- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi saribaykuss
Herkes dengi dengine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onlarin bu igrenc yuzune dayanamadim zaten hepsiyle ayri ayri tartistim cikarttim hayatimdan yolda gorunce dahi suratlarina bakmiyorumCanım çünkü bu hayatta doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hep böyle ailede de arkadaşlarda da ikiyüzlü olunca kazanıyorlar yapmacık oluyorlar yoksa yalnız kalıyorsun sahteliğe dayanamayıp.
En iyisini yapmışsın benceBende onlarin bu igrenc yuzune dayanamadim zaten hepsiyle ayri ayri tartistim cikarttim hayatimdan yolda gorunce dahi suratlarina bakmiyorum
Birbiriyle arkadaş olmayan iki arkadaşım vardı.Herkese iyi aksamlar hanımlar
Biz 6 kisi arkadas grubuyduk ben hariç diğer 5'i hepsi birbirinin arkasindan dedikodu yapardi kotulerdi sırlarını ifşa ederdi daha akliniza gelecek her sey. Ben hepsiyle yakindim ama onlar gibi olmadim hic biri sırrını verince ifsa etmedim kotu gununde yaninda oldum vs yapmadigim seylerle suclandim magruz kaldim hepsini hayatimdan tek tek cikardim,oysa arkalarindan laf yapmayan herzaman iyi konusan davranan ben aralarında hep gunah kecisi ben oldum 5 iyle de 2-3 senedir gorusmuyorum. Sosyal medyada karsima ciktilar 5ide oyle sıkıfıkı haldelerki affedersiniz birbirleri hakkindan or.... diyenler daha bi dunya sey diyen insanlar o kadar cok yakinlarki fotograflat videolar aklım almıyo nasıl böyle olabiliyo hanımlar ben neyden kaybettim de yalnız kaldim bu hale düştüm ?
Dogru diyosun haklisinHerkes dengi dengine :)
Aynen de oyle hep boyle oluyor demekki birbirleri arkasindan saydiranlar sıkı fıkı oluyorBirbiriyle arkadaş olmayan iki arkadaşım vardı.
İkisiyle de gayet iyiydi aram. Kızlardan birinin fazla arkadaşı yoktu ve ben ikisini tanıştırdım.
Kızlardan biri uçarı bir tipti, gevşek gevşek konuşur günübirlik yaşardı. Diğeri bana "bu kızla arkadaş oluyoruz geziyoruz. Bize de kötü kadın gözüyle bakarlar mı. Bu kız çok hafif önüne gelene yavşıyor ben korkuyorum" dedi.
Ona saçmalama dedim.
Sonra ne oldu hatırlamıyorum. Şu an ikisi gayey sıkı fıkı oldularben ikisiyle de çokkkk nadir haberleşiyorum.
Oluyor öyle şeyler
Ya benzeyenler birleşiyor ya da it iti kokusundan tanıyor. Ne derseniz adına o işte.
Aynen de oyle hep boyle oluyor demekki birbirleri arkasindan saydiranlar sıkı fıkı oluyor