• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bu emzirme merakı! 2.kısım

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu sizinle paylaşmistim hepiniz bana moral vermeye çalışınız çok teşekkür ederim. Bilgilerinizi paylaştığım hatta bilmediği için araştırıp aktaranlar oldu..Hepinize teşekkür ederim
Şimdi gelişmeleri aktaracagim
Oncelikle istanbul Müftülüğü ile görüştüm tek bir damla dahi süt kardeş yapar dedi rizamin olup olmaması o kişi ile benim aramdaki hak mevzuşu. Net olarak öğrenin süt var mı dediler
Bugün sabah whatsapp dan yazdim kuzeni. Aynen şöyleydi başlangıç. Bak sütün varsa açık bir şekilde söyle hatta kontrol et çünkü bu süt mevzusu senin sandigin kadar basit değil yazdım
O ise bana destan yazdı
Sutum yok chill anlamıyor musun kaç kere dicem sana evde de dedim Süt yok niye uzatiyorsun herseyin altından birsey arar olmuşsun hasta gibi bana bir daha asla ^bak^ falan deme emir verme yazdı
Bende ağzıma geleni saydim
Senin çocuğuna meraklı değilim sen fesatsin kafayı yemissin birileri seni doldurmus sen abarttin falan dedi
Yani iyice cirkinlesti
Nefret ettim
Hakkımı helal etmedigimi ve bir daha asla görüşmeyeceğimi söyledim
Whatsapp ta engelledim
Sizin de içiniz rahat olsun
Ben geç bile kaldım bu hareketle
Suan biraz daha rahatladım
Bir daha asla kimse uzulmesin diye içime keder atmicam sizde atmayın
Herkese teşekkürler
Süt kardeşler evlenemiyor. Sende çocuğunu büyüyünce uyarir anlatırsın kötü dünür listesinden biri silinmiş olur.

Bu konuyu bence de abartıyorsunuz. Kuzeninizin hareketini değil de süt kardeş olup olmama durumunu. Yani ne önemi var bu kadar araştırdınız? Ne oluyor süt kardeş olunca? Niye bu kadar olay oldu anlamadım.
iyi yapmışsınız.öylr bir hadsizle muhatap olmayın.ancak kafama takılan birşey var diğer konuda takip edemedim.niçin bu kadar rahatsızsınız olan olmuş.
İslam dinine göre süt kardeşlik önemli bir husus. Sütü emenin kendisi emzirenin nesline haramdır." Yani sütü emen çocuk, emdiği kadının bütün neslinden gelenlere akraba olur.

Bakalım 3. Kısımda neler olacak?

Müftü fetvayı vermiş. “emin olun süt var mı ?” demiş.

Şimdi kadın yok demiş. Sen hala ısrar ediyorsun. “var” dese ne olacak.

Madem bu tür konulara önem veriyorsun o zaman çocuklarınızı kardeş gibi yetiştirin.

İki cins olunca illa aşk, meşk, sevişmek gibi mevzuların olması mı lazım?

Siz kadınla erkeği arkadaş, kardeş olarak kabul edemedikten sonra çocuklarınız da maalesef aşık da olur, sevişir de.

Ben konu sahibinin derdinin ileride çocuklarımız evlenemez olduğunu sanmıyorum. Süt kardeşler birbirine haram olmasa dahi istemezdi süt kardeşinin olmasını
Önceki konusunda da belirtti. Niye biri durduk yere kızı üstünde hak sahibi olsun.

Kuzenin ya çok düşüncesiz ya da sana hasta demiş ama kendisi hasta.Hadi o an düşünmeden emzirdi diyelim sonrasında attığı mesaj daha da vahim.Sinir olunmayacak gibi değil gerçekten, bence de o dengesizle görüşmemekle iyi edersin.

Madem bu tür konulara önem veriyorsun o zaman çocuklarınızı kardeş gibi yetiştirin.

Siz kadınla erkeği arkadaş, kardeş olarak kabul edemedikten sonra çocuklarınız da maalesef aşık da olur, sevişir de.

Konunun aşk olduğu konusuna nereden vardınız?
Konu sahibi konunun neresinde "çok üzgünüm kızım onun oğluyla evlenemeyecek" dedi?
Cidden ben mi kaçırdım diye soruyorum çünkü konu sahibi herkesin anlayacağı kadar açık bir şekilde "o kadının çocuğum üzerinde hak sahibi olmasını istemiyorum" drmiş. Yani aşk nerede?

kuzen hala normal birşey yaptığını düşünüyor yalnız..
iyi yapmışsınız ona normal gelse de sizi rahatsız eden bu durum için özür dileyeceği yerde hala üste çıkmaya çalışmış..

mesela bu konuda beni çileden çıkartıcak şey izin almadan olması ve bebeğimin başka bir kadının göğsünü emmiş olması olurdu .. ama sizi rahatsız eden daha çok süt kardeş konusu olmuş..

herkesin görüşü anlayışı farklı ama her ne olursa olsun yaptığının size göre yanlış olduğunu anlayıp özür dileme ve gönlünüzü alma yoluna gitmeliydi..
Onun göğsünü emerken ki görüntü gitmiyor hala benden. . Süt kardeşi olsunlar düşüncesi ile mi yaptı oldular mi ben bunu arastirdim gidip memede bakamayacagim için. Bana özel olmalı meme de sutte ve kalıtsal hastalık geçer diyorlar bi damla süt anne yapıyor sa demek ki bu özelliklerinde taşır dedim

Ben konu sahibinin derdinin ileride çocuklarımız evlenemez olduğunu sanmıyorum. Süt kardeşler birbirine haram olmasa dahi istemezdi süt kardeşinin olmasını
Önceki konusunda da belirtti. Niye biri durduk yere kızı üstünde hak sahibi olsun.
Nasıl hak sahibi olabiliyor?

Hak sahibi olsun yada olmasın
Olunuyor ya da olunmuyor
Ben bilemem fetva veremem
Sadece konu sahibi "yanlış yada doğru" olunduğunu düşünmüş ve bundan rahatsız olmuş. Kaba tabirle kızını kıskanmış diyebiliriz
Yani aşk meşk olayı yok. Kadının aklına bile gelmemiştir ki kendisi de öyle ifade esiyor

Konunun aşk olduğu konusuna nereden vardınız?
Konu sahibi konunun neresinde "çok üzgünüm kızım onun oğluyla evlenemeyecek" dedi?
Cidden ben mi kaçırdım diye soruyorum çünkü konu sahibi herkesin anlayacağı kadar açık bir şekilde "o kadının çocuğum üzerinde hak sahibi olmasını istemiyorum" drmiş. Yani aşk nerede?
ilk konusunun ilk mesajlarında ben konuyu garipseyince bir ton üye bana açıklama yaptı "dünya hali yarın ne oalcağı belli olmaz ya çocuklar birbirine aşık olur evlenirse.. Bu nedenden dolayı yanlışlıkla evlenip ayrılan insanlar var....dinin emri.." okumadıysan benim suçum mu?

Alla alla dün ben mi başka konular okudum ki yazılanlar ortada hatırlamayan açar bakar.

Ya sen konuyu nerelere getirdin sütünü icmesede onear kardes gibi buyurdu
Ben onun sütümü icti süt kardeşler artık demesini istemiyorum manyak çünkü bu gördüm neden süt annesi olsun ki artık
Sen sasirtma olayı burda Yobazlik yok
Ben aşk mesk demedim bile nereden çıkartın?

Ya sen konuyu nerelere getirdin sütünü icmesede onear kardes gibi buyurdu
Ben onun sütümü icti süt kardeşler artık demesini istemiyorum manyak çünkü bu gördüm neden süt annesi olsun ki artık
Sen sasirtma olayı burda Yobazlik yok
Ben aşk mesk demedim bile nereden çıkartın?
Senin için demedim ama dün konun için böyle yazan o kadar çok üye vardı ki. Hatta senin eşinde bile gözü olduğunu söyleyenler normal benim bu yazdığım mı anormal şimdi?

Dinimizi süt evladini süt anneyi süt kardeşi önemsiyor hatta süt anne öle mirasini süt çocuğa bile payla diyor o kadar kandan görüyor bu kadında kendini saydirmak işte ben süt annesiyim süt hakkim var üstünde diyecek

Madem yobazlığa çıkmıyorsa yolu neden müftülüğü arayıp soruyorsun?
Kaldı ki bunun ispatı da yok kadın yok demiş. Var da olabilir.
Var deseydi ne yapacaktın?
Ya da şimdi yok dedin ikna oldun mu?
Tam neye yoğunlaştın sen şimdi?
Bilimsel olarak genetik hastalıkların sütle geçiyor olma ihtimali bana saçma geldi. Şimdi herkes bilimci kesilir de google dan alır yapıştırır şuraya. Ama genel hastalıklar grip, nezle ya da yediği zararlı şeyler, içtikleri kokain gibi geçebilir.
Kaldı ki süt olsa da emmiş olsa ne yapacaksın bu saatten sonra?
Senin diretmekteki amacın ne tam olarak?

Dinimizi süt evladini süt anneyi süt kardeşi önemsiyor hatta süt anne öle mirasini süt çocuğa bile payla diyor o kadar kandan görüyor bu kadında kendini saydirmak işte ben süt annesiyim süt hakkim var üstünde diyecek
ay bu iki kişinin onayıyla olur. Sen "yok öyle bir şey " dedikten sonra bir iki söylenir susar yani.
Tüm sülale onu fahri annesi kabul edecek değil ya?
Bir de normal değil diyorsun kadın için. Herkes az çok tanıyordur.
Valla enteresan

Senin için demedim ama dün konun için böyle yazan o kadar çok üye vardı ki. Hatta senin eşinde bile gözü olduğunu söyleyenler normal benim bu yazdığım mı anormal şimdi?
Canim senin burada alaycı bir tavrın oldu Müftülüğü arandı falan birde ders veriyorsun kadın erkek ilişkisi o yüzden aciklama yapıyorum sana

Sen onla küsmekle başına alacağın daha nice dertlerden sıyrılmışsın..
İnsanlarla küsmem hiç ama böyle cirkef biri olmadı hayatımda hem de kuzen.O yüzden cok iyi yapmışsın

Back
X