Ne başlık yazacagimi bile bulamadim

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Iyi akşamlar. 7 gün adetim gecikti. Prezervatif ile korunuyorduk ve hiç prz siz ilişki olmadı.
Kac aydir Sağlık ocağından aliyorum preztleri. Cok korkuyorum. Cesaret edip test yapamadim ama icim icimi yiyiyor. GebeGolma ihtimalim var mı?
Not: spiral taktırdım kendiliğinden çıktı. Doktor vücudun kabul etmiyor. Bir daha taksak yine çıkar dedi. Kilo probleminden dolayı hap veya iğne de kullanmak istemedim daha çok kolpa alırsam diye korktum.
Şimdi.cok pişmanım. Ne olur rahatlatacak birşeyler soyleyin

Sağlık Bakanlığı'nın ücretsiz verdiği prez kere ne kadar güvenebilirsin?

Son düzenleme:
Merhaba benim geçen ay 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş adet olmuştum. Biz istiyorduk bebek. Yani adetiniz gelebilir de gelmeyebilir de. Bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak bence

Haklısınız ama inanın kalp atışlarım bile hızlanıyor. Çok ciddi bir doğum korkusu oluştu bende. Ihtimal olduğunu düşününce kalbim sikisiyor. Öyle korkuyorum. Kaç gündür bekliyorum ha bugün olacak ha yarın diye..:(( S Spizella llylzll llylzll Chickennova Chickennova

Merhaba benim geçen ay 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş adet olmuştum. Biz istiyorduk bebek. Yani adetiniz gelebilir de gelmeyebilir de. Bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak bence

Test yapın.
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyor maalesef.
bbbn

Aaa durun bende araya sorumu sıkıştırayım :KK70:
Bu ay herkese bir haller oldu sanırım benimde 5 gün gecikti kan testi verdim negatif çıktı olsa çıkardı herhalde değil mi? Kafam karıştı. Göğüslerimde ağrı var olacak gibiyim ama olmuyorum.

Aaa durun bende araya sorumu sıkıştırayım :KK70:
Bu ay herkese bir haller oldu sanırım benimde 5 gün gecikti kan testi verdim negatif çıktı olsa çıkardı herhalde değil mi? Kafam karıştı. Göğüslerimde ağrı var olacak gibiyim ama olmuyorum.
Olsa çıkardı canım kan testinde

Korkunun faydası yok
Stres yaptığınız için de gecikiyor olabilir
En iyisi test yapıp sonucu öğrenmek
Prezervatif doğru kullanıldıysa hamilelik olduğunu sanmam
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

Korkunun faydası yok
Stres yaptığınız için de gecikiyor olabilir
En iyisi test yapıp sonucu öğrenmek
Prezervatif doğru kullanıldıysa hamilelik olduğunu sanmam
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Yumurtlama günümü bilmiyorum. Inanın çok korkuyorum kalbim sıkışıyor. düşündükçe.. her ay böyle stresle mi geçecek. Ptesiye kadar oazsa mecburen gidecegim

korkana kadar test yaptırsanız daha kolay olmaz mı?
varsa var yoksa yok. ona göre çizersiniz yolunuzu.

Yumurtlama günümü bilmiyorum. Inanın çok korkuyorum kalbim sıkışıyor. düşündükçe.. her ay böyle stresle mi geçecek. Ptesiye kadar oazsa mecburen gidecegim
Yaklaşan adet tarihi başlangıcından 14 gün önceye denk gelir yumurtlama gününüz. 20 günde bir görüyorsanız 16 gün öncesidir. Tabi aksi bir durum söz konusu değilse

Bu kadar istemiyorsanız çocuk , hem prezervatif kullanın hem de yumurtlama gününüzü takip edin , yumurtladığınız günlerde hiç beraber olmayın .
Hiç birşeyln garantisi Yok ama bence gebe değilsiniz ;) mevsim değişikliği ya da stresten gecikmiştir.

Spirali vücudun kabul etmeyip kendi kendine disari atması mümkün değil ki hiç duymadım öyle birşey..en fazla kanama yapar yada düzensiz regl olursunuz kabul etmeyince.Cikmasi için başka nedenler vardır..ne o öyle vücut "cik içimden senden nefret ediyorum"deyip tekmeyi vurmuş gibi anlatmışsınız güldüm valla :)))

Back
X