• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne babalar organizasyonuymuş arkadaş yaaaa

Goruntulu aramadan ben de illallah etmis durumdayim.
Hadi sizinki buyukmus. Bizimki konusmuyor da zirt pirt sulalece ariyorlar musait misiniz cocuk uyuyor mu deme geregi duymadan.
Çok şükür ne babası ne de babasının ailesi aramıyor. En son 4 ay önce gördüler torunlarını o kadar çok severler ki bu yüzden ben de onları çok seviyorum :)

Konu ile ilgili lütfen üzülmeyin , okulda ki veliler gerçekten bencil insanlarmış. Diğer veliler umarım bir güzel ağızlarının paylarını vermişlerdir.

Arkadaşlar gerçekten bütün gün stres yaptım bu konuyu delirdim sonunda...
Ben boşandım ilk okula giden kızım var sömestr bitiyor ve okulunda veliler arası watsap gurubu vardı bütün gün bikaç veli önümüzdeki hafta sonu babalarında olduğu bir kahvaltı ayarlayalım ikinci yarıyılın ilk haftası güzel olur diye yazdılar. Hicbirsey yazmadım durumum belli gidemem çünkü... şu zamana kadar veli ile ilgili olan herşeye katılım sağladım kızım için üzülmesin diye işyerinden de hep idare ettiler sagolsunlar... bikaç organizasyon duzenlemisligim de var ve çok başarılı eğlenceli olmuştu.
Neyse sadece okuyorum ve biri x hanım organizasyonu siz yaparmisiniz bu konuda en iyi sizsiniz diye yazdı. Şimdi yazdım arkadaşlar ben katılım saglayamayacagim kusura bakmayın dedim. Senmisin bunu yazan..
Bizi sizinkilere kayıtsız katıldık yok efendim söyle yok efendim böyle.. birkaç veli durumumu biliyordu ve babalar gelmeşe ne olçakmış ne gerek varmış diye yazdı ki konu kapanıp benı didiklemesinler diye neyse herkes sitemli birsekilde yazınca bende açıkladım
Arkadaşlar ben boşandım kızımı alıp hafta sonu gelemem herkesin babası yanında olacak oda çok üzülecek bunu oda bende kaldıramayiz kusura bakmayın diye yazdim ve yazarken ağladığımı farkettim...
Bazı veliler aaa öylemi ozaman iptal edelim falan yazdı bende olurmu öyle şey bu benim özel durumum siz keyfinizi bozmayın dedim. O bikaç veli nevar canım sizde katılım tam olsun istiyoruz biz bu mazeret değil dedesi varsa dedesini getirin yazdı ben şok..
Bu çocuk babasız değil sehirdisinda gelemez zaten biryana bu yüzden eksik eee küçükte yavrum anlamaz normal olarak katılım saglamicam. Sırf yapılan organizasyon tam katılımlı olsun diye küçücük bir çocuğun mutsuzluğuna nasıl müsade ediyorlar anlamadım.
Ve çok sinirlendim 2 saat once yazdım. Ben katılım sağlamıyorum mecburiyetimde yoktur davet için tşkler diye
Direk gelen cevap
al işte.....
İyice sinirlendim birdaha benimle muhattap olurken üslubuna yazdıklarına dikkat edeceksin birdaha uyarmam... katılmıyorum konu kapandı yazdım. Ve bazı veliler beni desteklercesine tavır gösterip iptal etmeye bile kalktılar ben daha birsey yazmadım
Ama bu saat oldu üzüntüm geçmedi çok güçlü bir karskterim var ama söz konusu kızım olunca çok çabuk çöküyorum...
Gerçekten benmi hassasım insanlar mı bencil yaaaa bukadar olmak zorundalarmiydi...
Ben iyi bir anne olucam derken herşey çok üstüme geliyor sadece içimi dökmek istedim kızlar çok bunaldımmmm yaaa :KK43:
Kesinlikle çok haklisın..durumu açıklığın halde ustüne gelmeye devam edenler kötü niyetli..çıkın gruptan

Çok şükür ne babası ne de babasının ailesi aramıyor. En son 4 ay önce gördüler torunlarını o kadar çok severler ki bu yüzden ben de onları çok seviyorum :)

Konu ile ilgili lütfen üzülmeyin , okulda ki veliler gerçekten bencil insanlarmış. Diğer veliler umarım bir güzel ağızlarının paylarını vermişlerdir.
İptal etmeye bile kalktılar ama ben istemedim bu bizim özel durumumuz kimse mahrum kalamaz böyle birşey den. Ama çok acımasız insanlar var doğrusu

Siz haklısınız boşverin.. Konuyu okuyunca direk kendimi düşündüm.
Böyle gereksiz samimiyeti hiç sevmem, ayda bir olurda, sürekli sürekli bir organizasyon oğlum okula başlayınca ne yapıcam bilmiyorum valla. Kesin uyumsuz Veli olucam :)

Siz hic uzulmeyin bosbeles takilan insanlarin soyledigine. Bazi insanlarin dilleriyle beyinleri arasindaki fis cekilmis oluyor. Ne konustuklarini bilmiyorlar malesef

Back
X