Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman açmıyo işte deyip usanana kadar, konuşmak istemiyorum sanki aramız iyi de, yaptıklarını unutmamı bekliyoNereye kadar açmamayı düşünüyosun?
Finish olur artık o da, onuda yemiyo gözümona söylesene o vakit
ona söylesene o vakit
Ayyyyy kaynana arama beni ya üffffFinish olur artık o da, onuda yemiyo gözüm
aman açtım da zamanında kadının literatüründe benim hesabıma, zamanımda yediğim hurmalar.... Tırmalar olduBence yanlış yapiyorsunuz. Kaybeden siz olursunuz bastan diyeyim. O telefonda gördüğünüz her cevapsız arama ilerisi için puan tablosunda kv ye +1 size -1 olarak yansiyacak. Esinizin yaninda aile ortaminda her yerde cevapsiz aramalar sizi küçük düşürebilir. Halbuki acip araniz cok iyiymis gibi konuşsaniz sizin yarariniza olur. Belki de araniz duzelir. Açın derim
Derdi ne ac bence kısa kes meşgulüm işim var de yoksa açmamak daha ayıp benceK.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni
Arada fark var ama benim annem olmasının ötesinde saygıyı dibine kadar hakeden bi kadın olmasıAçıp iyiyim sen nasılsın demek bu kadar zormu sevmeye bilirsin ama eşinden dolayı saygı göstermelidir
Ayni şeyi esin yapsa annene ne dersin kimbilir olay olur
kayınvalideniz bu sitede mi?K.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni
Onun bana yaptığı ayıplar aklıma geliyo, tel e bakmamak onun yaptıklarının yanında çok masum geliyoDerdi ne ac bence kısa kes meşgulüm işim var de yoksa açmamak daha ayıp bence
Arada fark var ama benim annem olmasının ötesinde saygıyı dibine kadar hakeden bi kadın olması