Ne başlık koyacağımı bilmiyorum ??

Allaha havale et onlari canim.Birgüm cikacaktir acisi.Bence onunla tekrar birlesseniz bile onun yaptilarini unutamayacaksin.Söz konusuna gelince biraz uzatmaya bak hemen acele etme evlenmekle.Belki zamanla onuda öyle seveceksin.Yinede herseyden önce su unutma kimse senden daha degerli degildir kendini üzmene zora sokmana degmez.

Allaha havale et onlari canim.Birgüm cikacaktir acisi.Bence onunla tekrar birlesseniz bile onun yaptilarini unutamayacaksin.Söz konusuna gelince biraz uzatmaya bak hemen acele etme evlenmekle.Belki zamanla onuda öyle seveceksin.Yinede herseyden önce su unutma kimse senden daha degerli degildir kendini üzmene zora sokmana degmez.

Yüreğim Rabbime şikayet etti dilim sussada. Aslında suçları yok sonuçta biz ayrıldıktan sonra olmuş olan birşey herne kadar ayrıldıktan sadece 1 hafta sonrada olsa neyse. Ama sorun şu Ağla mahfol seviyorum diye yeminler et sonra git benim dertleştiğim gözümün gördüğü o iki yüzlüyle ol. Neyse bunada hayat deyip geçmeli. Beklediğim zaten tam olarak bu ben bukadar aşağılık birini sevdiysem sözlümü elbet severim ki oyalama bile yapmıyor niyetini hemen ortaya koyacak kadar adam. Yaşıda yaşıma uygun zaten inş severim ondan daha fazla :D

canım kendını tut bak kendı agzınla soyledın zayıfım dıye ona karsı hala ıcınde bırseyler var ve bı ınsanı zorla sevmende cok zor kendını nıe mecbur hıssedıyorsun kı

Ben mecbur hissetmiyorum ama bizim adetlerimizde yüzük atmak yoktur. Öyle bir duruma gelirsem daha çok acı çekeceğim günler yaşarım bunu biliyorum. . Ama sevmeye çalışıcam o çok iyi yarı yolda bırakmak istemiyorum onu. Benim için bu şehirde hayat kurmaya çabalıyor mutlu etmek için elinden geleni yapıyor hep yanımda ne zaman arasam hep benimle bunlar değilmidir özel olan. Filmden alıntı yapıcam Sevgi neydi: Sevgi emekti .
Kendimi tutuyorum onların ilişkisini bildiğimi bile belli etmedim ki onlar altında ezilsin, ben konusunda hep yüzleri eğilsin hiç rahat edemesinler ve kendime bunu kondurmayayım. Bana en son unut öldü say demişti bende o gün yaşadığını u

Canım hayırlı olsun. İnanki çok sevindim senin adına. Yani sözlenmene. Başına gelenlerede çok üzüldüm. Senin konunu okuduktan sonra banada güç geldi bunun içinde ayrıca teşekkür ederim canım. Dilerim o kişi bir daha asla aklına gelmez ve sen yuvanızda her zaman mutlu mesut yaşarsın

Çok teşekkür ederim bitanem, henüz sürekli aklımda ama öyle boş boş düşünüyorum. Bunları normal görüyorum 1,5 yılım geçti sonuçta hayatımda bir parça olmuştu. Kesip attım ama zamanla daha az gelicek aklıma onunda farkındayım. Ama şu sıralar en azından içim soğuyana kadar karşıma dikilmesinde başka bişey istemiyorum. Umarım hayat sana en büyük gücü sağlar. Herkez mutlu olur inş

Arkadaşım belli genceciksiniz..
Stajermişsiniz de bırakın stajınız bitsin,bir işe girersiniz,kendi paranızı kazanırsınız,arkadaşlarınızla,ailenizle vakit geçirirsiniz..
Eminim çok da güzel bir kızsınızdır.. Size adam mı yok?
Neden hayatta illa bir erkeğe tutunma gereği duyuyorsunuz?
İnsanların flörtleri olur,bazen iyi gider evlilik olur bazen kötü gider ayrılık olur.. Ama birinden ayrılınca hemen başka birini bulmak hemen sözlenmek de neyin nesi?
Hadi anladım kendinize acımıyorsunuz,sözlendiğiniz adama yazık değil mi onun duyguları ile oynamış hatta bir nevi onu kullanmış olmuyor musunuz bu şekilde?
Azıcık kafanızı dinleyin.. Aklınızda kalbinizde eskisi varken sözlünüze aşkım,cicim derken hiç mi vicdan azabı duymuyorsunuz?

Arkadaşım belli genceciksiniz..
Stajermişsiniz de bırakın stajınız bitsin,bir işe girersiniz,kendi paranızı kazanırsınız,arkadaşlarınızla,ailenizle vakit geçirirsiniz..
Eminim çok da güzel bir kızsınızdır.. Size adam mı yok?
Neden hayatta illa bir erkeğe tutunma gereği duyuyorsunuz?
İnsanların flörtleri olur,bazen iyi gider evlilik olur bazen kötü gider ayrılık olur.. Ama birinden ayrılınca hemen başka birini bulmak hemen sözlenmek de neyin nesi?
Hadi anladım kendinize acımıyorsunuz,sözlendiğiniz adama yazık değil mi onun duyguları ile oynamış hatta bir nevi onu kullanmış olmuyor musunuz bu şekilde?
Azıcık kafanızı dinleyin.. Aklınızda kalbinizde eskisi varken sözlünüze aşkım,cicim derken hiç mi vicdan azabı duymuyorsunuz?

Sözlüme asla hissetmediğim şeyleri söylemedim burada onun için ne yazıyorsam aynı şeyleri konu olduğunda onada söylüyorum. İlla bir erkeğe tutunma çabam yok, zaten karşı taraf bunu istediğinde önceden kabul etmemiştim ama mantığıma yatan biri çıktı ve bu yüzden kabul ettim ki bunu sözlümede söyledim. Ve yine belirtiyorum ailemin telkinleriyle de ilgili.Ve acınacak bir durum yok ortada o beni istedi henüz birşey hissetmediğimi bilerek ve sizinde belirttiğiniz gibi aslında en büyük eziyeti ben çekiyorum. Kafanızı dinleyin cümlenizdeyse çok haklısınız keşke öyle yapsaydım bir süre

sözlünle mutlu olamazsan ne olacak? kendini yakmış olmayacak mısın?

Bu bir süreç ailelerin de bilgisi dahilinde birbirimizi tanıyoruz. Her ne kadar yüzük atma aile geleneklerimizde yoksa da hiç bir şekilde ısınamaz sevemez ve mutlu olamazsam kendisiyle bunu konuşup bir şekilde ayrılma yolunu seçicem. Sonuç ne olursa olsun ama öncesinde en doğru şekilde onu sevmeye çabalıycam. Umarım bunu layığıyla başarırım ama olmazsa yapacak birşey yok.

Çok üzücü yaşadıkların. :(( Allah sabır versin.
Ama bu kadar kısa süre içinde birini hayatına alman büyük yanlış.
Daha çok yeni bir ayrılık bu ve biraz zaman sonra acısı çıkacak mutlaka.
Ama sözlünün de hatası var tabi. Kalbi başkasında olan biriyle ilişkiye başlamanın her zaman olumsuz sonuçlanacağından haberi yok demek ki. Umarım tersi olur, yanılırım ama yaşayan bilir. Malesef iyi bir şey değil bu. :/

Çok üzücü yaşadıkların. :(( Allah sabır versin.
Ama bu kadar kısa süre içinde birini hayatına alman büyük yanlış.
Daha çok yeni bir ayrılık bu ve biraz zaman sonra acısı çıkacak mutlaka.
Ama sözlünün de hatası var tabi. Kalbi başkasında olan biriyle ilişkiye başlamanın her zaman olumsuz sonuçlanacağından haberi yok demek ki. Umarım tersi olur, yanılırım ama yaşayan bilir. Malesef iyi bir şey değil bu. :/

Gerçekten de her zaman olumsuzmu sonuçlanır. Aksi olmasını gerçekten istiyorum, yani bilmiyorum elbette kalbimde birşeyler var eskisine karşı ama inanın tüm o var olan duygularımdan utanıyorum bin kere yüzbinkere pişmanım. Rabbime çok yalvarmıştım ilk zamanlar bu ilişkiyi bilmeden ayrıldığına pişman olsun gelsin sevgisinin farkına varsın oda benim için bu ayrılık için üzülsün diye ama ilişkilerini öğrendikten sonra 2 kat daha fazla dua ettim , içimde ne var ne yok ona karşı herşeyi al diye karşıma çıkmasın diye , kendime acıyarak dua ettim en kötüsüde buydu.

Sözlüme asla hissetmediğim şeyleri söylemedim burada onun için ne yazıyorsam aynı şeyleri konu olduğunda onada söylüyorum. İlla bir erkeğe tutunma çabam yok, zaten karşı taraf bunu istediğinde önceden kabul etmemiştim ama mantığıma yatan biri çıktı ve bu yüzden kabul ettim ki bunu sözlümede söyledim. Ve yine belirtiyorum ailemin telkinleriyle de ilgili.Ve acınacak bir durum yok ortada o beni istedi henüz birşey hissetmediğimi bilerek ve sizinde belirttiğiniz gibi aslında en büyük eziyeti ben çekiyorum. Kafanızı dinleyin cümlenizdeyse çok haklısınız keşke öyle yapsaydım bir süre

Bir mesajınızda sözlünüz olmasa dayanamayacağınızı yazmışsınız da o yüzden bir erkeğe tutunmak tabirini kullandım..
Sözlünüz de bir garipmiş cidden... İnsan kendisine bişey hissedilmediğini bile bile neden ciddi adımlara kalkılışır ki?
Evet haklıymşsınız.. Acınacak bir durum yokmuş.. Kendi başını kendi yakmış..
Aile telkini,mantığa yatma ile aşk,sevgi vs. oluşmaz ki..
Hakkınızda hayırlısı inşallah...

Bir mesajınızda sözlünüz olmasa dayanamayacağınızı yazmışsınız da o yüzden bir erkeğe tutunmak tabirini kullandım..
Sözlünüz de bir garipmiş cidden... İnsan kendisine bişey hissedilmediğini bile bile neden ciddi adımlara kalkılışır ki?
Evet haklıymşsınız.. Acınacak bir durum yokmuş.. Kendi başını kendi yakmış..
Aile telkini,mantığa yatma ile aşk,sevgi vs. oluşmaz ki..
Hakkınızda hayırlısı inşallah...

Sözlüm olmasa dayanamam onu bir insan desteği yazmışımdır. Yani sıfatı önemli değil. Yalnız bırakmaması kendimi iyi hissettiriyor. Aslında ilişkiler genelde böyle olmaz mı yani böyle başlamaz mı? Zamanla hissedilir evet belki söz durumu mantıksız bu aşamada oda onun isteğiydi. Bilmiyorum ama oluşmasını diliyorum çok teşekkür ederim. Sizin de en hayırlı insanlarla karşılaşmanız dileğiyle

Back
X