- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kendısı uzun bylu sevgılısı kısa bylu bu yuzden vırgul ıle nokta gıbu olmuşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazan kişi uzun boylu değil :) 170-174 arası falan :)Kendısı uzun bylu sevgılısı kısa bylu bu yuzden vırgul ıle nokta gıbu olmuşlar
yazan kişi uzun boylu değil :) 170-174 arası falan :)
hayır garip geldi sadece anlamını merak ettim sorabileceğim biri de değil o yüzden merak sadeceKendi ustune mi alindin?
hayır eski sevgilim değil bir tanıdığım sadece bunu yazan kişiAyrıldığınız eski sevgiliniz ise bu kişi, bence takip etmeyi bırakın çünkü yeni birisini bulmuş ve şimdilik üstü kapalı bir sekilde romantizm yapıyor ona. Bir müddet sonra adını yazmaya ve resimlerini pp yapmaya başlar.
o yüzden dedim çok da şey yapmamak lazım diyeBunu yazan bir erkek yalnız, çokta kafa yormamak lazım![]()
Eski konuları hortlatma demek istiyor benceKızlar Sibel canın yeni aşkım şarkısı neyi anlatıyor sizce ?
Kızlar Sibel canın yeni aşkım şarkısı neyi anlatıyor sizce ?
Bana da ‘nokta ile virgül gibi’ deyim mi oluyor onu anlatan bir simge gibi geldi. Sembolleri kullanması da manidar gibi; ilişki atfı yaptım bak dese sevgilisine kabul eder; ne alaka anlamsız semboller dese flörtüne o da kabul eder. Sinsici sankiduruma yazılan , & . virgül ve nokta tam olarak neyi anlatıyor olabilir sizce. bunu yazan kişi ne demek istiyor olabilir kızlar bir anlam veremedim ben de
Konu 6 sene sonra hortlamış ve konuyu dahi hatırlamıyorum desemBana da ‘nokta ile virgül gibi’ deyim mi oluyor onu anlatan bir simge gibi geldi. Sembolleri kullanması da manidar gibi; ilişki atfı yaptım bak dese sevgilisine kabul eder; ne alaka anlamsız semboller dese flörtüne o da kabul eder. Sinsici sanki![]()