- 16 Haziran 2019
- 731
- 1.465
- 28
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Tum bunlarin hepsi 2 aydami oldu yani cok enteresan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi gaz çıkarıyor diye rahatsız oluyor şimdi ama, doğumdan sonra (sezaryen yaparsa eğer) asıl kocası korkacak ondan, o bağırsaklar yerine yerleşirken ne gazlar çıkıyor of of, tutamıyorsun bile. Haberi yok.bide bu hamile olan ve sonrasında doğum yapan herkesin kendini aşırı görmesi.Anayım ben ana diye ortalıklarda dolanmasına da ayrı gıcık oluyorum.bence sen hamileliğin arkasına sığınmışsın,kendine bakmamışsın evi bok götürüyor,senin suçunu adama atarak içini rahatlatıyorsun
Tepkileriniz bana cok abarti geldi. Osuruk bu alt tarafi. Uykuda bogulmak geberse kurtulsam filan..Ayrı yatsam da takmazki. Ufak tartışmada ananın evine git diyor. Böyle bisey diyenin umrunda olacağını zannetmiyorm. Ilk zamanlar dikkat ederdi. Şimdi iyice saldı. Dün gece yatakta osurmuş oda iğrenç kokuyor kokudan midem bulana bulana uyudum. Kaç kere pencere açtım. Öyle uğraşırken uyuyakalmisim. Uyurken midem agzima gelmiş haberim yok. Az daha boğuluyordum. Nefes nefese kalktım. Bogazimi boşalttim. Ne diyim ya böylesi nerde varsa allah bin belasını versin. Keşke bi kurtuluş yolum olsa. Ya da geberse toptan kurtulsam
Eşi gaz çıkarıyor diye rahatsız oluyor şimdi ama, doğumdan sonra (sezaryen yaparsa eğer) asıl kocası korkacak ondan, o bağırsaklar yerine yerleşirken ne gazlar çıkıyor of of, tutamıyorsun bile. Haberi yok.O günler geldi aklıma şimdi kendi kendime gülüyorum. Kayınpederime "babaaaaaaa odadan çık hemen" diyene kadar salmıştım, tutamıyorsun ay güldüm kendi kendime ofiste şimdi
![]()