- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi egitimliveasilgelin
Üftade intikamını almak için gelmiş resmenÜftade? Kac senelik eski konular hortluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üftade intikamını almak için gelmiş resmenÜftade? Kac senelik eski konular hortluyor.
Bence de tee 2016 dan konu hortluyor. Bunu ondan başka yapacak pek yok gibi.Üftade intikamını almak için gelmiş resmen
Aynısindan alayım
O neydii gızarkadaslar kac aydir cavidan ile gorusmuyoruz acikca yazayim kendisi de okur umrumda degil hepiniz ozelden de genelden de sen git cavidan gelsin falan yazıyorsunuz ne bu cavidan aski siz onun ne ictenpazarlikli ve yalanci oldugunu bilmiyorsunuz 2 yıl once beni kastederek actigi konuyu buldum az once abimden bile kiskaniyor beni yenge degil yilan burda tanidiginiz kadarıyla cavidan i seviyorsunuz ama 13 haftalik hamile sanki bi kendisi hamile bisey bildiginiz yok ama cavidan cavidan ne cavidan hakkimda acmadigi konu kalmamış burda babama tasaklikayinanne anneme de fallik demis bana yollu demis ilk evlendigi ikinci ay hakkimda suc duyurusunda bulunmakla tehtit ediyordu birakin yani bunlari hersey gordugunuz gibi degil he cok cavidani seviyorsaniz alin evinizde besleyin o zaman anlarsiniz
Cavidan sapıkça konular açan her seferinde banlanıp, yeniden üyelik açan hastalıklı düşünce yapısına sahip olan biri. Ben gercekten çok sinir oluyorum konularına. Düşünsenize bu fantazilerini buraya çekinmeden yazan şahıs aramızda dolaşıyor.cavidan kimdi?
Ver tavşanım ne olsa gider bu konuyaHemenbunu verebilirim
![]()
Ver tavşanım ne olsa gider bu konuya![]()
Kaldimi kikafa yapıyor biraz
Benden söylemesi![]()
Ama cavidan eğitimliveasil gelin adı senin adı kurgu güzelarkadaslar kac aydir cavidan ile gorusmuyoruz acikca yazayim kendisi de okur umrumda degil hepiniz ozelden de genelden de sen git cavidan gelsin falan yazıyorsunuz ne bu cavidan aski siz onun ne ictenpazarlikli ve yalanci oldugunu bilmiyorsunuz 2 yıl once beni kastederek actigi konuyu buldum az once abimden bile kiskaniyor beni yenge degil yilan burda tanidiginiz kadarıyla cavidan i seviyorsunuz ama 13 haftalik hamile sanki bi kendisi hamile bisey bildiginiz yok ama cavidan cavidan ne cavidan hakkimda acmadigi konu kalmamış burda babama tasaklikayinanne anneme de fallik demis bana yollu demis ilk evlendigi ikinci ay hakkimda suc duyurusunda bulunmakla tehtit ediyordu birakin yani bunlari hersey gordugunuz gibi degil he cok cavidani seviyorsaniz alin evinizde besleyin o zaman anlarsiniz
Ben Cavidanı sevmiyorum seni daha çok seviyorumarkadaslar kac aydir cavidan ile gorusmuyoruz acikca yazayim kendisi de okur umrumda degil hepiniz ozelden de genelden de sen git cavidan gelsin falan yazıyorsunuz ne bu cavidan aski siz onun ne ictenpazarlikli ve yalanci oldugunu bilmiyorsunuz 2 yıl once beni kastederek actigi konuyu buldum az once abimden bile kiskaniyor beni yenge degil yilan burda tanidiginiz kadarıyla cavidan i seviyorsunuz ama 13 haftalik hamile sanki bi kendisi hamile bisey bildiginiz yok ama cavidan cavidan ne cavidan hakkimda acmadigi konu kalmamış burda babama tasaklikayinanne anneme de fallik demis bana yollu demis ilk evlendigi ikinci ay hakkimda suc duyurusunda bulunmakla tehtit ediyordu birakin yani bunlari hersey gordugunuz gibi degil he cok cavidani seviyorsaniz alin evinizde besleyin o zaman anlarsiniz
burdan dogrulama telefonumu geliyorBuradan gelen doğrulama telefonlarını kardeşine mi açtırıyorsun? Hadi itiraf et de seninle zor geçen ergenliğin üzerine hep beraber konuşup yardımcı olalım.