Ne başlık yazacagimi bile bulamadim

Spirali vücudun kabul etmeyip kendi kendine disari atması mümkün değil ki hiç duymadım öyle birşey..en fazla kanama yapar yada düzensiz regl olursunuz kabul etmeyince.Cikmasi için başka nedenler vardır..ne o öyle vücut "cik içimden senden nefret ediyorum"deyip tekmeyi vurmuş gibi anlatmışsınız güldüm valla :)))
Tsk ederim yorumunuz için. Söylediğim gibi ben taktirdiktan 15 gun sonra Djspiral kendiliğinden çıktı. Hatta kasıklarımda çok ağrım olduğu için gittim. Önce ultrason ile baktı spiral vajinaya kadar inmiş dedi çıkardı. Yine takacakmisiniz dedim ' yok taksan bile yine çıkar tutmaz dedi

Bu ay ilaç kullandıysanız bazı ilaçlar da gwçikme yapıyor bende ağır bir enfeksiyon geçirdim ağır antibiyotikler içtim o ay hiç adet olmadım

Bu ay ilaç kullandıysanız bazı ilaçlar da gwçikme yapıyor bende ağır bir enfeksiyon geçirdim ağır antibiyotikler içtim o ay hiç adet olmadım
Tsk ederim yorumunuz için 20 gün önce soğuk aldım. Kaç gün aferin kullandım .Inşallah dediğiniz gibidir

Tsk ederim yorumunuz için. Söylediğim gibi ben taktirdiktan 15 gun sonra Djspiral kendiliğinden çıktı. Hatta kasıklarımda çok ağrım olduğu için gittim. Önce ultrason ile baktı spiral vajinaya kadar inmiş dedi çıkardı. Yine takacakmisiniz dedim ' yok taksan bile yine çıkar tutmaz dedi
Benimde kaymıştı ilişki sırasında bazen sert haraketler yapıyorsanız o sebep olabilir.Benim doktorum bunu söyledi.Yani vücut kabul etmedi de çıktı diye birşey hiç duymadım başka bir doktora da görünün bence

Prezervatif yırtık falan değilse imkansız hamile kalmanız. Kontrol ediyor mu eşiniz ilişki sonunda?

Tsk ederim yorumunuz için 20 gün önce soğuk aldım. Kaç gün aferin kullandım .Inşallah dediğiniz gibidir
Aferin yapıyor evet hatta adetliyken içersem bile kesiyor kanamamı benim tabi herkezde aynı etkiyi yapmıyor olabilir

Back
X