- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.736
- 228
- 30
- Konu Sahibi nazlihilton
Yerinde olsam sadece şu tepkiyi verir yollardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam anlayamadım ne demek istediğini debana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dedi
Aaa kendince bu esprinin sebebi neymiş?
Hiç öyle deme baştan görmüşsün aklını kullanıp olayı anlamışsın.bende anlamadimKafayi yemis galiba yine bana catti böylesi
İçinden böyle şeyler geçmeyen biri bu şakayı yapmaz. Her şakada gerçek payı vardır denmesinin sebebi de Budur insan aklından geçenlerle şaka yapar ben olsam asla konuşmam bir dahaArkadaslar selamlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun
Onceden tanisikligim vardi ama uzun yillar sonra 2 gundur iletisimde gectigimiz biri var
Hersey gayet guzel konuşuyoruz şakalaşır gibi olur olmaz diye iddialastik bir konuda. Olcak dedim sana diye diretiyor akli sira saka yapiyor bende tamam o zaman gidiyorum yazip asik suratli bir emoji koydum , bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dediactim agzimi yumdum gozumu tabi dunden beri birsuru yanlis anladim saka yaptım cok abartiyosun moduna gecti
Kendini belli etmek degil mi bu sizce ? Benim güvenim zaten bitmis iliskilere ondan mu cok abartiyorum?
iste ne mantikla bu cumle kurulur? Kendi kendilerine ipini cekmek gibi. Sinirlerim bozuldu dunden beri uyuyamadim vallahi okuzler haklisiniz
Ağzım açık kalıyor vallahi...Bende anlamadım. Diger arkadaşlar da anlamadı. Zaten akşam boyunca laf sokup durdu.O laftan sonra partiyi veren çocuk araya girip onu bi kenara çekti. Ondan sonra bir daha konuşmadı bana karşı o akşam
Ağzım açık kalıyor vallahi...
Aaa ne oldu böyle ülkeye şiddetle bozdu millet kafayı.
Deli mi ne?
Ben bı cevap verirdim ki senin yerinde olsam ama ceza alacağım için yazamıyorum
Bı de ben şuna çok dikkat ettim. Kız arkadaşının elini sıkan erkekler olur hatta bazen otururken öyle bı sıkar ki kızın canı acır bı kaç kere sahit oldum. Bu insanlarda ağır şiddet eğilimli bence.
İyi bari.Arkadaslar ben yanit vermiyodum zaten şimdi kendi durup dururken beni kirdigini rahatsız etmemek icin yazmicagini atmis. İsabet oldu yani. Cok cok sagolun iyiki var yorumlariniz
İyi bari.
Olacak diye direttiği şey neymiş onu anlamadım.![]()
Yoo abartmiyorsun. Bazi seylerin sakasi da olmaz, siddet de bunlardan biri. Uzak dur bence.Arkadaslar selamlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun
Onceden tanisikligim vardi ama uzun yillar sonra 2 gundur iletisimde gectigimiz biri var
Hersey gayet guzel konuşuyoruz şakalaşır gibi olur olmaz diye iddialastik bir konuda. Olcak dedim sana diye diretiyor akli sira saka yapiyor bende tamam o zaman gidiyorum yazip asik suratli bir emoji koydum , bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dediactim agzimi yumdum gozumu tabi dunden beri birsuru yanlis anladim saka yaptım cok abartiyosun moduna gecti
Kendini belli etmek degil mi bu sizce ? Benim güvenim zaten bitmis iliskilere ondan mu cok abartiyorum?
Yoo abartmiyorsun. Bazi seylerin sakasi da olmaz, siddet de bunlardan biri. Uzak dur bence.