ne beraber yapabiliyoruz, ne ayri..

shy-x

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
39
14
18
30
Merhaba arkadaslar
Dedigim gibi benim iliskim cok farkli.biraz uzun olacak ama okursaniz sevinirim gercekten 3 yildir isin icinden cikamiyorum. 3 yildir taniyorum onu. Bu 3 yil boyunca surekli kavga ettik ayrildik arkadas kaldik sevgili olmayi denedik ama olmadi hic bi sekilde mutlu olamadik. Ve tek sorunumuz anlasamamakti. Aramizda hic bi zaman guven problemi olmadi, karakter olarak tanidigim en duzgun insan diyebilirim. En kotu zamanimda bile yanimda o oldu. Ama anlasamadik hic.
Aramizda 3 yas var ben 19 yasindayim o 22. Ama sanki 30 yasinda bi insan kadar olgun. Ve sanirim anlasamamizin en buyuk sebebi onun olgunlugu. Mesela onceden etrafimdaki arkadaslarima bakardim. Surekli ne yaptigini ne ettigini konusuyorlardi sevgilileriyle gunde bircok mesaj atiyorlardi birbirlerine. Bende onlar gbi olmak istedim ama benim sevgilim her zaman ikimizinde birbirimizden baska hayati oldugunu savunan gun icinde az konustugum biri oldu hep. Diger arkadaslarimin sevgilileri hep onlari kiskanirken benim sevgilim her zaman bana cok guvenirdi bana hep sen nasil giyinmen gerektigini nasil davranman gerektigini bilen bi insansin derdi. Tabi kiskandigi da oldu. Mantikli dusundugumde onun dusunceleri dogruydu ama arkadaslarimi gordukce ister istemez bi kiyaslama yapiyordum icimde ve bunun gibi sebeplerden ben hep sorun cikardim ve ayrilma sebeplerimiz hep sorun cikarmalarim oldu. O duygularindan cok mantigiya hareket eden biriydi. Yani cok ilgisizdi diyebilirim ama yeri geldiginde ben uzuldugum zaman benden cok uzulirdu beni mutlu etmek icin elinden ne geliyorsa yapardi. Ama bana hic hediye almadi mesela dogum gunlerimi kutlardi ama hediue almazdi gerci maddi olarak durumu iyi degildi ama insan uc kurusluk da olsa bi hediye bekliyo iste. Ben her zaman onun bana deli gibi asik olan benimle evlenmek icin herseyi yapan beni cok seven birisi olmasini istedim ama o oyle olmadi sevgisinden emindim ama aramizda ask kalmadi ve evlilik konusunda (yasimjz kucuk ama ilerisi icin)hep evlenecek durumum, yasim oldugu zaman sadece seninle evlenmek isterim ama su an oyle bi durumum yok ve gelecek hakkinda birsey soyleyemem dedi. Ve su an bir yildir falan arkadasiz en son bi kac hafta once ben im hayattaki en con istedgm sey senle evlenmek ama anlasamiyoruz her zaman kavga ediyoruz evlensekte mutlu olamayiz sadece biz degil cocuklarimiz da etkilenir dedi. Son bir yildir hep sevgili olmak istemedi ve yeminler etti seni sevmedigim icin degil olmuyo anlasamiyoruz diye ve son bir yildirda ne oldigumuz belli degil arada bir konusyoruz bazen siklasiyo bazen azaliyo konusmalarimiz yani ne anlasabiliyoruz nede kopabiliyoruz bi daha konusmayalim bitsin diyoruz sonra illaki birimiz mesaj atiyo digerimiz cevap veriyo bi sekilde konusuyoruz simdiye kadar yemin edebilirim 100 defa olmustur bidaha konusmayalim deyip baristigimiz o kadar cok kavga ediyoruz yani. ama kopamiyoruz da gercekten bu durumdan sikildm. kafamda hep ne olcak bu isin sonu diye dusunuyorim ve bir turlu sonu gelmiyo. Ne yapabilirim sizce lutfen yardim edin. Beni sevdiginden gercekten eminim o kadar cok hatami affetti ki bende onu seviyorum ama yapamiyoruz iste sizce kurtarilabilir mi bu iliski? Ne yapabilirim nasil davranabilirim su an sadece arada bir konusuyoruz. Yada nasil bitirebiliriz ne yapabilirim gercekten bi cozum bulmak istiuorum artik lutfen yardim edin.

Bi an bu yaziyi kendim yazdim zannettim tipa tip ayni.. iki sene önce bende eski sevgilimle böyleydim ne ayrilabiliyoduk ne kopabiliyoduk en sonunda benim sabrim tasti ve ayrildm suan hic pisman degilim cnku kendimi yıpratmaktan baska bi ise yaramamisti emin ol bnun sonu gelmez 2 sene mi zehir etti karmasik duygular yasatti ona yaniyorum sende daha fazla vakit kaybetmeden kendi yolunu çiz bence..

Cook tesekkur ederim cevapladigin icin :)

Okudugum an direk bn dedim bizim hastalikli iliskimizin aynisi. Ne onla ne onsuz olmamak surekli ona mesaj atmk aramk sormak onun bazen kilini kipirdatmamasi. Hepsini yasadim gordum iliskimde. Ama sonunda bn eski bn degildim ruhum yorulmustu artik. Ota boka kavga ederdik zehir ettim iki bucuk yilimi.. bir aydir ayriyiz yeri geldimi hala msj atasim geliyo ama tutuyorum nasil bi sabır bu bilmiyorum. Eskiden olsa barisalm fln filn die yada arkads klalim diye konusurduk. Ama ikiside olmuyorsa birak kabuguna cekil kndini ruhunu mahvetme..

Oncelikle cok sagol :)
Aynen bizimde dedigin gibi eskiden barisalim arkadas kalalim derdik artik o da yok. En son dun konustuk daha. Aslinda bitirmek istiyorum ama ona ne soyleyecegim ki simdiye kadar kac kere bitti dedim sozumden dondum cok sacma olucak. En iyisi hicbisey soylemeden bitirmek

benim de öyle, hatta şuan ki ruh halim bu..

ayşegül_kk gibi yapmamız lazım sanirim.. simdi seviliyoruz da devam edebiliyoruz ya ilerde sevgi biterse napicaz? bu daha kötü sonuclar doğurmaz mı?

off offff

benim de öyle, hatta şuan ki ruh halim bu..

ayşegül_kk gibi yapmamız lazım sanirim.. simdi seviliyoruz da devam edebiliyoruz ya ilerde sevgi biterse napicaz? bu daha kötü sonuclar doğurmaz mı?

off offff
benim durumumda baskalarinin olabileceğini hiç düşünmemiştim. herkesin ya düzgün bi ilişkisi vardır yada hiç yoktur, bitek ben böyleyim sanıyordum şaşırdım doğrusu :) inşallah sende bende sonunda mutlu oluruz çok sağol yorum yaptigin için

shy-x

ne kadar samimi bahsetmişsin kendinden. bunu duymak eminim hiç hoşuna gitmeyecek ama erkek arkadaşının da belirttiği gibi siz anlaşamıyorsunuz. bu bir gerçek. bu sebeple öncelikle bu durumu kabullenmen gerekir. ikiniz de çok gençsiniz. öyle arada bir görüşmeyle birbirinizden kopamazsınız. ve ben birbirine özel duygular besleyen insanların arkadaş kalabileceğini de düşünmüyorum. illaki zor birşey ama bence bitirin ve ikinizde önünüze bakın. belki de bu şekilde oyalanarak hayatın senin için hazırladığı başka güzellikleri kaçırıyor olabilirsin.

hep mutlu olman dileğiyle

çok teşekkür ederim gerçekten yorumun çok mutlu etti beni. şu an ayriyiz. inşallah bidaha barismayiz. dilerim sende çok çok mutlu olursun

Canım benim cok tesekkur ederim
Kararlı ol lütfen okadar gençsin ki inanıyorum cok guzel aşkların cok guzel duyguların olacak ilerde
Sevgilin ile geçirdiğin eski zamanları da asla kayıp olarak gorme lütfen bunlar hep olgunluk katıyor insana zamanla kendini daha da iyi hissedeceksin
Opuyorum seni iyi geceler

tavsiyelerini dinleyecegim tekrar cok tesekkurler bende çok çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…