ne başlık yazsam bilemedim :(

Konu sahibi ikisini de yaşamışsın farkı biliyorsun yani anlatsana biz de öğrenek:KK14:

Vajinal orgazm; kişinin kendini tatmin etmesiyle oluyor (masturbasyon)
Klitoral dediğin de ilişki sırasında.
:)
Tam tersi ;)
Klitoral orgazm masturbasyon sırasında vajinal orgazm ilişki sorasında olur. Ama bu kesin bilgi değil yaymayalım. İlişki sırasında klitoral olarak uyarılan bir sürü insan da var.

Çok kafaya takılacak şeyler değil, orgazm olun da nasıl olursanız olun...

Aktıf uye!bu sorular sana hiç yakışıyor mu!

Kendini mastürbasyona alıstıranlar sanırım vajınal orgazım da zorlanıyor..

Konu sahibi ikisini de yaşamışsın farkı biliyorsun yani anlatsana biz de öğrenek:KK14:

aynı işte bi fark yok ben acaba var mı diye sordum yani yaşadığımı zannederken yaşamadım mı diye biraz karışık oldu ama :)

Aktıf uye!bu sorular sana hiç yakışıyor mu!

Kendini mastürbasyona alıstıranlar sanırım vajınal orgazım da zorlanıyor..
Ben de tam tersini düşünüyorum millan. Düzenli masturbasyon yapan kadınlar kendini daha iyi tanıyor, ilişkide aha altif oluyor ve vajinal orgazma daha kolay ulaşıyor.

Uzun zaman önce cinsellikte bu konu vardı, hatta o konuya yazmıştım.
Vajinal orgazmı farklı bir olguymuş gibi tanıtıp kadınlara "sizde bu yok" düşüncesi yülemeye çalışıyorlar. Çoğu kadın sadece klitorisinden orgazm olduğu için "aa vainal orgazm neymiş ki" diyor orda burda abartılı yazıları okuyunca.
Orgazm kadında klitorisin uyarılmasıyla gerçekleşir sadece, içten dıştan kenardan köşeden direkt veya dolaylı.
Rahibe değiliz düşünerek orgazm olalım.

Evet bunları bız yeni uyelerden okumaya alıştık..sende bı garıp durdu:)

merak işte yaa :( cinselliği yeni yeni yaşıyorum çok merak ettiğim şey var reelde sorabileceğim kimse yok burda yazdım ama sapık olarak algılandım çok üzgünüm :(

Back
X