayet guzel konuşuyoruz şakalaşır gibi olur olmaz diye iddialastik bir konuda. Olcak dedim sana diye diretiyor akli sira saka yapiyor bende tamam o zaman gidiyorum yazip asik suratli bir emoji koydum , bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dedi :KK57: actim agzimi yumdum gozumu tabi dunden beri birsuru yanlis anladim saka yaptım cok abartiyosun moduna gecti
Kendini belli etmek degil mi bu sizce ? Benim güvenim zaten bitmis iliskilere ondan mu cok abartiyorum?
İçinden böyle şeyler geçmeyen biri bu şakayı yapmaz. Her şakada gerçek payı vardır denmesinin sebebi de Budur insan aklından geçenlerle şaka yapar ben olsam asla konuşmam bir daha

Abartmadin. Benim eski sevgilim böyle şakayla seni ilk gördüğüm yerde tokatliycam gibi yersiz sululuklar yapardı o anki sohbetin akışında hiç anormal gelmezdi şakalaşıyorduk. Sonra adam psikopat çıktı gerçekten yapmak istedi bunu. Ölüm tehditi falan aldım. Bu tipler genelde şakayla karışık niyetini belli ediyor başta. Allah bilir maço bi tiptir

Eger saka yapiyor olsa kafani kirarim senin essek filan der sonuna gulucukler koyardi sende anlardin.oldururum haberlere konu olursun demezdi. Arkana bakma kac.

iste ne mantikla bu cumle kurulur? Kendi kendilerine ipini cekmek gibi. Sinirlerim bozuldu dunden beri uyuyamadim vallahi okuzler haklisiniz

Hiçbir mantıklı açıklaması yok. Benim o kişiye hiçbir zararım olmadi. Ayni bölümde okuyordu. Diger arkadaşlarla konuşurken biri "Bazi insanlara gecenin karanlığında rastlamak istemezsin" gibi bir cümle kurdu. Oda cevap olarak bana doğru bu cümleyi kurdu. Zaten akşam boyu bir kac sefer laf soktu. Ciddiye almadim. Ama o lafından sonra partiyi veren arkadaş onu kenara çekti. Ondan sonra bir daha bana doğru konuşmadı

Bende anlamadım. Diger arkadaşlar da anlamadı. Zaten akşam boyunca laf sokup durdu. 🤷‍♀️ O laftan sonra partiyi veren çocuk araya girip onu bi kenara çekti. Ondan sonra bir daha konuşmadı bana karşı o akşam
Ağzım açık kalıyor vallahi...
Aaa ne oldu böyle ülkeye şiddetle bozdu millet kafayı.
Deli mi ne?

Ben bı cevap verirdim ki senin yerinde olsam ama ceza alacağım için yazamıyorum 😂

Bı de ben şuna çok dikkat ettim. Kız arkadaşının elini sıkan erkekler olur hatta bazen otururken öyle bı sıkar ki kızın canı acır bı kaç kere sahit oldum. Bu insanlarda ağır şiddet eğilimli bence.

Şaka falan değil, şakada iki taraf da güler bu vatandaşın öyle bir derdi yok.

İçindeki şiddet eğilimini söylemiş, e tabi bahsedilen suç olduğu için de sıkıştırılınca şaka falan diye bahane sunmuş.

Zaten iletişimi kesmişsiniz, aynen devam 👍

Kafa yapısına bak, muhtemelen erkeklik.egosu zedelenmis.senide onunla.korkutuyor ay salak ya tehtide bak

Ağzım açık kalıyor vallahi...
Aaa ne oldu böyle ülkeye şiddetle bozdu millet kafayı.
Deli mi ne?

Ben bı cevap verirdim ki senin yerinde olsam ama ceza alacağım için yazamıyorum 😂

Bı de ben şuna çok dikkat ettim. Kız arkadaşının elini sıkan erkekler olur hatta bazen otururken öyle bı sıkar ki kızın canı acır bı kaç kere sahit oldum. Bu insanlarda ağır şiddet eğilimli bence.

İşte güya şaka yapıyorlar. Ama başkasının canını yakmak ne kadar şaka. Oda aslında pasif agresif bir güç gösterisi. Bence erkekler kadına karşı şiddeti şaka konusu yapacak pozisyonda asla değil. Bana karşı öyle konuşan kişi, aslında şaka yapmadığını mimikleri ve hareketleri ile belli ediyordu. Hedef olarak ben niye seçildim onu anlamadim işte

Gerizekalı
Muhatap olma böyle yaratıklarla iyi yapmışsın
Verecekler şunları elimize bir güzel pataklayip magazin programlarına konuk olacağız
Beyni gelişmemiş idiot embesil

Arkadaslar ben yanit vermiyodum zaten şimdi kendi durup dururken beni kirdigini rahatsız etmemek icin yazmicagini atmis. İsabet oldu yani. Cok cok sagolun iyiki var yorumlariniz
İyi bari.
Olacak diye direttiği şey neymiş onu anlamadım. :KK48:

Arkadaslar selamlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun :21:
Onceden tanisikligim vardi ama uzun yillar sonra 2 gundur iletisimde gectigimiz biri var
Hersey gayet guzel konuşuyoruz şakalaşır gibi olur olmaz diye iddialastik bir konuda. Olcak dedim sana diye diretiyor akli sira saka yapiyor bende tamam o zaman gidiyorum yazip asik suratli bir emoji koydum , bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dedi :KK57: actim agzimi yumdum gozumu tabi dunden beri birsuru yanlis anladim saka yaptım cok abartiyosun moduna gecti
Kendini belli etmek degil mi bu sizce ? Benim güvenim zaten bitmis iliskilere ondan mu cok abartiyorum?
Yoo abartmiyorsun. Bazi seylerin sakasi da olmaz, siddet de bunlardan biri. Uzak dur bence.

Back
X