- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
Onsuz gidersem herkes anlar birsey olduğunu. Hiç ayrı ayrı biryere gitmedik ki. Bu sorunu defalarca ve defalarca yaşadım. Keşke ikna olmasinin bir yolu olsa. Çok mu sey istiyorum ben. Neden yalvarmam gerekiyor.O gelmezse gelmesin. Mutlaka gidin kardesinizin yanina. Kesinlikle gitmelisiniz.
Herseyin bir ilki vardir arkadasim. Siz yetiskin bir kadin olarak, tabi ki de onsuz kardes ziyaretine gidebilirsiniz. Rica ederim bunun icin yalvarmayin su kocaniza. Keyfinizin kahyasi mi olur kendileri?Onsuz gidersem herkes anlar birsey olduğunu. Hiç ayrı ayrı biryere gitmedik ki. Bu sorunu defalarca ve defalarca yaşadım. Keşke ikna olmasinin bir yolu olsa. Çok mu sey istiyorum ben. Neden yalvarmam gerekiyor.
Yeni bir dert değil bu anlatacağım ama artık bıktım sıkıldım usandım.
Tek istediğim ablamin evine gitmek.
Konuyu söyle ozetleyim.
Malum ramazan ayindayiz ve iftar davetleri oluyor. Ablam esimi beni babamı... yani baba tarafı akrabaları iftara davet etti iki hafta önce. Binbir güçlükle esimi ikna ettim ve gittik. Onlar da bize geldiler sonra.
Ablam haftaya yurtdışına gidecek sekiz ay kadar gelmeyecek eğitim için.
Ve yarın evine iftara davet ediyor anne tarafi akrabalarimizla birlikte ama eşim gerek yok bir kere gittik yeter diyor. Rica etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Sesim kırıla kırıla nolur diyorum ama Hayır diyor. Zoruma gidiyor artık savasamiyorum. Eşinden rica edecek olmak bile karnima ağrılar girmesine yetiyor. Yapilacak birsey var mi bilmiyorum. Sadece paylasmak istedim. Yalnızım ve sizinle ses bulmak istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Siz Gidin. Neden izin alıyorsunuz ki. Haber verin ve gidinYeni bir dert değil bu anlatacağım ama artık bıktım sıkıldım usandım.
Konuyu söyle ozetleyim.
Malum ramazan ayindayiz ve iftar davetleri oluyor. Ablam esimi beni babamı... yani baba tarafı akrabaları iftara davet etti iki hafta önce. Binbir güçlükle esimi ikna ettim ve gittik. Onlar da bize geldiler sonra.
Ve yarın evine iftara davet ediyor anne tarafi akrabalarimizla birlikte ama eşim gerek yok bir kere gittik yeter diyor. Rica etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Sesim kırıla kırıla nolur diyorum ama Hayır diyor. Zoruma gidiyor artık savasamiyorum. Eşinden rica edecek olmak bile karnima ağrılar girmesine yetiyor. Yapilacak birsey var mi bilmiyorum. Sadece paylasmak istedim. Yalnızım ve sizinle ses bulmak istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Yeni bir dert değil bu anlatacağım ama artık bıktım sıkıldım usandım.
Konuyu söyle ozetleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?