• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu emzirme merakı! 2.kısım

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Konuyu sizinle paylaşmistim hepiniz bana moral vermeye çalışınız çok teşekkür ederim. Bilgilerinizi paylaştığım hatta bilmediği için araştırıp aktaranlar oldu..Hepinize teşekkür ederim
Şimdi gelişmeleri aktaracagim
Oncelikle istanbul Müftülüğü ile görüştüm tek bir damla dahi süt kardeş yapar dedi rizamin olup olmaması o kişi ile benim aramdaki hak mevzuşu. Net olarak öğrenin süt var mı dediler
Bugün sabah whatsapp dan yazdim kuzeni. Aynen şöyleydi başlangıç. Bak sütün varsa açık bir şekilde söyle hatta kontrol et çünkü bu süt mevzusu senin sandigin kadar basit değil yazdım
O ise bana destan yazdı
Sutum yok chill anlamıyor musun kaç kere dicem sana evde de dedim Süt yok niye uzatiyorsun herseyin altından birsey arar olmuşsun hasta gibi bana bir daha asla ^bak^ falan deme emir verme yazdı
Bende ağzıma geleni saydim
Senin çocuğuna meraklı değilim sen fesatsin kafayı yemissin birileri seni doldurmus sen abarttin falan dedi
Yani iyice cirkinlesti
Nefret ettim
Hakkımı helal etmedigimi ve bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim
Whatsapp ta engelledim
Sizin de içiniz rahat olsun
Ben geç bile kaldım bu hareketle
Suan biraz daha rahatladım
Bir daha asla kimse uzulmesin diye içime keder atmicam sizde atmayın
Herkese teşekkürler

Eski konunu şimdi okudum :KK57:

Boğulası bir kuzenin varmış , özellikle o nispet mesajları .

Görüşmemek ile isabetli kararı almışsın .

isabet olmuş görüşmeme kararı aldığın :KK9:
sınırları fazlasıyla zorlamıştı zaten kuzenin

Hem suçlu hem güçlü.Kendi çocuğuna yapılsa razı olacak demek ki

Aman görüşmeyin o seviyesizle önceki konunuzu düşündükçe çıldırıyorum evli bile değilim çocuğumda yok haliyle ama böyle hadsizler varmış demek hem şok oldum hem sinir oldum pişkin kadın.. Sevindim vallahi kurtulmuşsunuz

iyi yapmışsınız.öylr bir hadsizle muhatap olmayın.ancak kafama takılan birşey var diğer konuda takip edemedim.niçin bu kadar rahatsızsınız olan olmuş.

En doğru kararı almışsin o msjları atan insanla görüşmek pek sağlıklı olmazdı

kuzen hala normal birşey yaptığını düşünüyor yalnız..
iyi yapmışsınız ona normal gelse de sizi rahatsız eden bu durum için özür dileyeceği yerde hala üste çıkmaya çalışmış..

mesela bu konuda beni çileden çıkartıcak şey izin almadan olması ve bebeğimin başka bir kadının göğsünü emmiş olması olurdu .. ama sizi rahatsız eden daha çok süt kardeş konusu olmuş..

herkesin görüşü anlayışı farklı ama her ne olursa olsun yaptığının size göre yanlış olduğunu anlayıp özür dileme ve gönlünüzü alma yoluna gitmeliydi..

KOnularda görmüştüm ama niyeyse emzirme merakı 1 'i okumadan geçmişim.
Şimdi okudum ve PESSS
Ne munasebet ya !! Nedir bu şimdi ?
Ne demek sana birşey olursa benim kızım ,ben bakarım delimi ne !!!
Şimdiden kılıf hazırlamış çok meraklıysa gitsin birtane daha yapsın,
Görüşmemeniz isabet olmuş ama !
Bu arada kızımı 2 yaşında ağustos gibi kestim sağlık konusu nedeni ile belki daha erkende olabilir . fakat hala sıksam damla damla süt gelmekte ancak kişiden kişiye değişir mi bilemiyorum.

O kadının saçını yolardım ben olsam.. İyi yaptın. Asla konuşma asla. Süt yoksa sapık o Zaman neden veriyor ??? Beyinsiz ya. Neyse sakin olayım.

Bugün emziren yarın seni sinir etmek için başka şeyler de yapardı. En iyisi görüşme

önemli olan süt kardeş olup olmaması değil ki? kuzeninin haraketinin manyaklığı,aşırılığı ve sonra ki garip sözleri.

diyelim sütü yok ve süt kardeş değiller,o zaman normal mi bulacaktın bütün bunları?

isabetli bir karar olmuş en iyisi böyle olmanızdı canım hakkınızda hayırlısı olmuş kendini üzüp yıpratma boşver geldi geçti.

Yani sut kardes olmus olmamis degil sorun anliyorum sizi. Sen bana sormadan ne hakla yaparsin. Cidden konusmayin anlasin hatasini

O ruh hastasını defetmekle en iyisini yaptın canim☺

Back
X