Ne anlatıyor olabilir?

Yada yazdıgı bı kız vardır aralarında bı muhabbettır alltan alttan kıza mesaJ verıyrdur yada aralarında esprısı olan bıseydır ama bence kesın bı kıza yazılmış bırılerı ustune alınsın , bırılerı srsun dıye

Ayrıldığınız eski sevgiliniz ise bu kişi, bence takip etmeyi bırakın çünkü yeni birisini bulmuş ve şimdilik üstü kapalı bir sekilde romantizm yapıyor ona. Bir müddet sonra adını yazmaya ve resimlerini pp yapmaya başlar.

Ayrıldığınız eski sevgiliniz ise bu kişi, bence takip etmeyi bırakın çünkü yeni birisini bulmuş ve şimdilik üstü kapalı bir sekilde romantizm yapıyor ona. Bir müddet sonra adını yazmaya ve resimlerini pp yapmaya başlar.
hayır eski sevgilim değil bir tanıdığım sadece bunu yazan kişi

duruma yazılan , & . virgül ve nokta tam olarak neyi anlatıyor olabilir sizce. bunu yazan kişi ne demek istiyor olabilir kızlar bir anlam veremedim ben de
Bana da ‘nokta ile virgül gibi’ deyim mi oluyor onu anlatan bir simge gibi geldi. Sembolleri kullanması da manidar gibi; ilişki atfı yaptım bak dese sevgilisine kabul eder; ne alaka anlamsız semboller dese flörtüne o da kabul eder. Sinsici sanki 😈😁

Bana da ‘nokta ile virgül gibi’ deyim mi oluyor onu anlatan bir simge gibi geldi. Sembolleri kullanması da manidar gibi; ilişki atfı yaptım bak dese sevgilisine kabul eder; ne alaka anlamsız semboller dese flörtüne o da kabul eder. Sinsici sanki 😈😁
Konu 6 sene sonra hortlamış ve konuyu dahi hatırlamıyorum desem 🙄

Back
X