Ne arayıp duruyon ya....

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
K.v. Ye gıcığım zaten habire arayıp duruyo, bende konuşmak istemiyorum, açmıyorum tel.i sanki çok severde beni! arayıp duruyo, üffff arama beni

Bence yanlış yapiyorsunuz. Kaybeden siz olursunuz bastan diyeyim. O telefonda gördüğünüz her cevapsız arama ilerisi için puan tablosunda kv ye +1 size -1 olarak yansiyacak. Esinizin yaninda aile ortaminda her yerde cevapsiz aramalar sizi küçük düşürebilir. Halbuki acip araniz cok iyiymis gibi konuşsaniz sizin yarariniza olur. Belki de araniz duzelir. Açın derim

Açıp iyiyim sen nasılsın demek bu kadar zormu sevmeye bilirsin ama eşinden dolayı saygı göstermelidir

Ayni şeyi esin yapsa annene ne dersin kimbilir olay olur

Bence yanlış yapiyorsunuz. Kaybeden siz olursunuz bastan diyeyim. O telefonda gördüğünüz her cevapsız arama ilerisi için puan tablosunda kv ye +1 size -1 olarak yansiyacak. Esinizin yaninda aile ortaminda her yerde cevapsiz aramalar sizi küçük düşürebilir. Halbuki acip araniz cok iyiymis gibi konuşsaniz sizin yarariniza olur. Belki de araniz duzelir. Açın derim
aman açtım da zamanında kadının literatüründe benim hesabıma, zamanımda yediğim hurmalar.... Tırmalar oldu

Çocukça ama bu tatlım. Haksızlığa uğradıysan da gereksiz yere karşılıklı kapris yaptıysanız da sebep her neyse senin açından daha kötü olmasını istemiyorsan aç gayet net ve tavrını belli eder şekilde konuş terbiye sınırlarında. Kv huyunu bilmiyorum ama belli mi olur belki eşine söyleyecek ben aradım tatlıya bağlamak için ama açmıyor diye. Aç sen aç. Aç konuş güzelce.

X