- Konu Sahibi sonsuzluk_
alan alırdı ben giderdim sevgilimin yanına. İlişkilerimiz hakkında konuşurduk bana akıllar bile verirdi. Neyse biz ayrıldık başka bir nedenden dolayı ayrıldıktan sonra birkez konuştuk kısa şekilde. O güvenirdim ayrılığımızdan sonra birkezde onunla konuşmuştum hali nasıl var mı biri hayatında gibisinden soruşturdum. Oğer biz ayrıldıktan 1 hafta sonra bu kadınla çıkmaya başlamışlar. Bana hep "ruhum" derdi onada öyle hitap etmiş. Ama ben bunu gördükten sonra bir daha aslında görüşmem gereken konu için bile aramadım tek laf etmedim. Hoş bildiğimi bilmiyorlar ilişkilerini kapanmış hemde öyle sıkı sıkıya gizlemişler ki ben gülüyorum hallerine. Yüzleri bukadar yok yani bu kadar haklı olurum tepki versem bu kadar utanılacak bir birliktelik onların ki. Kıskanmadım, sadece keşke önceden bilseydim ilişkilerinide o adiye sormasaydım "biri varmı hayatında" diye hayıflandım. Sadece buna pişmanım ama bilmiyordum ve kadında bilmediğimi biliyordu bu yüzden içim rahat ama onlarınki belliki çok rahatsız
D Aaaa bu olayı duyduktan sonra ona verdiğim değerinde sevgininde ona fazla olduğunu düşünüp içimde pişmanlıktan başka zerre duygu kalmayarak SÖZ lendim.
Ve en güzelide yine içimin müthiş rahat olması geriye dönüp baktığımda vijdanımında içiminde rahat olması çok güzel bir duygu. Henüz sözlümü sevmiyorum ama o kadar huzurluyum ki onunla herşeyin güzel olacağına eminim. :) herşeye rağmen
Vee tek korkum acaba ben eski sevgilime olan duygularımın üzerinimi örtüyorum ve birgün gelir karşıma dikilirmi o zaman o duyguların üstü açılır mı bir ikileme düşermiyim?

Ve en güzelide yine içimin müthiş rahat olması geriye dönüp baktığımda vijdanımında içiminde rahat olması çok güzel bir duygu. Henüz sözlümü sevmiyorum ama o kadar huzurluyum ki onunla herşeyin güzel olacağına eminim. :) herşeye rağmen
Vee tek korkum acaba ben eski sevgilime olan duygularımın üzerinimi örtüyorum ve birgün gelir karşıma dikilirmi o zaman o duyguların üstü açılır mı bir ikileme düşermiyim?
Son düzenleme: