ne anlamalıyım???

sana öyle gelmiştir..benimde hocam evli ve iki çocuklu konuşurken gözüme bakıyor :KK70: bundan ne çıkar allahsen ya..hoca bu dikkatini odaklar bakar..hemen aşk meşke vurma sakın olaki

hocadır bu bakar, duvara mı baksın :) başkalarına da bakıyordur herkes üstüne mi alınsın

Özellikle üni hocaları egolarına pek düşkün oluyor. Gözünün içine de bakar, gülümser de, her türlü yanlış anlamaya meyilli davranışı yapar. Sonra senden bir adım gelince şoka girer :) aman diyim. Salla gitsin.

Özellikle üni hocaları egolarına pek düşkün oluyor. Gözünün içine de bakar, gülümser de, her türlü yanlış anlamaya meyilli davranışı yapar. Sonra senden bir adım gelince şoka girer :) aman diyim. Salla gitsin.
doğru diyorsunuz

Toplum algisi gercekten cok degismis. Adam adres sorsa sapik mi acaba benden mi hoslaniyo anlami cikartmaya basladi insanlar. Yazik. Herseyi yanlis anlar olduk. İnsanlar gittikce cahillesiyo ve insan sevgisinden uzaklasiyo. Anladiklari tek sevgi ask

selamlar ünide okuyorum .okulumuza bır hoca geldı .oyle kımseye bakan bırı degıl kızlar anlatıyor çok enteresan bır sekılde hep goz goze gelıyoruz hep yuzume gozlerımın ıcıne bakıyor bır muhabbetımde yok ama anlam veremıyorum sızce neden olabılır???

Tip tip baktiysan cekmissindir dikkatini
Ne olabilir ya

Bence boşa ümitleniyorsun, yanlış anlamışsındır. Yada adam etrafa insanlara bakan bi tiptir özellik olarak

X