ne ara bu kadar gurursuz oldum?

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
Yeni bir dert değil bu anlatacağım ama artık bıktım sıkıldım usandım.
Tek istediğim ablamin evine gitmek.
Konuyu söyle ozetleyim.
Malum ramazan ayindayiz ve iftar davetleri oluyor. Ablam esimi beni babamı... yani baba tarafı akrabaları iftara davet etti iki hafta önce. Binbir güçlükle esimi ikna ettim ve gittik. Onlar da bize geldiler sonra.
Ablam haftaya yurtdışına gidecek sekiz ay kadar gelmeyecek eğitim için.
Ve yarın evine iftara davet ediyor anne tarafi akrabalarimizla birlikte ama eşim gerek yok bir kere gittik yeter diyor. Rica etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Sesim kırıla kırıla nolur diyorum ama Hayır diyor. Zoruma gidiyor artık savasamiyorum. Eşinden rica edecek olmak bile karnima ağrılar girmesine yetiyor. Yapilacak birsey var mi bilmiyorum. Sadece paylasmak istedim. Yalnızım ve sizinle ses bulmak istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim.

O gelmezse gelmesin.
Ama sizin hararetle gitmenizi tavsiye ediyorum. Mutlaka gidin.
Ne yani yalvaracakmisiniz kos koca kadin? Hemde kardesinizi ziyaret etmek icin? O sizin ebeveyiniz degil, gitmek istemiyorsa evde otursun.
Ne yapacak gitseniz? Ne yapa bilir?? Bi mok yapamaz! Sinir oluyorum böyle heriflere

O gelmezse gelmesin. Mutlaka gidin kardesinizin yanina. Kesinlikle gitmelisiniz.
Onsuz gidersem herkes anlar birsey olduğunu. Hiç ayrı ayrı biryere gitmedik ki. Bu sorunu defalarca ve defalarca yaşadım. Keşke ikna olmasinin bir yolu olsa. Çok mu sey istiyorum ben. Neden yalvarmam gerekiyor.

Onsuz gidersem herkes anlar birsey olduğunu. Hiç ayrı ayrı biryere gitmedik ki. Bu sorunu defalarca ve defalarca yaşadım. Keşke ikna olmasinin bir yolu olsa. Çok mu sey istiyorum ben. Neden yalvarmam gerekiyor.
Herseyin bir ilki vardir arkadasim. Siz yetiskin bir kadin olarak, tabi ki de onsuz kardes ziyaretine gidebilirsiniz. Rica ederim bunun icin yalvarmayin su kocaniza. Keyfinizin kahyasi mi olur kendileri?
Gelmek istemedi gelmedi dersiniz soranlara. Bu kadar!

neden rica ediyorsun! çek kapıyı git ailenin yanına.

Rica ederek ve yalvararak istediğiniz için kendini karar mercii sanıyor
karar mekanizmasının basının o olmadığını ima eder konusmalisiniz
ablam yurtdışına gidiyor uzun süre o yüzden bizi iftara çağırdı şu gün şu saatte
haberin olsun
bir insana secenk sunarsaniz o da bunu sonuna kadar kullanır

Siz Gidin. Neden izin alıyorsunuz ki. Haber verin ve gidin

kendi başınıza gitseniz.
Sizi aslında anlıyorum, eş olarak değil ama üvey babam öyleydi
anneciğim derdinden erkenden vefat etmişti.
Başta sanırım bütün ipleri vermemek lazım

Bence de tek gidin, neden yalvarip firsat veriyorsunuz ki. Esiz diye heryere beraber gitmemiz de gerekmiyor.gidin ailenizle keyfinize bakin.

Benim annem baba tarafimin akrabalarina pek gitmez. Babamda annemin akrabalarinin tarafina pek gitmez. Hicte sorun olmadi. Onu zorlamaya hakkin yok ki zorlamamissin zaten ama sen pekala da gidebilirsin tek basina. Sorarlarsa da akrabalari cagirdi de rahatsiz de. De yani bir şeyler;-)

Canım sen böyle kendini ezikledikçe beyefendi hepten simariyor.
Sen git anlarlarsa anlasınlar.
Hatta aman yaa onun nazını mı cekicem. Ben kardeşim icin geldim hem daha rahat ederiz bence böyle daha güzel oldu deyin.

Not: çok kızıyorum böyle tiplere...
eşin için önemli bişey senin için de önemli olmalı...
Net...

Bence de sen git, eşini sorarlarsa erkek arkadaşlarıyla iftar sözü vermişti uzaktan gelmişler kıramadı felan diyebilirsin böyle durumlarda iki tarafıda idare etmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…