O kdr ahkem kesen ben.kocam aldatilma sesimi bile haram kılarım diyen ben.asla affetmem diyen ben.ne oldu bana.ne gidebildi ne kalabildim.sizlere yalan söyleyemem, ne çocuklara nasıl bakarım endişem ne de nasıl geçinirim diye bir kaygım var.ekmegimi taştan çıkarırım.
Ama gelin görün beni gidemiyorum.ne onu istiyorum ne de onsuz olabiliyorum.bu aralar taktım onun pişmanlıkların düşünerek affedilmek.o üstünü başını yırtıp sokakta yere yatan adam, o millete yalvarip kurtarın yuvami diyen adam, sabahlara kdr kendi kendine ağlayıp uykudan bağırarak kalkan adam, yuvami istiyorum diye ailesine ağlayan adam; komşuya bile gidip kurtarın benim yuvami diyen adam, her gun is terimin karşısında oturup ağlayan adammmmmmmmmmmmm aklıma getirip kendi kendimi kandırmaya çalışıyorum.sonra onun yaptıklarını hatırlayıp lahanet eden ben.
Onursuzmuyum, grursuzmuyum söyleyin bana ben neyim.
şimdi eski konularınızı okudum da bence yakalanınca pişman olan erkekten daha karaktersiz bi cins yok. Gerçekten o kadar pişman olan adam yakalanana kadar hiç bi aşamada bi suçluluk hissetmez mi, ben ne yapıyorum demez mi? bi anlık cinsel bi dürtüyle kendini kaybetti oldu pişman oldu sonra diyelim hadi belki bi yere kadar kabul edilebilir de kıza sarkıntılık etmiş, telefonunu bulmuş, yalan söylemiş, kızı ikna etmiş, otel ayarlamış yatmış kalkmış bu olayların hiç bir aşamasında aklına gelmemiş mi bi karısı olduğu . şuan sizin için ağlamıyor emin olun kendisi için ağlıyor. Kendi hayatı karışacak düzeni bozulacak diye üzülüyor sadece. Sizi seven adam siz yakalayana kadar da size karşı bi suçluluk, bi sorumluluk hissederdi. O kadını, yaptıklarını tamamen unutmak isterdi. Pişkin pişkin ayrıldım ama hayırlı olsun mesajı attım demiş bi de.O kdr ahkem kesen ben.kocam aldatilma sesimi bile haram kılarım diyen ben.asla affetmem diyen ben.ne oldu bana.ne gidebildi ne kalabildim.sizlere yalan söyleyemem, ne çocuklara nasıl bakarım endişem ne de nasıl geçinirim diye bir kaygım var.ekmegimi taştan çıkarırım.
Ama gelin görün beni gidemiyorum.ne onu istiyorum ne de onsuz olabiliyorum.bu aralar taktım onun pişmanlıkların düşünerek affedilmek.o üstünü başını yırtıp sokakta yere yatan adam, o millete yalvarip kurtarın yuvami diyen adam, sabahlara kdr kendi kendine ağlayıp uykudan bağırarak kalkan adam, yuvami istiyorum diye ailesine ağlayan adam; komşuya bile gidip kurtarın benim yuvami diyen adam, her gun is terimin karşısında oturup ağlayan adammmmmmmmmmmmm aklıma getirip kendi kendimi kandırmaya çalışıyorum.sonra onun yaptıklarını hatırlayıp lahanet eden ben.
Onursuzmuyum, grursuzmuyum söyleyin bana ben neyim.
Bulmuşsunuz zaten eski konularından, uzun uzun yazmıyorum bu yüzden.Kendi kizina oyle mi söyledi neden ki
Neyin ne olduğunu bilemeyiz ki sadece buradaki yorumlara ya da konulara bakarak. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu durumu yaşamayan hatta henüz evlilik kurumuna adım atmayan kimselerin hemen ayrıl demesi. Kimsenin ne yaşadığını bilmiyoruz,Allah kimselere de yaşatmasın. Ben böyle konularda empati bile yapmıyorum olumsuzu çekmemek adınaKonu sahibinin tüm konularını ve yorumlarını okusaydınız kim ahkam kesiyor görürdünüz.12 yaşına bir çocuğun alt üst olan ruh hali mutsuzluğu ne olacak ? 12 yaşında bir çocuğu bunlara alet etmek ? babası çocuğun önünde diz çöküp yalvarıyormuş. hangi davul o çocuktan önemli? konu sahibi çocuğuma fare zehiri içiricem bile demiş. madem affetti acıların kadını bergen gibi takılmasın o zaman o zmn niye affetti 1 yıl olmuş ?
Çok komiksin.Klasik nice iste geldi konuyu acti yorumlara cevap vermeden gitti 1 ay sonra gelir bi konu daha acar onada cevap vermeden gider
Aynen öyle yapıyorum Cnm.ne deseniz haklısınız.benim yaptığımı başkası yapsa neler söylerdim.ama yaşayınca böyle oluyormuş ben.Sen kendi kendini mutsuzluga hapsediyorsun.
Aferim sana, boyle devam et.. Arafta tuket omrunu..
Burada hepimiz yeri geliyor ahkam kesiyoruz,şu olursa böyle yaparım bu olursa şöyle yapmam diye...
Davulun sesi uzaktan hoş gelir insana.
Alışkanlık denen şey,sevgiden de aşktan da daha büyük bağımlılıktır ve siz bunca zamanın getirdiği bir alışkanlık içindesiniz.
Sevdi desek..elbet o da vardır.
Affedemeyişiniz gururunuzdan ayrılamayışınız sevgi ve alışkanlıktan.
Yüreğinizin sesini dinleyin ve bu tip kararları alırken kimsenin etkisinde kalmayın.
Herkez aynı yemekten yer fakat her kez farklı tad alir.şu anda da okuduğunuzda nasıl böyle bir anladım çıkardınız.sizin okuduğunuzu ben yazdım ve bende okuyorum.ne gururla anlatısim var ki.bunu sizin bilmeniz için.artık adamda Pisikoloji denilen bir sey kalmadığını.çocuğunun psikolojisini bile hiçe soyup ondan yardım direnenler salgı anlatmak istedim.kocam 12 yasındakı oğluma aglıyo yalvarıyor dıye gururla anlatıyo kadın.
bazı çocuklar çok şanssız çok. sonrada ana babayım dıye gezınıyorsunuz ortada.
Dogru soyluyorsun insan bazen yarasini goruyor biliyor da iyilestiremiyor bir turlu. Ama nereye kadar degil mi? Illa bir cozulme noktasi olur olacak..Aynen öyle yapıyorum Cnm.ne deseniz haklısınız.benim yaptığımı başkası yapsa neler söylerdim.ama yaşayınca böyle oluyormuş ben.
Onlari anlatamıyorum diye onlaRizki görmezden gelmiyorum ki.sadece şu anda onlarla ilgili bir sey yazmadım.onlar benim cocuklarim.hayatım.Ya kesip atacaksın ya da unutup önüne bakacaksın, bunun ortası yok, yazık değil mi çocuklarına,ne hale geldiler, sen hep eşini kendini anlatıyosun ama ya çocuklar
Onlari anlatamıyorum diye onlaRizki görmezden gelmiyorum ki.sadece şu anda onlarla ilgili bir sey yazmadım.onlar benim cocuklarim.hayatım.
Bak senin burdaki insanlara bunu yapmaya hakkin yok derdini yazip sonra kimseye cevap vermeyip bide ustune cok komokson yoooo diye atar yapmaya hicmi hic hakkin yok iyisiyle kotusuyle bu insanlar sana yardimci olmaya calisiyorlar suraya yazilanlardan hic degilse birine kulak as kendine acimiyosan cocuklarina aci ok?Çok komiksin.
Evet allah hiç bir zaman böyle bir şeyle sinamasin sizi.ama cümleleriniz de be varım.benim eski bu derde düşmeden önceki bütçenin söylemleri.belki siz az bile söylemiştiniz.ben daha ağır konuşurdum.ama dedim ya bu derde düşmeden once.şimdi pısırık biri gibi.Sorduğunuz soruya cevabım evet öylesiniz..herkes onur ve gurur sahibi olabilseydi zaten böyle kavramlar olmazdı..siz klasik güçsüz,onurunu hiçe sayan bir türk kadınısınız.aldatılan 10 kadından 9 u gibi..hiç oturup yalan söleyemicem..ha ama size kızıyormuyum? Hayır? Siz busunuz..güçlü olmak gibi bir zorunluluğu yok herkesin..sizde en takdir ettiğim şey en azından diğerleri gibi "ayy ailem arkamda değil,ay çocuğum için yapıyorum,ay ekonomik özgürlüğüm yok" BAHANELERi arkasına sığınmıyor,açıkça itiraf ediyorsunuz..çünkü aynen dediğiniz gibi insan istese ekmeğini taştan çıkarır,kimsesizlikten ve ekonomik bağlılıktan yapamasa benim annem yapamazdı..yüce Allah yardım ediyor..
Bana gelince ben normalde gururum ve onuruö konusunda çok hassasımdır ancak bu yaşımda hayatımda öğrendiğim en önemli şey büyük konuşmamaktır.Netice de davulun sesi uzaktan hoş gelir..Allah böyle bir duruma düşürmesin beni inşallah hiçbirzaman ama düşersem şunu yaparım böyle yaparım diye atıp tutamam..sizin ayakkabılarınızla yürümeden konuşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?